when love takes over

Sitter och fördriver tid typ nu. Gassi ligger på min mage och sover, så mysig! Hon stör sig på mitt knappande..  Igår var jag hos Micaela och mös, det var mysigt, haha. Åkte hem idag och träffade Matte Rosse på tåget, stackaren är sjuk. Jag tycker att du ska bli 18 nuuuuu!

Fan va jag stör mig på radion. Det är reklam precis hela tiden och typ var 30 sek gör dom reklam om svininfluensesprutan.
 
Ikväll ska vi ut och jag är fett taggad! Var inte det innan men nu är jag det, är fixad redan, hahaha. Jag som skulle göra det hos Mathilda. men jag funderar på att platta håret för idag ville verkligen inte mitt hår locka sig :S Har sotade ögon idag, blev faktiskt bra! Känns sådär att sitta själv på ett tåg och vara pepp, haha!

Står på sl att jag ska byta till tunnelbanan i medis men jag funderar på om jag ska ta Matildas råd och åka till farsta och ta 181? Stannar ju precis utanför Mathilda...

Vi är skrivna på typ många listor och har tittat runt lite och jag är aspepp på Hornstull! Men jag lovar att det kommer att suga bara för att vi är taggade. Men man kan inte ha annat än roligt tillsammans med mina underbara vänner!

Min eyeliner har tagit slut, R.I.P. Måste önska mig en ny i julklapp. Skriver bara för att skriva, inte för att ha nåt att säga heheheehehehhe.

Jag ä nyfiken på Hults hår!

idag är vi negativa

Nu sitter vi i skolan och har haft svenska typ, nånting? Redovisning.. Det gick ganska bra tror jag =) Vi ska åka in till stan nu och leta strumpbyxor och på lördag blir det utgång! Hoppas vi inte ska till Ace bara...

Jag är förkyld igen. Tack Gud för att du förgyller mitt liv. Tack för att du gör så att pendeltågen är inställda och försenade, tack för att jag gick in i tvättmaskinen, tack för att jag bara kan andas med halva näsan, tack för min otroligt dåliga självdiciplin (?).

Tack. Amen.

i wish i was a little bit taller i wish i was a baller

Hej bloggennnn! Jag kom precis hem från Rikardo nu, eller det var ett tag sen. Är så hungrig men orkar inte äta nånting. Idag ska Disse kastreras! Han har vart på henne lite och då tänkte vi att vi måste nog knipsa honom om vi inte vill ha mongokattungar..

Har inte så mycket att skriva egentligen, jag har vänt på dygnet och kommer att få det jobbigt att gå upp imorn, jag har läst igenom svenskan och ska nog ta och göra svenska b grejen. Duktig cheeey.

lilla söta fröken fräken

Igår var vi på bio igen, haha. Vi såg New Moon igen, hahaaha. Men den är så jävla bra och den här gången kunde man bara njuta! Jag älskar den och vi ska se den snart igen hoppas jag.

Idag har jag gjort absolut ingenting. Gick upp vid halv tre fast jag hade varit vaken ett tag. Sen kom Rikard hem och vi mös och nu håller vi på att laga mat! Ska hälla pasta nu, poss.

min lillebror går ut och vi vet aldrig vart han ska, jag blir så rädd när jag tänker att det kunde varit han eller jag

Mmmmm hej det var längesen jag såg en dator typ. Jag har sett New Moon och den va så bra och jag grät och var lycklig, jag tror jag aldrig har varit SÅ lycklig SÅ länge liksom. Klart jag har varit lyckligare (tror jag?) men inte i 4 h och en kvart utan avbrott!!!!!! Och imorn ska vi se den igen, mehehehehe. Jaaa vi är töntar bla bla.

Okej, det var torsdagen. Hm, vad gjorde jag på fredagen? Jag var barnvakt! Det var mysigt och jag stannade ganska länge och pratade med mamman, och käka popcorn. Det var gott, tills Kiris välte skålen upp och ner. Mindre kul, och sen ska han ge mig popcorn hela tidne och säga "assågod". Han är så söt så man smälter.

Sen åkte jag iaf, mötte Slirre och drog till hans vänner och tittade på Drag me to hell. Den va så sjuk. Sjukt dålig alltså. Dom kunde visst inte låta bli att spy på varandra hela tiden! Drog hem sen och sussade så sött.

Vaknade med alldeles för lite sömn men klev ändå upp halv åtta (!) för att åka med 08.15 tåget mot Älvsjömässan, måste ju värva 94or till skuuulan. Alltså det är hemskt, när dom börjar borde jag ha ett jobb liksom. No more school for me. Hoppas på London! Skulle va så sjukt underbart och häftigt och modigt..  Jaja, stod där och när jag skulle gå och Rikard skulle plocka upp mig så ringde jag och så var han försenad och jag blev suris.

Gnällde över honom i 40 minuter tills han kom och när jag öppnade bildörren hade han köpt Tuttifrutti, Riesen och Cola. Klart man inte kan va sur då gullis! ÅKte tills hans farfar och var där, det var mysigt. Jobbigt bara att jag var så trött. Åkte sen in till stan och mötte Hult, vi gick på bio. Såg This is it, men gick efter halva. Alltså känns lite surt att ha betalat 100 spänn för en sån film. Visst, den var väl inte superdålig och hade den gått som dokumentär på teven hade jag lätt sett men inte värt att betala för.

Åkte hem, sitter här, har precis läst 300 blogginlägg. Okej, 283 var det faktiskt, filåt. Nu lyssnar jag på Melissa Horn men ska nog läsa lite. Varför ska jag inte sova kan man ju undra? Ja, det kan ni få undra era fulisar (jag gillar er).

kvällens sista cigarett

För att vara med i tävlingen måste du svara rätt på följande fråga:

  • Vad heter den vackra vampyren i Twilight som Bella Swan blir kär i?


mamma jag har varit dum

Nu sitter jag hos Mathilda, alltså var Manda sju, jippie, haha. Vi har myst hela dagen, först var vi i stan och letade kappor, sen åkte vi hem till Matte och åt mackor med marmelad, et var gott. Vi tittade på Kung Fu Panda också och åt tårta. Stickade lite också. Färgade håret på henne också det blev bra. Har stickat ganska mycket idag faktissskt.

Imorn äre barnvakt som gäller, ska vara där vid två. Slutar vid fem, då ska jag väl åka in till stan och sen blire NEW MOON! Jag är så jävla taggaddddddddddddd. Har lyssnat på soundtrack och lite sånt, ska bli så jääääkla kul! :D:D:D:D

Sabbe har en blogg alla, shadowpuppets.blogg.se. Hon är göllig och lägger ut bilder på min pojkvän. Va gyllih du är sabbe, man kan ju nästan tro att du vill ha han! But he belongs to meeee =)

time after time

Till och med äckliga Dessie ska få se New Moon innan mig. Jag är så arg så jag spricker och jag kommer dö när dom ska sitta och tala om hur bra filmen var. Det är så äckligt orättvist och äre nånting jag har svårt för är det just orättvisa. Jag blir tokig, som nu. Förbannade jävla helvete. Jag ska starta en blogg som ska bli askänd så ska jag också få gå på förhandsvisningar.

Jag har en jättegullig pojkvän i alla fall och det värmer lite. Jag ska fortsätta städa och packa och skynda mig, han ska hämta mig gullis =)

Och imorn äre skola och då får jag reda på vad jag fick på naturkunskapsprovet och det ska bli kul. Sen hoppas jag att Manda är sjuk (hahahah va hemsk jag är men ni borde inte bli förvånade) så att Mathilda är ledig och kan projektarbeta. I värsta fall ska vi kanske spontan-gå på nån rolig klubb och dansa? Ingen som kommer vilja men vi pratade om det för någon vecka sen och då var alla sugna typ, haha. Kommer inte va sugen imorn, lovar.

Och en sak till ang. New Moon. Vad är meningen seriöst med att ha en midnattsvisning när man kan se New Moon på myspace i natt? Gratis och lagligt? Blir så jävla förbannad så det är helt sjukt.

Men det är därför man har en blogg så man kan avreagera sig! =)

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG SÅ JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

ALLTSÅ ÅÅ JAG BLIR SÅ JÄVLA SUR DET HÄR HAR VERKLIGEN FÖRSTÖRT HELA MIN JÄVLA DAG! OFTA BLONDINBELLA SKA FÅ GÅ PÅ NEW MOON PÅ FÖRHANDSVISNING BARA FÖR ATT HON ÄR KÄND!! BLIR SÅ JÄVLA SUR, JAG OCH MATILDA GICK UPP KLOCKAN TYP SJU EN MORGON FÖR ATT LYCKAS BOKA BILJETTER TILL MIDNATTSVISNINGEN medan hon får allt serverat. Vad är då poängen med själva midnattsvisningen om andra får se den innan premiären ändå?!

Blondinbella såg Twilight första gången för typ en vecka sen. JAG VAR DÄR OCH SÅG DEN PÅ PREMIÄREN OCH ÄR BESATT medan hon tycker att det ska bli lite småkul att se den. ÅÅåÅÅ jag lackar varför är världen så orättvis?!??!?!?!?!?!??!!!?!??!?!?!?!!?!?!?!?

Liksom varför ens anstränga sig.. Vi har pungat ut 200 spänn för att få vara en av de första att se den medan BB och Kenza och alla andra äckliga kändisar kan sitta hemma på sina rumpor och få allting gratis utan att behöva lyfta ett finger. HATAR ALLA BLOGGAR IDAG!


Ingenting jag gör har med dig att göra

Sådär! Nu är Rikards rum helt klart typ, fattas bara en ny färg på väggarna och några kuddar.  Vi har bråkat lite idag men jag tycker att det känns bra nu, får hoppas att han också gör det. Utlöstes av en löjlig faktor, men han är retstickarN no.1 och går mig på nerverna så sjukt mycket ibland. Jag nöp honom det hårdaste jag kunde, haha, då blev han sur på mig.  Sen vare igång. Meeeeen jag älskar honom ändå!

Jag kan som vanligt inte sova och han är precis påväg.
- Jag tänkte sätta på Gossip Girl bara så du vet.
- XOXO Rikard! Säger han lite trött sådär.
Då är allting glömt och då vet jag varför jag gifte mig med honom tänkte jag säga.

Nu sa han alldeles precis "det är faktiskt skönare att somna till Gossip Girl än ditt knappande" så jag måste sluta.

Var tvungen att säga att han hälsar så mycket och han är bäst. Delade åsikter om detta.

årsresumering typ

Läste min gamlablogg (angeliicaa91.blogg.se) och hittade den här listan. Jag var typ två veckor sen med att göra den för man ska prata om året som varit. Därför tänkte jag spara mina svar från 2007 och se vad jag skulle skrivit nu. Typ mer än en månad för tidig.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
okej, jag är sen. Förra året. Jag pussades med Rikard. Jag började gymnasiet.

Jag gjorde armband! Jag fick en skolk-varning. Jag åkte i en bil som Rikard körde. Finns mycket att välja på...

2.
Höll du några av dina nyårslöften?
Njae, jag kommer inte ihåg om jag gjorde några tyvärr..

Vet inte om jag hade några nyårslöften. Vad gjorde jag på nyår?

3. Blev någon/några av dina kompisar föräldrar iår?
hehe, nej. Tror jag . Hoppas jag. Eller har jag missat nåt?

Nej, men min systers kompis ska föda när som helst nu. Och världens baby-boom bland alla mina bloggar jag följer.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, jag kan inte skryta med det. I och för sig mördade min katt några små fåglar som brukade flyga vid vårat hur i somras, fast jag kan inte påstå att vi var sådär jättenära...

Ja, tyvärr. Min farmor och min Sachs.

5. Vilka länder besökte du?
Detta gör mig mycket deprimerad. Jag kan inte minnas att jag har varit utanför Sthlm iår. Jo Trosa men jag tror att det tillhör Sthlm.

Typ bara varit i Sverige detta året med. Haha.

6. Är det något du saknar från 2007 som du vill ha 2008?
Ja massor. Jag saknar MVG i x antal ämnen, jag saknar godis som inte gör en fet men som samtidigt smakar precis likadant som alla mina favoritgodisar. Detta gäller även chips. Give me?

Haha, 2008 har redan varit. Så såg man vad jag ville ha. Hahaha.

7. Vilket datum från 2007 kommer du alltid att minnas?
12/4 - 07. Älskling och mitt datum.
Sen dyker bara min födelsedag upp i huvudet. Den var inte direkt en födelsedag som stack ut men jag kommer i alla fall ihåg när jag fyller år.

Okej, vi låtsas att det står 2009. Jag kommer alltid att minnas 9/7 - då min älskade farmor begravdes. Min artonårsdag och vännernas födelsedagar (ni som har fyllt år på hösten).

8. Vad var din största framgång 2007?
Detta gör mig ännu mer deprimerad. Jag har inte nån framgång. Eller ja. Jag kan ju gå framåt om jag vill men det är ju ingenting att skryta med.

Haha, vilken störd människa jag var år 2007!


9. Största misstaget?
Massa onödigt tjafs med älskling som jag skulle kunna ha klarat mig utan. Annars är jag perfekt. Jag Är Fullkomlig.

Jag skulle inte ha ätit upp pizzabiten. Jag skulle också börjat året mer seriöst med skolan, gjort mina läxor osv.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Det beror på vem man frågar. Enlgit vissa är jag sjuk (min mor) och enligt vissa är jag skadad. Såå. Kanske.

Sjuk, ja. Svinis, nej.

11. Bästa köpet?
Hmm svårt. jag har inte köpt nånting som har varit speciellt bra faktiskt. Vad misslyckad jag är!

Alla mysiga koftor, mina skor, mina missar. Vilken rangordning, haha.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Åå, jag gillar inte det här. Okej. Nu ska jag vara ärlig. Mat. Jag har spenderat mestadels av mina pengar på mat. Och godis. I mängder. Och coca-cola. Det suger. Jag tror jag köper minst en cola om dagen. Tio eller sjutton kronor. Det suger. Jag är sämst.

Kläder. Onyttigheter.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Rikardo gör mig oftast glad, det gjorde mig glad när det blev vi. Resten av tiden är jag inte glad. Vad jag kan komma ihåg.

Jag har alltid roligt med mina vänner <3

14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2007?
Troll - Jimmy Dean           Ronan Keating - When you say nothing at all           Kent - Ingenting              The red jumpsuit apparatus - Face down.        Självklart alla dessa Jacob Hellman låtar - orkar dock inte rabbla upp alla.

Vi låtsas återigen att det står 2009.   Circus, If U Seek Amy, Thriller, Billie Jean, When I Grow Up (i wanna have boobies, haha), We Made You, Långa Nätter, jag kan fortsätta men jag orkar inte.

15. Var du gladare eller ledsnare i år, jämfört med tidigare år?
Gladare, hur mycket gladare som helst. Det är ändå sjukt, så deprimerande mitt år har varit om man tittar tillbaka.

Jag vet faktiskt inte. Allt beror på hur bra min dag har varit.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Lyssnat. Fortsatt hålla kontakten med vissa Ösmovänner. Fast i och för sig, jag har kontakt med de jag vill ha kontakt med.
Juste! Jag önskar att jag hade sovit mer!!

Jag önskar att jag hade tagit tillvara på sommaren mer.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Surat. (- rikard).

Hängt med fel människor. Inte ni klassisar - ni är underbara.

18. Hur tillbringade du julen?
Tillsammans med Rikard på morgonen, med släkten på dagen och Rikard på kvällen. Lovely.

Okej, nu får jag utgå från 2008. Jag tror att jag sov hemma först, sen gick jag hem till Rikard och önskade God Jul och blev riktigt bortskämd. Gick hem och mös med min familj, tittade på Kalle och så. Käkade julmat. Stefan och Rikard kom över också och vi delade ut julklappar. Spelade sällskapsspel. Urmysigt hade jag ändå.

19. Blev du kär i år?
Skämtar du? Superduperhyperkär!

Hahah, som man ser blev jag kär 2007 men jag är fortfarande kär =)

20.
Hur många one night stands?
Ähum.. Nada.

Still nada.

21. Favoritprogram på TV?
Ehm, hehe. Greys Anatomy, Oc, One tree hill, DH, Prison Break, Vänner. Jag är så himla deprimerande.

Inga favoritprogram!!1 Har slutat titta på teve, däremot tittar jag på datorn. The Hills, DH och GG...

22. Bästa boken du läste i år?
hehe. Harry Potter. Enda boken jag kommer i håg att jag läst. fast den var jäkligt bra

Måste svara The Twilight Saga och Snabba Cash.

23. Största musikaliska upptäckt?
Hm, vet inte riktigt. Jag lever fortfarande på musikaliska upptäckter sen typ.. 70 & 80 talet. Sen har vi ju också Moulin Rouge. Inte att leka med...

Melissa Horn lätt!

24. Något du önskade dig och fick?
Rikardo, byta linje, alla julklappar, ny telefon(hur jag kunde vara så dum och önska mig min värdelösa telefon är fortfarande ett mysterium), ett lugnt sommarlov, massor helt enkelt.

haha, va knäppa saker jag fick! Jag fick fylla arton, fick hur mycket fina presenter som helst, mer tid för mina vänner, ett långt förhållande med Rille med mera.

25. Något du önskade dig och inte fick?
Hm. Inte vad jag kan komma på! Jo förresten, ett par vita strumpor!! elaka mor!

Att Eddie inte åkte ut ur Idol...

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Jag gick i skolan sen åkte jag in med min syster och mor och shoppade massa kläder, sen kom min pojkvän och Stefan in och så käkade vi vid kungshallarna. Asmysigt var det faktiskt.

Okej 2009. Jag hade först alla bästa tjejerna hemma hos mig, vi mös och hade riktig tjejkväll fick hur många fina preseter som helst. Sen åkte jag in till stan med mamma, vi shoppade massa fina saker. Sen åkte jag hem, Rikard hade bakat en tårta och jag fick en tatuering av honom!!! Fick mer presenter hemma, bland annat en iCurl av min systeryster.

27. Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
Jaa. Om jag hade varit lite mognare runt nyår för ett år sen ungefär hade jag och Rikardo firat ett år nu ungefär. Jag hade valat ha ett bättre jullov nu. Inget jobb och mer lugn tid, både med vänner och Rikard.

Hm, ja som sagt. Om jag hade tagit vara på sommaren lite mer kanske. Kanske om jag hade fyllt år innan sommaren också. Haha.

28. Hur skulle du beskriva din klädstil 2007?
Varierande. Allt. Inget. Typ.

Färggladare! Jag bestämde mig innan sommaren att jag inte skulle köpa mer svart förrän efter sommaren, något som jag faktiskt höll! Doktig cheeey.

29. Vad fick dig att må bra?
Ny skola, nya vänner, underbar pojkvän, mindre bråk med min kära familj.

Rille, klassisar, måste säga Matte Rosse också som har varit en wonderful friend! Någon man kan prata med pusselipuss haha.

30. Vad fick dig att må dåligt?
Mina hundra urinvägsinfektioner ( haha ) och lite bråk kanske.

Skolan.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Mest sugen på att slå? Blondinbella. Utan tvekan. Och det stör mig. Mycket. Amen.

Haha, ofta jag ville slå Blondinbella! hahahah. EDWARD lät! Honom fick jag ju också, schysst!

32. Vem saknade du?
I början av året, en pojkvän (jag är en idiot), nu saknar jag min pojkvän. ( ja jag är en riktig jävla nörd. Han är bara borta en vecka. Jag vet)

Min farmor, min misse, lite sånt.

33. De bästa nya människorna du träffade?
Måste vara Jimmy och Mika tror jag.

Haha, aww Mika va gölliga vi var! Måste vara Matilda =)



all the small things

Jag är själv hemma hosRikard och tittar på Gossip Girl som han har laddat ned. Snart är jag ikapp, ska bara titta klart säsong två först, haha.

Idag ska vi (när han kommer hem igen) fortsätta med Rilles rum, vi ska bygga en teve-bänk. Med vi menar jag Rikard och Rikards pappa.

Och imorn skulle jag kunna tänka mig filmkväll, vad ska vi se, hos vem och när? =)

Jag borde hoppa in i duschen och borsta tänderna. Kanske ska se lite GG först...

you never have to be alone

Hej hej, hemskt mycket hej. Min uppdatering går mindre bra. Men helgen har varit asbra! Underbara Mathilda fyllde år i fredags, vi åt massa god mat, drack gott vin, drog vidare till frö, tittade på idol, drog vidare till crib, dansade tills mina fötter gick av typ, drog vidare till söder, men inte till 54, drog hem. Låter som värsta tråkiga kvällen men det var skitkuL!

Idag har jag och Rikard haft en händig dag. Först skulle vi ha en bakis-dag. Började bra med pizza och så men slutade med IKEA-besök. Gick omkring och virrade i tre och en halv timma men nu har Rikard typ ett helt nytt rum! Asbra. Monterade till klockan tolv och sen åt vi middag.

Kan som vanligt inte somna men Rikard kan som vanligt somna. Han är så sjukt jobbig. Han vill dels inte läsa bruksanvisningar så jag får damp och nu när han ligger och sover ska han lägga sig på rygg hela jävla tiden. Han snarkar heeeela tiden. Och jag puttar och slåss. Så blir han sur på mig för att jag väcker honom. Han är dum, jag ska slå lite till.

Klockan är mycket nu, måste försöka sova. Natt.

i love you too much, for your good or mine

Jag älskar Midnight Sun, jag kan inte sluta läsa! Om alla böcker hade varit från Edwards perspektiv skulle det var bäst. Jag är så nördig, har filmen uppe, "boken" uppe och New Moon bredvid mig. Skulle ha köpt en Edward tröja också att ha på mig, haha.

Jag ska upp om sju timmar. Det suger. Meeeen jag känner mig jättesällskapssjuk så jag ska gå på naturkunskapen. Förhoppningsvis har Hans rättat våra prov också och då kan jag se vad jag fick.

Imorn måste jag ta med min stickning, hitta kläder, försöka få i mig fil, sminka mig, borta håret, borsta tändera, ta på mig kläder och gå. Alltså behöver jag bara en halvtimme. Sju och en halvtimme kvar tills jag ska upp! Kanske jag kan fortsätta läsa i en halvtimme då kanske...

your'e a rockstar baby everybody wants to

Jag är lite trött på mitt hår. Det blir aldrig den färg jag vill ha den och dessutom inbillar jag mig att den är orange? Är den det? Jag tog saken i egna händer idag i alla fall och dränkte det i silverschampo. Okej inte dränkte men jag använde det, haha.  Får väl se om det blev någon skillnad när det torkar men det tror jag inte. Min fråga är om jag ska bleka håret en sista gång? För vissa säger till och med att jag är ljusbrunhårig och nej, det vill jag inte vara. Jag har inte blekt håret sju gånger för att vara ljusbrunhårig, ahhaha.

Så nu ska jag göra nåt annat men innan jag loggar ut vill jag bara säga tack Sabina för länken! Jag har inte kunnat sluta läsa och blev till och med tvungen att titta på filmen igen, hahaha. Det var faktiskt ett tag sen nu men det är inte lång tid kvar nu! Bara en vecka typ, lite mer. Jag talat naturligtvis om Twilight och boken Midnight Sun som Stepheine Meyer påbörjade men aldrig avslutade som har läckt ut. Kommer bli jobbigt bara när all text tar slut och man inte får ett ordentligt avslut.

Jaja, nu ska jag fortsätta dregla efter Edward my boyfriend...

där går sara söta rara snälla underbara oskuldsfulla sara

Alltså jag är typ frisk, haha? Jag fattar inte, igår låg jag med feber och mådde skit, hade så sjukt ont i halsen och hostade upp mina lungor typ. Idag mår jag... bra? Visst, jag kan inte andas utan nässpray (som jag dessutom måste ta ojämnt, haha! Det är skitjobbigt. Vaknade tolv idag och var tvungen att ta i ena näsborren. Vaknade vid tre och märkte att den andra hade täppts igen.) men det är ju mitt beroende.

Jag har ingen feber, jag har typ inte ont i halsen, jag har inte hostat nåt idag och nyst en enda gång bara. Så jag hade inte svinis. Okej. Fint.

Imorn kommer vi alla till skolan och laddar inför naturkunskapen! Kanske ska vi sticka imorn också Matte? Jaaa, vi kan se fantomen på operan!!!! Vad säger du?

Tacksam för svar. Puss.

except for a dream and a fucking rap-magazine

Jag känner hela tiden ett sug efter att blogga men har verkligen inget vettigt att säga.

Jag är så himla trött på tjatet om svininfluensan och vaccinet, och samtidigt har jag en sån jävla dubbelmoral för jag själv tänker på det hela tiden OCH pratar om det. Nu när jag är sjuk så skämtar jag (samtidigt som jag är allvarlig) om att jag säkert har svinis, och ja jag kanske har det! Symptomen är väl hosta, slem, nysningar, feber, huvudvärk, trötthet, ont i kroppen och sånt? Jag har allt det där. Men är inte det där symptomen för typ en förkylning också? Hur ska man veta vad jag har? En del av mig hoppas att jag har svinis så att jag kan bli frisk ifrån det (om jag nu blir det) och behöver då inte oroa mig ifall jag ska vaccinera mig eller inte.

Några av mina vänner läser också Egoinas blogg och har säkert sett att hon har tagit upp Den Stora Frågan idag. Ska man vaccinera sig? Jag vet inte! Jag är så jävla delad i den frågan. En del av mig säger att jag borde vaccinera mig, för man hör hela tiden om folk som insjunknar i svinis och många som dör. Eller okej, inte så jättemånga men folk dör faktiskt. Media har blåst upp detta och får svininfluensan att låta som digerdöden, alla som inte vaccinerar sig kommer att dö. Skitsamma, samtidigt är det ju schysst mot sina medmänniskor om man vaccinerar sig så slipper man vara en smittorisk, men å andra sidan, om alla andra vaccinerar sig så behöver man inte oroa sig för det. De som väljer att inte vaccinera sig väljer ju även att ta risken och kanske få svinis, så då får de liksom vara beredda på att ta smällen. Läste i DN också att katter (eller djuk) kan bli smittade och en katt i USA faktiskt hade blivit smittad av svinis! Då är det ju faktiskt taskigt av mig att inte vaccinera mig eftersom mina missar inte har möjlighet att göra detta.

Men å andra sidan. Vaccinet är faktiskt inte testat ordentligt och innehåller inte så himla mycket bra grejer. Gick in på sidorna Egoina länkade och läste. En sida (som iofs sålde naturläkemedel eller liknande) svarade himla bra på massa grejer tycker jag. Bloggkommentatorerna rasade då över att Egoina tog info från en sida som inte är objektiv men liksom, hur objektiv är massmedian som inte skriver negativa saker om vaccinet? Någonstans måste man ju få ta del av den sidan av problemet också.

Mitt problem med vaccinet är att man inte vet vad som kommer hända om man tar det. Visst, det händer trologtvis inte någonting men hur ska vi kunna veta om det gör det? Vaccinet är inte testat ordentligt och framtaget med en rasande fart, vilket betyder att de som vaccinerar sig faktiskt ställer upp som mänskliga försökskaniner utan att få betalt. Vi kan få en märklig bieffekt som vi inte visste fanns om tio år, om ett år eller om några månader.

Spanska sjukan och alla de andra tidigare pandemierna och epedemierna har varit dödliga ja. Hong Kong-sjukan hette en influensa som gick typ i mittewn av 1990-talet. Ett vaccin togs fram och det visade sig att fler människor dog av själva vaccinet än av influensan. Hur vet vi att det inte händer oss just nu?

Kanske behöver vi inte oroa oss om bieffekter som kanske kommer eller kanske inte kommer om tio år - om Mayaindianerna har rätt så är vi döda om tre år. Vem behöver oroa sig för sånt här trams då?

Mitt inlägg är väldigt dåligt formulerat och jag blir irriterad men JAG HAR SVINIS OKEJ, JAG ÄR DÖENDE SÅ JAG FÅR SKRIVA ETT DÅLIGT INLÄGG. Vet inte varför jag blev arg och skrev med caps.

i think my dad's gone crazy

Nu får jag banne mig vara klar, jag orkar inte pilla mer.

Jag orkar inte vara sjuuuuk. Lyssnar på Eminem, hihiihi. Han är bezttttt eller nåt.

Gossip Girl vare ja!


Not even death could do us 'part

Jag är fortfarande sjuk. Det suger för jag vill följa med på filmkväll med klassisarna <3

Nu har jag fått några piller som ska hjälpa, så jag kanske slipper nezeril!

Idag ska jag titta på Gossip Girl hade jag tänkt, och fixa min bloggdesign lite bättre. Just nu är jag inte nöjd.

Och jag har ett problem! Jag vill inte ha den där bilden som min profilbild men jag får inte bort den :(


Stand up and admit tomorrow's never coming

Jag är fortfarande vaken och fortfarande sjuk. Har ändrat om min design lite men är inte nöjd. Det blir man aldrig, men men. Orkar inte göra så mycket mer. Bredvid mig har jag en snarkande pojkvän som är väldigt söt, tror att jag ska lägga mig vid honom nu och tvinga honom att hålla om mig.

Av någon konstig anledning så hatar han att göra det när han sover...

Nu har jag sett slutet på säsong 5 av DH förresten. Iofs har jag sett sista avsnittet förut. Jag gillart. Snart kanske man kan följa på teve liksom ba.

Sa jag förresten att min pojkvän är gullig? Han har flygit fram och tillbaka till Trelleborg idag för att spela match och sa igår typ att han skulle sova i Årsta idag för han kom hem så sent. Han ringde mig och överraskade mig och kom och plocka upp mig för att han saknade mig. Cutieee. Kan inte han också bli sjuk så kan vi mysa tillsammans hela dagarna? Neeeee, förlåt..

Jag vill fika imorn med klassisarna, men tänk om det är svinis så vips har hela MG det sen. Oops.

i want to break free

Jag är sjuk. Det suger ganska hårt. Jag har så ont i halsen så jag inte kan prata, jag snorar hela tiden, nyser så jag gråter och hostar bajsmycket. Kanske har fått svinis, men skulle lika gärna vara typ en förkylning?

Jaja, igår var en bra dag i alla fall. Jag vaknade och åkte med tåget och mötte Rikard i Årstaberg. Då hade jag inte tagit någon nässpray så jag var ganska irriterad och sänkt. Tänkte va en duktig cheeey och inte ta nån men till slut blev begäret för stort. Jag och Rikard åkte till Barkaby och han hittade kläder. Klockan tre var det dags igen, jag kunde inte andas. Tog lite nässpray och mådde bättre. Efter några timmar tröttnade vi, åkte till lägenheten och sen mötte vi min syster. Sen bar det av till Ropsten med bilden, vi tänkte vara sneela hestar och hämta Matte och Hult. Vi road tripade, jag tog lite mer nässpray. Åkte läskuga vägar och fram och tillbaka och till slut httade vi deras jobb. Åkte hemåt, köpte mat. Åkte hem till mig fast utan Slirre. Tog nog lite nässpray på det. Käka mat, gott som fan. Klyftpotatis, fläskfilé och bea. MMMMums. Tittade på Just My Luck, stickade lite. Nässprayade lite. 8 mile sen, jag blev tolv år igen och dyrkade Eminem, hahaha. Stickade lite till.

Så nu börjar min nässpray ta slut mensom tur är hittade jag en till! Dt gör för ont att andas genom munnen och näsan täpps igen hela tiden så jag måste nässpraya. Hela mitt humör påverkas av detta, det är som en drog. My own personal brand of heroin...

han berättar framför kameran om hur han bytte kön

Nu har vi haft Svenska C. Väldigt intressant faktiskt, vi har mediakritik just nu och det är ganska kuuuwl. Vi sitter kvar i skolan fast vi har slutat, lyssnar på kent och spelar Bouncing Balls. Sen när sportisarna har gymmat klart ska vi alla hem till Fröberg och äta tacos och titta på EMA. Ruuuligt. Men jag tror ändå att jag sover hos Rille för i miss him och han har nässpray, haha.

Jag har blivit sjuk min hals gör ont och jag ör förkyld. Men jag är glad ändå!

Och naturligtvis har jag min kära syster också, som hon påpekade i nåt blogginlägg. Jag räknade in dig i mina vänner sis ;)

Were still the greatest

Nu sitter jag hos Mathilda. Vi har projektarbetat hela dagen och skrivit tre loggar var! Slå det ni fuckers.

Idag har vi haft naturkunskapsprov och det kan faktiskt gå ganska bra, haha. Hade bara pluggat på G-delen men svarade till coh med på MVG-frågorna. Nu är det såhär att jag sitter på Mathildas acer och den är minimal så ursökta stavfelen (som om jag inte stavar fel annars liksåååm). Sabina var idag en sneaky fucker och fick oss att åka trean så vi fick gp jöttelångt, den busen. En gubbe skrattade åt oss när vi kom på det, hehehhee.

Ska nog spendera natten hos Matte, det blir mysigt med hennes snarkningar <3. Jag ska nog försöka tjata mig till OC snart, önska mig lycka till!

Och imorn kära klassisar ska vi ha EMA-kväll hos Fröberg. Fröberg vet om det här tror jag men ni som inte vet kan ju trippa dit och titta.

Jag är sjuk dessutom och det suger, nyser och snorar lite. Snorpappret har jag lagt i Mathildas nybäddade säng, ja men va mysigt! Hon får sova ´där så det blir böttre.

Ni får inte bäöttre blogginlägg än såhär, jag dampar på tangentbordet!

Saknar min Slickard, det var ju trots allt sen tre dagar sen vi sågs <3<3<3<33<3<3<3< hehehehehhehe

hur ska det gå?

Alltså jag är ju värsta uppdaterarN! Askoolt ju =) Vet bara inte riktigt vad jag ska skriva men jag känner jättesug efter att skriva av mig. Jag är en knäppis, men det gör ingenting för jag har mina vänner och min pojkvän och mina katter och min mamma och min pappa och min mormor och spotify!

Jag tror att det är spotify som har fått mig att faktiskt vilja blogga, haha. För innan liksom lyssnade jag inte på musik, jag utforskade inte men det gör jag nu. Och när jag liksom är tillbaka i gamla fotspår så känner jag suget av bloggen. Och jag gillar Melissa Horn, hon har fastnat på min hjärna. Ja på, hon står där och kan inte komma loss :( Stackars tjej det där... Trodde jag inte skulle gilla henne men hennes texter sätter sig och hon har världens underbaraste röst! Säger man underbaraste? Mest Underbara? Aj dont know and aj dont kär.

Imorn ska vi tydligen träffas i slussen klockan nio men nej mina klassisar, det kan ni glömma mohahaha! För då måste jag åka kvart i åtta, vilket betyder att jag måste gå upp absolut senast sju, när jag börjar tjugo över ett? Däremot tänkte jag faktiskt vara en vänlig själ och åka vid tio. Okej, jag är inte så vänlig för jag har en baktanke. Baktanken är att någon av er ska förhöra mig lite (mycket). Tack på förhand!

Mitt rum ser aldelles (alldeles?) hemskt ut. Man kan seriöst inte gå i det. SYND för mamma och pappa att jag inte kommer hem förrän på fredag. Lördag antagligen. Men ingen av dem hör hemma i mitt rum så det som inte ser lider som inte av. Så länge inga djur kläcks.

Jag har en annan teori om varför jag har velat blogga i två dagar. Jag har inte sovit med Rikard på två dagar. WOW! Sovit med honom non stop ganska länge nu och det är jobbigt att vänja av sig med det. Ligger ändå på häften av sängen. I miss him.

Man kanske skulle försöka sova lite? Ne, nu skoja jag bara DH vare!

TJING

bouncing balls

Nu har jag pluggat naturkunskapen exakt hela dagen. Jag har haft en uppehåll där jag har inhandlar vinegummin, riesen och lite sånt för pengar jag inte har. Ätit middag och sånt. Och jag har ändå bajsmycket kvar men jag ORKAR inte mer.

Jag har fixat spotify också och jag är efterbliven som är så seg men det gör ingenting. Har lyssnat på Melissa Horn, Marilyn Manson, Eminem och Snook hela dagen. Skön blandning. Imorn börjar jag skolan igen och det känns som att bajs. För jag har prov. Men det ska vi vara glada för. Eller nåt. Efter det ska jag och Mathilda och antagligen Hult eftersom hon är så töntig sticka. Projektarbete here we come. Sen ska jag hämtas av mina kära pojkvän (fast han vet inte om det än) och åka hem till Ösmott och mysa. Eller nåt.

Jag är hungrig! Men jag orkar inte äta nånting och egentligen vill jag titta på DH men det ska vi inte heller göra för jag måste plugga.

Nu ringde Rikard mig och då glömde jag bor att fortsätta blogga hehehhehehehe. Han försöker spela FarmVille medan vi pratar men jag hotar med att lägga på då. Så jag tror att han spelar utan att säga det till mig istället. Han är klipsk och slug, den där Slirre.


jag lyssnar ¨på melissa horn och det gjorde så alla känslor kom på en och samma gång

Måste påpeka att det känns som att jag hela tiden klagar på Rikard, speciellt i bloggen. Klagar och gnäller och påstår att han har fel hela tiden, haha. Jag är väldigt kär i honom men har svårt att säga det, ehhehe.
Måste alltid skämta bort allt?Som nu. Bara för att jag sa att jag var kär. Hehe.

Jag och Rikard har det jättebra och vi är kära och det är roligt och jag är glad. Han är min bästa vän, min pojkvän, världens snyggaste och roligaste människa! Jag är ganska bra på att vara arg och vi har haft en svacka nu på sistonde men jag kan verkligen inte vara arg på honom längre. Igår, när han låste ut mig (eller jag glömde nycklar...) så skällde jag på honom och var tvungen att gömma munnen för jag skrattade samtidigt. Det är ganska jobbigt.

Och han somnade som vanligt en timme tidigare än mig och jag har mens så jag är ganska blödig nu och jag typ grät ahah, för att jag är kär i honom. Och jag vet, jag är töntig. Han är göllig oh snäll och givmild och typ världens bästa pojkvän. Det roliga är att han är det!

Han tänker alltid på mitt bästa, han VILL veta saker om mig och mina vänner och skrattar alltid på rätt ställen. Eller okej, inte alltid men det kan vara hans fel eller brist eller nåt. Han spelar handboll 8 gånger i veckan och har macther utöver det, han går hos en sjukgymnast och skolan. Han umgås med sin familj och sina vänner och han sköter sin skola exemplariskt. ÄNDÅ ägnar han all fritid till mig för att vi ska hinna umgås och jag uppskattar det så mycket även om jag inte alltid visar det.

Jag är inte världens bästa flickvän. Jag är krävande, klagande, hittar fel hela tiden, trött, lat, fattig, irriterad och inte romantisk och ändå står han ut med det här, ahha. Det är sjukt. Jag hoppas att han inte läser det här och inser hur knäpp och dålig jag faktiskt är och blir ihop med Anna istället. Ser ni, en elak kommentar fast jag försöker vara snäll. Jag förtjänar på riktigt inte honom.

Men nu har han valt att stå ut med mig och jag tänker tacka och ta emot så länge det varar. MAn vet aldrig vad osm händer. Och jag kommer ångra imorn att jag publicerar det här men nu har alla gått ovh lagt sig ändå så jag kanske hinner radera, hehehehhe. POss. Och om ni inte fattar det så älskar jag min pojkvän så mycket så det gör ont. Jag blir lite rädd faktiskt, att tycka om någon så mycket. Tänk om han försvinner? Gör slut, tappar känslorna eller det hemskaste av allt; dör!

Jag är alltid såhär. Om jag är lycklig så hittar jag saker att vara rädd eller ledsen för. För att jag inte vet hur man är lycklig. Glad, javisst, men inte lycklig.

världens längsta inlägg, varsågod!

Okej, jag kan väl berätta om varför jag blev arg på Rikard, bara för att ni ber om det (har inte fått en enda kommentar men jag vill väldigt gärna berätta ändå).

Som jag skrev i ett tidigare inlägg, men som jag sedan lyckades radera innan jag hann publicera så spenderade jag Halloween på Telegrafen i Nynäs. För er i min klass som läser så är det Nynäs ashäftiga nattklubb dit alla Nynäshamnare åker. Och jag kan också tydliggöra att Ösmo ligger i Nynäshamn och jag är alltså en Nynäshamnare (beroende på vem man pratar med också...). I alla fall, det var ganska roligt på Telen, 50% var utklädda ungefär och jag kände kanske 90% av alla som var där. Telegrafen hade ingen cider och jag fick spendera massor av pengar på Vodka och Burn. Jag vet, jag är en hycklare eftersom jag alltid säger hur farligt det är att blanda energidryck och vodka (ja, jag brukar faktiskt säga det, men ni kanske inte har lagt det på minnet, okej?!) men jag visste inte vad jag skulle dricka annars. Öl hade inte gått ner i lördags.

I alla fall, jag bara svamlar. Skulle ju berätta om odågan Rille. Han åkte hem någon timme innan mig eftersom han måste få sin sömn eftersom han alltid har matcher eller träningar eller sjukgymnast eller någonting varje dag. Nu tappade jag bort mig igen. Jag delade en taxi med Hanna och hennes nya kille som var trevlig och jättesnygg och allt sånt! Fick vänta ett bra tag och stötte på världens skummaste kille också. Han vägrade gå, han typ satt i busskuren och jag tänkte "stackarn, bussen går om en och en halv timme.). Han började snacka med oss om typ knäppa grejer, sa typ "FLEN" och ingenitng mer. Vi skrattade lite¨åt han i början men sen blev han för mycket. Han började följa efter oss och grejer och han verkade inte läskig eller så men det tar på tålamodet (som ni alla vet så gillar jag och skriva i paranteser och jag har inget tålamod för den delen heller). Till slut frågade vi "var bor du ens?" för han bodde inte ens i Flen. Han bodde 300 meter därifrån och klagade hela tiden på hur kallt det var men han ville inte gå hem. Jag blev arg (det kunde ni också lista ut).

Nu tappade jag bort mig igen. Vi åkte taxi, jag bad dom att släppa mig vid Rikard eftersom hade hade bett mig att komma över och sova hos honom, snälla och bajs. Tänkte vara lite snäll. Kom på ungefär vid Ted att jag inte hade några nycklar med mig eftersom dom tar så mycket plats så jag ringde Rikard. Han svarade inte. Jag ringde igen. Han svarade inte. Det fortsatte så och så var jag framme hos honom. Det var såklart låst. Jag knackade på hans fönster lite försiktigt med naglarna eftersom jag inte ville väcka huset. Han öppnade inte. Knackade på alla hans fönster, ringde honom, skickade 20 sms till honom. Till slut så bultade jag på fönstrena med all min kraft men han öppnade inte.

Bröt typ ihop, ahah, var full coh arg och kall och ja, jag har inget tålamod. Skickade skitarga sms till Rikard, ringde honm 20 gånger till och till slut så kände jag på andra dörren på andra sidan som var öppen. Jag var ännu argare, gick in på Rikards rum och kastade min väska på honom det hårdaste jag kunde. HAN VAKNADE INTE DÅ HELLER. Skitarg och skitledsen så började jag skälla ut honom och slå och putta honom tills han vaknade. Fy fan va arg jag var, ni kan ju tänka er.

Rikard sa typ förlåt och snarkade igen och dp slog jag honom igen. Sen somnade jag med, haha.

Vaknade, var skitarg och han sa förlåt hahahah.

Nu finns det säkert onda själar där ute som säger att jag fick skylla mig själv som inte hade några nycklar med mig, eller att jag inte kan skylla på Rikard. Att han inte gjorde någonting fel. Men det kan jag för i helvete visst för det var inte han som stod ute i en halvtimme och frös och fick ont i fingrarna av allt knackande. Han fel eftersom han inte vaknade. INte mitt. Hans.

kgjaldäkjgdlgjslkjglskjglkdfjklgjhelveteeeeeeeeeee

Min laptop har börjat vingla. Fick skriva om den meningen fyra gånger, hahaha. Nu är lovet slut men jag är ledig imorgon med. Jagl lyckades nyss radera världens längsta inlgg om mitt lov och jag är så arg s¨jag skakar. uräkta stavfelen. Måste definitivt börja öva på mina tangentbord-skillz. Inte okej. ÅÅÅÅÅ BAAAAJS1 Jag som tänkte skriva om hur arg jag blev på rikard.


RSS 2.0