im only gonna break break your heart

Igår var ganska lyckat! Jag och Mattis drog ner till Nynäs hem till Pontus. Nappe fyllde 20 och det skulle firas. Blev riktig korvfest hahahah, och så vi då. Körde en rolig lek och pest eller kolera.

Drog hem ganska tidigt ändå, min gullige pojkis hämtade mig.

Idag ska jag plugga men jag orkar inteeee. Vill bara titta på Gossip Girl, måste vara massa avsnitt som jag har missat.

Alltså vi går samhälle och det enda vi har prov i är naturkunskap hela jävla tiden.

hej på dig

Hej vänner! Jag har träningsvärk typ i benen, men ni som känner mig vet att jag inte kan ha gjort nåt ansträngande... Konstigt.

Igår var en sjukt jobbig dag. Vi fotade på Östermalm och det var så kallt så till slut kände jag inte mina tår. Dom kunde ha gått av och det hade inte märkts. Åkte till familjen sen och skulle hämta barnen, ännu mer kallt. Jag dog typ nästan och det är så halt så det är stört. Hatar Lindingös backar.......

Och Dilip var jätteledsen hela eftermiddagen och grät hela tiden och jag var dummast i världen. Jobbigt värre.

Rille skjutsade hem mig sen vi åt hamburgare och käkade godis och sen åkte vi hem till honom och sov.

Han masserade mig också och helvete va ont jag har i ryggen idag. Hoppas att det är värt det bara, hehehhe.

Nu ska jag kanske platta håret för jag somnade med blött hår igår. Seeeen ska jag lekis med Mattis. Puss

im starting with the man in the mirror

Nu har jag gjort klart min essä och responsen så det känns skönt! Nu är det bara naturkunskapen och foto väl? Aa och mina rester då...

Igår fick vi biljetterna till skivan! Det står fel på dom, haha. Det står att vi går i 3S. Det roliga är att Hultman sa "F som i FILIP" vad tänkte han? "S som i SILIP"??

Det är snökaos ute och egentligen känner jag för att göra nånting men jag vet inte vad! Känner mig väldigt trött på mitt liv just nu, känns som att det är samma sak hela tiden. Skola, hem till Årsta, plugga eller titta serie, Rikard kommer hem, vi äter middag sen sover vi. Jahapp.

Jaja imorn ska vi fota i alla fall. Östermalmstorg klockan tolv alla! Jobbigt för Frö som har så himla långt då........... Hehe.

i don't wanna runaway

Ja men hej jag försov mig idag igen. Men om jag försover mig imorn blir jag arg med tanke på att vi har sovmorgon imorn. Har iaf missat två av två reiligonslektioner i veckan. Inte bra inte braaa.

Idag på svenskan hade vi iaf högskoleprovet, ordbetydelse. Helvete va svårt det var! Jag som trodde jag kunde det svenska språket men vissa ord hade jag inte ens hört talas om liksom. Fick iaf 20/40 näst bäst i klassen, haha. Mika den skithögen var bäst.

Jag har fikat scones idag också, som Matilda tipsade om förut =) Det var gott men jag fick in marmelad också till min cream cheese men det var faktiskt gott!

Nu ska jag egentligen göra svenskan men det kan jag inte för jag har inte min artikel hemma. That sucks. Jag får titta på vänner istället. Livet är hårt mot mig.

even if i do it's not because of you

Hej jag är sämst på att komma upp på morgonen... Försov mig idag men snart ska jag gå upp och fixa moi, ska till barnen.

I lördags var alla hos Linda, eller nästan alla. Det var jättemysigt, först lagade vi god mat och sen drack vi supergoda och fina drinkar. Jag klippte Mathilda och Sabina ocksååååå. Vi tittade på Hope for Haiti och hade det myyysigt.

Min pappi kom och hämtade mig sen, väldigt snelt av honom.

Igår låg jag med datorn på magen hela dagen, det var så skönt. Tittade på OC hela dagen och faan va bra det är, men usch va fula kläder alla har!

Färgade håret också men det blev inte så bra, måste ha silverschampooooooo.

Aja nu ska jag leta efter nåt ätbart!

go ahead and say what you wanna say

Godmorgon! Jag var uppe med tuppen idag. Vaknade till och typ försökte tvinga mig själv att somna om eftersom man aldrig vet när man får sova nästa gång, och när jag till slut inte kunde sova längre tittade jag på klockan. Då var hon halv elva. Liksom shit jag undrar när jag vaknade första gången.

Nu har min bebis lämnat mig förresten. Han är i Ystad och spelar handboll. Med bebis menar jag jättebebis som är dubbelt så stor som jag, nej trippelt.

Igår var jag barnvakt i alla fall, det var mysigt. Blev lite sent, var inte hemma förrän halv elva. Men mamma var uppe och vi tittade lite på tv. Hon sa i alla fall att jag inte får London i studentpresent men att jag däremot får sponsring ändå! Så det är la braaa.

Ikväll ska vi till Linda och det suger lite. Det tar max en halvtimme att köra till Linda från mig med bil men kollektivtrafiken VILL verkligen inte samarbeta för det tar två timmar och 25 minuter om man ska åka med SL. Sååå jag måste bestämma var jag ska sova innan jag bestämmer om jag ska dit.

Tack och hej nu ska jag leta upp frukost och eventuellt baka muffins!

i'll be there for you

Iadg har varit världens längsta dag. Började 08.30 och slutade 16.30. Vi har gjort ganska mycket svenska och så nu iaf så det känns skönt. Hitills har vi inga läxor, ytom att tänka på djuret på religionen, haha.

Alltså det är så knäppt. Igår världens konstigaste film och idag en konstig lektion. Hitills ingenting om religioner, men däremot har vi spelat upp teater, andats djupa andetag, alltså avslappning. Sen skulle vi tänka på ett djur eller nåt. Och till nästa gång ska vi tagit reda på vad djuret har för egenskaper och vad den är bra på.

Jahapp. Ingenting om kristendom, judendom eller whatever? Hade ju sett fram emot religiooooon.

London blir förresten liiite dyrare än vad jag tänkte. 1500 för flyg tur och retur och boende iknl. frukost. Sen äre mat, dricka om vi ska ut och lite sånt kul. Och shopping såklaaaart.

Har jag sagt att jag är taggad?

Idag har varit en konstig dag, alla har varit konstiga och gjort fula miner hela dagen så mitt inlägg är lite konstigt men det är helt okej.

Nu ska jag googla kaniner (det var mitt djur, hahaha) och titta på Vänner. Possss!

London

LONDON BABY! Vi åker dit den 10 till den 13 april. För 200 spänn! Alltså det är sjukt bra och billigt.

Vi får dessutom alla dagar, vi åker tidigt på morgonen den 10e och sent på kvällen den 13e. TAGGAD!

Jag ska spara pengar och shoppa loss. Nu måste vi hitta var vi ska bo också... Men de går att hitta billigt, vi kan ta in på vandrarhem eller billoga B&B. Ja jag har googlat.

Enda superduperjättetråkiga är att jag åker bort på Rilles och min 3-årsdag. När jag släppte bomben ska han "okej" och fortsatte att titta på tv. Jag misstänkte genast någonting. Efter mycket tjat sa han att det var helt okej ja han lovade på sin mammas grav för han åker bort hela tiden.

Och det är sant. Han har spelat match på mina födelsedagar (minst en iaf). Vad spelar en dag hit eller dit för roll? Vi kan fira 3-år och två dagar istället! Jippie.

LONDON BABY!

baby are you down

Jag tror faktiskt att jag har varit på världens konstigaste lektion idag, haha. Vi hade religionsföreläsning och det började med att det var typ ashög musik på som jag tror det var Sabina sa lät "judisk". Sen berättade vår nya lärare om upplägget och bland annat ska vi dansa indisk dans och yoga på våra religionslektioner...

Sen skulle vi titta på film "Lucky people" hette den. Det är den konstigaste filmen jag någonsin har sett, typ en och en halv timmes lång ihopmixad musikvideo om olika extrema reiligioner. Så himla sjuk! Jag har aldrig vart med om nåt liknande, det var en gubbe som levde med aporna och påstod att han blev full av det, en vodoo-grupp som offrade getter och viftade med tuppar och sånt. Men det värsta var liksom att filmaren klippte ihop allting till en hel sång typ. Helt sjukt.

Nu har Rillsson lämnat mig och ska träna och jag ska roa mig med Vänner. C ya!

är det bara jag som skrattar?

Japp jag blev sjuk. Jag har haft feber och ont i min lilla lilla hals. Stackars lilla lilla mig. Jag har tyckt jättesynd om mig och det har Rikard med, vilket har varit väldigt mysigt faktiskt. Han har kallat mig "skruttan" ahhahaha. Sen har han köpt glass och halsisar och Ipren och han har till och med låtit mig låna hans externa hårddiskar så att jag kan ha full tillgång till Vänner och OC.

Han har lagat min mat, stoppat in termometern i munnen på mig, bäddat och fixat och donat. Helt enkelt varit världens underbaraste pojkis. Sen upptäckte han och jag till min förskräckelse att jag började känna mig bättre i morse...

Han har då klagat på alla mina kläder som ligger över och kolla på mitt paraply som har legat där i månader och vet du skillnaden mellan mig och dig det är att jag tar undan saker efter mig.

Det är det värsta med att känna sig bättre, man är inte "skruttan" längre utan snarare "den där jävla tjejen som stökar ner".

Nu blir det ett kanonlångt inlägg men jag måste berätta om Stefan min systers pojkvän. Ja, alltså ni vet Stefan min systers pojkvän? Han är i alla fall i Alperna och har varit där i en vecka med grabbgänget och haft det roligt. I alla fall i fredags eller vad det nu kan ha varit så på kvällen hade dom nog trevligt och så. Sen kom nån på idén att köra armbrytning.

Först körde Stefan och alla andra med höger arm och Stefan vann alla gånger. Sen körde alla med vänster hand och då bröt Stefan armen. Alltså det är så hemskt men ändå måste man fnissa lite lite lite åt att han bröt armen under en armbrytningsmatch. Förstår ni????

Vad som är mindre kul är att han befinner sig i Frankrike, hans arm är helt av, hans försäkring strulade så han fick inte opereras förrän det löste sig vilket tog ett dygn, han kan inte åka hem med alla andra utan måste boka om till typ tre dagar senare för att han måste tydligen va på fransk rehablitering. Han går dessutom sista året på sin högskola och hans EX-jobb börjar på måndag som är superviktigt och han kommer inte hem förrän minst på tisdag.

Han har dessutom åkt med hela gänget från Uppsala sen är det en kompis från Nynäs som har åkt med honom. Så han (kompisen) måste åka hem utan honom med Stefans andra kompisar och sen bli upplockad av Stefans föräldrar på Arlanda. Fatta va jobbigt för kompisen också och va jobbigt Stefan måste tycka att det är. Jag tycker så himla synd om honom och då plötsligt är det inte alls så roligt längre.

Tills man kommer på att ham bröt armen under armbrytning. Neeeej förlåt...........

possibility

Jag fick mvg på mitt naturkunskapsprov! Känns asbra, plockade varenda mvg-poäng.

Nu ligger jag i Rikards säng och jag tror att jag är sjuk. Kände mimg sjuk imorse också men åkte ändå till skolan. Tog en ipren och så mådde jag lite bättre men nu mår jag bajs igen. Frågan är om man ska till skolan imorn, kan juändå vara ganska viktigt men jag vet inte. Är ju smart också att bli frisk till fredag då jag ska passa barnen och nya schemat på måndag. Vi får väl se hur det blir, hur jag känenr mig imorn.

Vi har i alla fall varit och sett New Moon på bio alldeles nyss. Det var roligt, men nu blir det inget mer bio för New Moon. Det var förhandsvisning på Snabba Cash på Rigoletto också och där stod vi och kände oss dumma coh skulle inte alls på förhandsvisningen.

Nää nu får det blir vänner, orkar inte plugga idag.

kalla blickar kalla kårar

Jag sa ju att jag inte skulle kunna sova i natt. Dumma dumma.

Snäll Rikard dock för nu har jag alla vänner-avsnitt, alla O.C och lite sånt. Tack.

Kan vara därför jag inte har somnat, nu har jag ju serier att titta på.

Rikard snarkar och nu ligger han och trycker ut mig ur sängen. Han trycker och trycker tills jag måste flytta på mig.  Då snarkarhanlitetill och sen vänder han sig om. Då slår jag lite. "FAN va taskig du är" säger han då. Man ba jahapp, tack. Du var dum först.

Jag har ont i halsen men jag vill inte vara sjuk, varför vet jag inte riktigt för det är ganska mysigt att vara sjuk. Nu kommer jag säkert få svinis och inte tycka att det är så mysigt längre...

Jag ska upp skittigigt imorn, 10.30. Kommer inte ens få sova åtta timmar. Jäkla skit. Haha 10.30 är väl inte ens tidigt, försomliga är det sovmorgon. Twisted schema jag har men snart blire nytt. 

Nu snarkar jag igen. Och nu behärskar jag mig och tänker att nu ska jag vara snäll och låtahonom vara, jag kommer öve ljudet. Men sen känner jag hur knuffen laddas automatiskt  och så vips så puttas jag.

HAHA jag stängde igen hans mun också det var jetekul. hahaha. Jag satt upp och tittade påvänner. Så lägger han sig på rygg och öppnar munnen. Han snarkar alltid som värst på rygg. Så börjar det. men då smällde jag igen hans käkar. OJOJOJ vilka problem han fick då, jag kände hur han försökte öppna munnen för att snarka men sörru det gick visst inte. han kunde verkligen inte förstå varför det inte gick tills jag började asgarva så han vaknade till lite.

Om ni tycker att jag är elak mot min pojkvän - jag är värre egentligen! Hej så länge

vilka är de huvudsakliga besåndsdelarna och vilka funktioner har dem?

Här var det ett tag sen jag var inne. Idag har jag i alla fall sovit i tretton timmar, kände mig ganska stolt när jag vaknade. Mindre stolt när jag kom på att jag inte kommer att kunna somna i natt.

Jaja, jag och Rillepille kastade i oss mat och sen åkte vi skitsnabbt hem till Ösmo, hämtade ett ton kläder in till stan och min naturkunskapsbok. Har ju prov imorn.

Åkte tillbaka till stan och mötte mamma, vi uppgraderade mitt busskort och sen fikade vi på cafét som vi inte gillar.

Åkte hem till Rillepille sen efter att ha ringt honom i en timme för att han inte skulle åka till träningen med min bok i bilen. Men jo, klart han gjorde. Varför åkte vi hem då kan man fråga sig?

Som tur var finns det en snäll Hultman som msnade över alla frågor till mig. Tack så mycket. The return of the true friend. Hon klarade även teoriprovet igår! Grattis Förmultman! Hultmania, Da Hult, Hultis, Hultkorv. Kärt barn har många namn vettu.

Och jag har tråkigt och borde plugga lite till men jag vill inte så jag bloggar. Inte för att det är superkul iofs.

Jag borde måla mina naglar. Och inte glömma min nagelfil hemma som jag har lagt ner 20 kronor på. Eller min sovlapp. Fuck. Glömde matkortet hemma också men enligt Hultmania ska vi få nya med gubbar på. Jag som gillade mitt gråa. Jag var typ den enda som hade kvar det. Det har aldrig svikit mig. Lovar att mitt nya kommer strula, det kommer säkert springa bort och gömma sig också. Dumma kort.

Och dumma naturkunskap. Jag hatar dig. Så sjukt mycket hatar jag dig.

should i stay or should i go?

Idag har jag umgåtts med min pappa hela dagen. Vi åkte först till Länna för att jag skulle få en ny telefon men det är en jäkla beställningsvara så den kommer om en vecka. Känns lagom surt, men det är bara en vecka.

Efter det åkte vi hela vägen till Nynäs och käkade frukost på Torsan. Hur stavar man? Thorsan? Så kanske det är. Jag åt en köttbullemacka, heehehehehe.

Efter det åkte vi och handlade mat och sprit hahahaahha.

Nu sitter jag i mitt rum och har sovit några timmar. Min lilla Gassi är skitjobbig och löper.

Hon skriker precis hela tiden och har nog hoppat upp och ner från min säng minst tjugo gånger. Tur att Disse är kastrerad.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Antingen följer jag med tjejerna ut ikväll, det vore riktigt kul faktiskt. MEN jag borde verkligen spara pengar och jag vill verkligen sova i Ösmo inatt. Jag kan också vara med min älsklingsrikard ikväll och det vore väldigt mysigt. Men han ska sova klockan tio eller nånting och det kommer inte jag att göra.

Dagens I-landsproblem. Ska jag gå ut eller ha en hemmakväll? Haha.

Frank Vagner Joel Kinnaman

Hej hej säger Ted. Vi har tittat på Frank och Johan Falk. Ted tycker att Frank är snygg.


Ätit chips har vi också gjort! Imorn får jag en telefon, hejdå!

who's gonna run this town tonight

Alltså jag har varit galet trött sen typ ett nu. kom hem från Mattis vid halv tre eller nånting men ändå ville jag sitta vid datorn och läsa bloggar och titta fejjan. Konstig cheey.

Vi har haft en naaajs dag idag, möttes i stan och shoppade lite. Båda hittade på Zara älskling, haha. Sen precis innan vi skulle gå typ "aa men vi tittar lite snabbt på Din Sko bara" och jo båda blir olyckligt kära. Nästa månad ska jag köpa dom jag hittade!!!

Åkte vidare, slussade runt i Sköndal och Farsta och till slut Ösmott. Käkade thai hos mig, hem till Mattis sen.

Tror vi tittade på iaf 12 avsnitt vänner ikväll, en påse chips, två chokladar, en läsk. Men det var asnaaajs.

Nu är jag avundsjuk på Rikard som sover så djupt så jag ska blunda och försöka göra samma sak.

Och BTW nu kommer det en bil på Rikards gata. Jag hör den VARJE NATT vid den här tidpunkten. och ja jag är vaken varje natt vid den här tidpunkten.

Stackars människor som har ett sånt jobb! Uschabuscha

Aja hejdå du kan va blå

ja då ses vi på lördag igen

Idag har varit en av världens bästa dagar. Eller inte haha. Jag har suttit inlåst hela dagen! Vaknade vid två hemma hos Rikard och upptäckte att jag var alldeles ensam hos honom. Kom sen på att jag inte hade några nycklar med mig, fan va klantigt!

Jag blev irriterad över att jag inte kunde gå hem eftersom jag inte kunde lämna deras hus olåst såklart så ringde jag Rikard för att rådfråga med honom. Han sa att jag då kunde gå bakvägen om den var olåst och det var den. Då kom mitt andra problem som inte ens hade slagit mig tidigare. Hur skulle jag kunna komma hem till mig???

Ringde mamma eftersom jag trodde att hon var hemma och var sjuk, men nej hon var på jobbet och var sjuk. Ringde syster och hoppades att hon var hemma, men nej hon var på jobbet. Pappa kommer inte hem förrän vid fem-tiden.

Så jag gjorde det enda jag kunde göra då - titta på Ensamma Hemma eller vad den heter. Sen blev jag paranoid över att inbrottstjuvar skulle komma hem till Rikard, haha. Funderade om jag skulle gillra fällor men jag gjorde aldrig det.

Vid fem gick jag hem och hämtade nycklar och sen lekte jag med Adde ett tag. Nu sitter jag hos Rillsson igen och ska precis äta middag!

Och på onsdag ska jag leka med Matilda det ska bli mysigt, funderar på om vi ska åka till stan eller nåt på dagen och mysa på kvällen? Kanske köpa pyssel? :D

långa nätter

Hej har jag en blogg? Juste ja. Första inlägget för 2010, grattis till mig, tack så mycket.

Nyår var väl ganska bra, jag blir aldrig nöjd på nyår iofs..  Har nog aldrig varit med om ett superlyckat nyår med världens roligaste fest eller whatever. I år var i i alla fall hos Fröberg i Gustavsberg och käkade middag först. Jag, Mathilda och Hultman gjorde en sallad med feta och rödbetor till förätt, Frö, Leila och Jessica gjorde Potatisgratäng och Fläskfilé i svampsås till varmrätt och Sabina och Mika gjorde Pannacotta med hallonsås till efterrätt. Väldigt lyckat!

Sen runt tio drog vi till Lidingö hem till Jonull. Där var det inte så röj men jag var glad ändå! Vid tolvslaget hade vi bäst utsikt och såg ut över hela stan och alla raketer. Hoppas verkligen inte tolvslaget symbolerar 2010, för Pelle och deras skull. Stackarna fastnade i hissen över tolvslaget och lite till. Kan va därför det inte va så röj, hehe.

Vi drog i alla fall vid typ ett två nånting till Bagis hem till Jonte. Käkade mat och hade det bra. Gick i säkert en timme hem till Skarpnäck där vi sov.

Jag tycker att 2009 har varit ett bra år. Hade inte gjort nånting annorlunda!

Kom hem nu Matilda och mys med mig =))))))))))

RSS 2.0