vila nananannanana

Känner mig stressad pga nyår! Vi har haft planer på att gå ut allihopa men ingen har tagit tag i det riktigt.

Så nu gjorde jag det och nu står vi på två listor iaf och så är vi bjudna på en hemmafest på lidingö som jag tror kommer bli asrolig! Så vi har några planer nu iaf =)

Har varit med Mathilda hemma här i lilla Ösmo, vi gjorde armband sen drog vi till Ted och tittade på asdåliga Epic Movie.

Igår drog jag till Nattis och mös och nu sitter jag här med universums stökigaste rum som måste städas...

Måste nog ta tag i det nu, så vi hörs seeeeeen poooooosssssss

ja jag är lyyyyycklig

Jag har fyndat skor!

Nu sitter jag min mammi, min syster och min gassi i min syrras säng. Jag har spelat robinson och nu ska jag möta addeboi, hörs sen puss

I'm i believer

Jag har inte loggat in på datorn över julen och gick som vanligt in på bloglovin det första jag gjorde. Tänkte kolla lite snabbt på bloggisar och sen spela the sims (har fått ett återfall). Nu är det så att jag följer stört många bloggar. En del skulle kalla det sjukligt hehehe.

Jag hade nämligen över femhundra inlägg att läsa så det har tagit lite tid. Nu har jag knappt 40 kvar och det är ingenting ju. Hur kan du Matilda bara läsa typ tre bloggar? Don't get it.

Jag följer alla fjortisbloggar, Paow, Dessie, Kissie. Självklart gaybloggen och Rahlenfeldt. Känns jättekonstigt att mina vänner inte vet vem han är... Haha. Natacha Peyre, Linda Rosing, Pernilla Wahlgren. Katrin Zytomierska och Binge Rimer. Stina-Lee, Blondinbella, Kenza. Foki såklart. DJ baby J såklar. Hehehe.

Och detta är bara min "kända" kategori. Eller en del av den då.

Har ju min humorkategori också som är bäst <3 Egoina, Spider, Knivlisa, Rici. Världens roligaste bloggar! Även om den sistnämnda är lite over the top ibland hehehee. Bloggkommentatorerna, Falsksanning, Egoinas mamma, storstadspojken också. Bland annat.

Och mina vänners bloggar läser jag med väldigt flitigt, kollar alltid (oftast) den katergorin först!

Det jag ville säga med detta inlägg är TACK GUD för bloglovin!

Har shoppat iudag btw i Nacka Forum. Har köpt en ny väska, två stickade tröjor, en till tröja, ett par ASSNYGGA torgvantar ni kommer bli avundsjuka, en snygg ring, mer vantaroch lite sånt kul.

Letar fortfarande efter en BH men det kanske blir imorn? =)

Det har ju varit juil cokså! Har fått massa fint =) Av Rikards föräldrar fick jag massa fina saker, som skämmer birt mig hehehe. Fick tre armband som man gör själv, har gjort ett och det blev så jääääkla bra (inte för att skryta hehehehe), en pyjamas som Maria har sytt själv, presentkort på tatuering och sånt =) Tack snälla!

Av Rillsson fick jag presentkort på tatuering (dom delade), en jättefin vit stickad tröja och en rosa. Tack älskade du! Han fick av mig ett radiostyrt flygplan och ett snowboardspel till hans jävla xbox. Han har tvingat ut mig i minusgrader halv två på natten för att flyga flygplan... Bra julklapp...

Av min syster fick jag min fina kjol som jag ska ha på nyår :D

Av min mammi och pappi fick jag en parfym, en kofta, mer kläder, massa smink, pengar, och jag orkar inte rabbla men jag blev klad :D

Fick även av min familj (barnvakt) Den som inte tar bort luddet ska dö! Älska!

Nu har jag skrivit ett milslångt inlägg varsågod.

i'm blue dabadidabado

Nej men har jag en blogg? Jasså. Väldigt dålig uppdatering i den, filåt.

Har hunnit göra massa saker eheheheheheh. Typ bakat. Jag har bakat sjuktmycket i helgen, bara för att det är så mycket tänker jag rabbla...... Lussebullar, pepparkakor, pepparkakshus, knäck x2, kola, negerbollar, kolakakor, diamanter, romrullar. Ja, mer än så är det säkert men jag kommer inte ihåg allt.

Nu har iaf julkänslan kommit men ändå kan jag inte riktigt fatta att det är jul i övermorrn!

jag har sett avatar också  juste. Alltså jag vene riktigt vad jag tycker om den filmen. Den va väl ganska bra men samtidigt skrattade jag åt den också. Roligast var den tuffa militären med ärr hahaha. Papa!

Och imorn ska jag jobba från 11-17.

Igår åkte jag pulka förresten! Det var roligt, Adde och Ted och Rillsson och jag. Jag skrattade sjukt mycket.

Sen va jag i nynäs en snabbis igår också och jag vill inte blogga mer så hejdå!

heeeeeej mitt vinterlanddddd nuär jag hääääääääääääär

Hej snöstorm! Vi sitter fast här i Nackaoch kommer inte härifrån... Bussarna är helt indragna, smart när en hel stadsdel är beroende av bussar.

Jag och Sabina är ju inte dom vassaste knivarna i lådan heller. Vi var i slussen och åkte mot Nacka, fast vi visste att vi inte skullekomma hem igen typ, haha. Allt för Hultsskull.

Jag kan inte va barnvakt idag hellerför jag kommer inte härifrån och det är jobbigt tycker jag.

Och det bästa av allt är att om vi skulle ringa taxi så måste vi stå för det själva för SL är så jävla sneaky och betalar inte om det är snöstorm ute "för det är inte deras fel". Man ba ja men fan va schysst. Askul, jag tror jag skrattar ihjäl mig.

Och man kan inte se när trafiken börjar gå igen för SLs hemsida är nere pga överbelastning. Jag gillarmitt liv.

Nu ska vi pröva lyckan och bege oss till Nacka Forum, jag tänkte att en dag som denna behövs jeans! Sen ska vi GÅ till Lillängen och hoppas att saltsjöbanan går. Om inte får vi fan ta taxi.

JAG GILLAR MITT LIV VERKLIGEN!

hej mitt vinterland nu är jag här...

Alltså jag är så trött på mitt liv. Jag har prov imorn och nej jag har inte pluggat. Jag orkar inte.

Jag har däremot tjänat sexhundra spänn denna vecka så det kanske inte gör nåt?

Och Rille ligger och snusar bredvid mig och vi har sovit med varandra länge men vi umgås ingenting, haha. Vad gör man när den ena är nattmänniska och den andra morgonmänniska? Umgås man på dagen? Jahaaaa. Men vad gör man om den ena har skola och jobb och den andra har skola och träning? Umgås man inte alls. Jahaaa. Ja men det är ju inte så roligt. Jag har lite diskussioner med honom ibland ändå, på kvällarna. Men det är inga snälla pratstunder. Mer SLUTA SNARKA FÖR I HELVETEEEE och så bankar jag honom i ryggen så hårt jag kan.

Har jag nånsin nämnt att jag hatar snö förresten? Snö kan dra åt helvete. Det är inte ett dugg mysigt. Det enda snö gör för mig är att den tvingar mig att träna- Försök själv att gå oplogade vägar med en tjugo-kilos barnvagn och två ungar. Försök själv dra den för Lindingös alla backar och halka omkring som bambi.

Det är minusgrader ute och jag svettas ihjäl typ.

Men det är det värt för ibland leker mina gullungar katt och då gör det ingenting att helvetesvägen hem är jobbig.

Nää nu ska jag försöka sova kanske. Har faktiskt läst alla mina 300-nånting inlägg på bloglovin. Nu kan jag sova med gott samvete!

det går bra nu

Har jag gjort svenskan? Aldrig i livet.

Sitter fortfarande hos Mathilda, planen var ju att åka hem idag menj jag stannar nog över natten. Min lilla Rikard har varit på julbord och askalas. han ville inte att jag skulle åka den läskiga skarpnäck-linjen själv, haha. han är göllig.

Jag har problem! Imorn spelar ju Petter på Telegrafen i Nynäshamn, hahaha. Alla ska ju såklart dit och min syster vill jättegärna att jag ska dit och det skulle ju vara kul. Men samtidigt känns det lite jobbigt också att åka dit, vet inte varför.

Annars skulle vi tjejer kanske till Ego imorn och titta på Idol vilket skulle vara jättekul det med! Det känns som att jag är mer taggad på detta men det som är jobbigt är att jag då måste sova i stan och alltså ägna massa tid på lördagen till att åka hem till Ösmo...

Så vad ska jag göra? Va hade du gjort? Haha.

Tjejerna får självklart åka ned till Nynäs och gå på Petter för endast 100:-!!! :D

tusen björnar dansar

Jahapp hej på dig du. Nu sitter jag hemma hos Mathilda och myser. Hon mötte mig vid tunnelbanan (för det är så fruktansvärt långt att gå) och så gick vi till coop. Köpte kakor och cola. Nu är kakorna slut, ska vi orka gå dit och köpa mer innan tio? DET är frågan.

Passade mina barn idag med, dom är sjuka. Dilip har 40 graders feber, stackaren. Och Kiran hade missat att sova middag så han somnade vid matbordet under middagen, haha. Så himla söt jag vill bara ta med honom hem ibland.

Undra om jag kommer orka åka hem idag? Beror på när Rille kommer hem och hur han åker, kanske kan tajma in honom.

Nu gör Mathilda världens konstigaste ljud så jag ska väl roa henne. Om vi har gjort svenskan? Nää, inte än...

HAHA juste! Måste tipsa om världens roligaste sida. Det är saltmannen.se, pallar inte länka. Där hittar man felhörningar på olika låter.

Exempel:
Staffan var en stalledräng.
Nån konstig människa har hört detta som Staffan var en saffranslängd. Hahahahahha jag dör.

Eller I believe I can fly, I believe I can touch the sky, nån sjuk människa har fått detta till I believe I can fly, I believe I can touch this guy.

Sjuka människor sluta innan jag kissar på mig!!!!

he wouldn't let this be no

Idag har varit en trött men bra dag. Åkte till tcen och mötte min mor, vi kirrade cash och gick och käkade sen, det var mysigt. Känns skönt att träffa henne igen utan att vilja gå hela tiden. Hoppas vi gör om det snart, känns som att jag behöver det.

Åkte till skolan sen och lyckades tajma in både Mika och Sabina till bussen, hade naturkunskap och körde hänga hasse hehehehe.

Åkte igen till tcen och tittade julisar med Mikis och Sabbis, jag var produktiv. Jag gillare.

Nu sitter jag i Rilles lägenhet och har slagit in paket. Snart är jag klar med alla klappar, känns sjukt skönt. Har bara Rikards föräldrar och mina föräldrar kvar. Och halva Rikard men det fixar vi fort.

Nu ska jag kanske göra min svenskaartikel? Eller ska jag duscha först? Ja jag ska nog duscha först för jag kan inte föna håret och då torkar det supersakta.

Duschen vare ja.


Sometimes I miss you

I'm still alone... Haha. Jag gjorde i alla fall som jag ville, bunkrade upp upp i sängen och läste lite. Det var mysigt tills jag fick ont i rumpan.

Har ätit club sandwich med Rikards föräldrar och jag glömde visst bort att jag inte gillar majonäs så hemskt mycket. Ibland men inte idag.

Nu längtar jag bara efter att Rikard ska komma hem och störa min goda nattsömn. För det är ju svårt att sova utan att han stör faktiskt.

Och i helgen vill jag träffa min kära vän Matilda som jag inte har träffat på ett tag. Jag röstar för en tjockis-kväll eller liknande men skulle det vara så att nåt superduperroligt dyker upp kanske vi inte tackar nej. Typ om vi blir inbjudna på nåt häftigt, som Kungens födelsedag. Jag tror i och för sig inte att det skulle vara superkul att fira honom. Ganska stelt.

Okej jag har tråkigt och försöker göra samma skämt som inte riktigt lyckas men det struntar jag i. Nu ska jag läsa vidare med dom enda som orkar med mig. Leah, Jacob, Edward och Bella alltså.

a little bit special

Ja men hej igen va kul va roligt.  Sitter fortfarande här men jag funderar på om jag ska bädda och lägga mig och läsa Breaking Dawn igen... Skulle va ganska naaaajs faktiskt.

Jag tror jag vet vad jag ska köpa till Rille i julklapp! Jag hade ett litet bråk med honom om det här tidigare idag. Det är nämligen så att jag älskar att köpa kläder till honom. Älskar det. Som ni säkert förstår då får han oftast kläder av mig i presenter. Detta irriterar hans testosteron och i år sa han till mig att han ville ha hårda paket.

Jahapp, ska jag slå in kläderna i en plåtburk tänkte jag då. Problemet med Rille är att han har ALLT. Han vill inte ha parfym för han har så många. Ingen klocka, det har han redan. Armbandslänk - check. Halsband - check. Ring - usch.

Han vill inte ha nåt TV-spel. Han läser inte böcker. Han laddar ned sina ljudböcker. Han har en mp3. Han spelar inte dataspel.

Det enda han kan tänka sig att önska sig utav mig, det är ett radiostyrt flygplan. Ett radiostyrt flygplan. Förstår ni vad jag lever med. En treåring!!! Det råkar dessutom vara så att radiostyrda leksaker är det enda jag absolut inte vill köpa till min kille.

Nu har jag i alla fall hittat nåt jag kan tänka mig att köpa. Det är dessutom hårt. Bra jobbat.

Baby boy

Mitt bloggande har inte varit på topp, men det tar vi igen idag! Det är nämligen världens tråkigaste dag idag. Jaha, MEN va roligt. Nää inte så jätte faktiskt.

Kan börja med att återberätta min helg i detta inlägg.

I fredags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. Jag tänker... Jo juste!  I Fredags var jag först i skolan och hade svenska, hade sussat hos Mathilda. Slutade typ på en gång, då träffade jag Rille och åkte hem. Eller? Känns som att jag gjorde nåt annat. Nää, det var då vi ville ha massa godis, köpte massa chips och tittade på idol. Det var mysigt och han är mysig.

På lördagen sov jag. Sen vaknade jag. Sen fixade jag mig och drog hem till Nattis som fyllde 18 grattis på henne! Vi käkade tacos och tårta och förade lite, sen drog vi vidare till Chaplins! Det var faktiskt helt okej där, man får ju inte va så kräsen när man bara är 18 hehehehe. Hade skitkul och det trodde jag inte att jag skulle ha men jag dansade tills mina fötter värkte.

På söndagen vaknade jag bajssent och grät hela dagen. Kan bero på att jag tittade på PS. I Love You. Faaaan va den är hemsk alltså. Åkte hem till min underbara pojkvän sen.

Så. Nu har jag berättat min helg. Nu kan alla sova gott igen. Min pojkvän är i Göteborg nu lite snabbt och kommer hem ikväll = jag kommer ha skittråkigt och troligtvis blogga hundra miljoner gånger idag.

Puss

AT THE END OF THE ROAD

Hahahahahaha jag menade Mathildas internet!!!!! hahaha var fick jag virus ifrån?

Jag har i alla fal gjort ett asdålig kåseri - men jag har lämnat in i tid.

Roligt om jag får G i svenska B och MVG i svenska C. Då skrattar jag.

Vi sitter och lyssnar på My Chemical Romance, hahaha. Roligt att vi kunde låtarna. Jag ser nu Mathildas skiva med dom också och hon avslöjade nyss att hon åkte ända till Skåne för att se dom. TÖÖÖÖÖNT! ahahahha puss. Nu ska vi spela mer Icy Tower och äta godis, vi sprang till konsum också =)

är det så här det känns att vara lycklig

Sitter hos Mathilda nu igen. Vi spelar Icy Tower. Jag suger men Matte är duktig. Idag var vi först på svenska c och om jag satsar får jag mvg, känns jättebra. Drog till Saco-mässan sen och jag fick lite inspiration. Är riktigt sugen på att dra till Australien i typ ett år. Skulle vara hur häftigt som helst faktiskt men det kanske blir som alltid. Så sitter jag där när jag är 45 med två skitjobbiga tonåringar och undrar vart fan mitt liv tog vägen.

Min dator är lite halvseg, vet inte om det beror på Mathildas virus eller vad det kan vara.

Snart är det jul och jag har redan köpt två julklappar, känner mig skitnöjd faktiskt.

Och på lördag blir det utgång då Nattispattis fyller 18. Imorn vill jag bara vara med min älsklingsrille =)

Nu ser jag att Mathilda bloggar, haha. Så nu blir det ännu fler inlägg att läsa... Haha.

to keep me from getting to you

Nej men juste jag har ju en blogg ju! Det hade jag glömt bort.. Nu är det natten men jag sover inte. Mitt problem är att jag kan sova för mycket om jag vill! Det är skitjobbigt. Klockan är liksom halv ett nu och somnar jag vid ett så får jag ändå 11 timmars sömn OCH jag kommer tidigt till skolan.

Vad är problemet med detta då? Jo, problemet är att jag aldrig blir trött, förstår ni. Vid två tvingar jag mig till sömns.

Jag har börjat julklappshandla och imorn ska jag fortsätta litegrann. Ska införskaffa mig min systers present. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN JAG GLÖMDE MINA CHECKAR. kom jag på precis nu. Glad jag blirrrrrå. Ska ju gå på banken imorn men nej, hoppsan det kan jag visst inte göra. Eller kan kan jag ju men jag får ingenting före. Faaaaan va sur jag blir, nu vill jag inte blogga mer. ÅÅÅÅÅÅÅ..............................................................................................................

RSS 2.0