romeo åh romeo!

Aa men hej! Jag är en väldigt trött man/kvinna. Jag somnade klockan sex imorse. Oklart varför. Hur som haver så längtar jag efter att få sträcka ut ögonlocken. Så. Himla. Mycket. Men jag ska vara tapper och hålla mig vaken! Helvete vad jag ska kämpa.

Snart kommer Rille hem. Jippie då får jag mat. Och mitt påskgodis. Livet kan kanske inte bli bättre.

Nääe nu ska jag spela romeo, tjing!

told you from the start

Rillepille svarar ju inte i telefoneen. Sabina sa att vi skulle komma på våffelkalas hos henne vilket låter väldigt mysigt men jag kan inte komma på om jag lovade Rikard att va med honom ikväll eller inte. Halv sju måste jag gå hemifrån om jag ska dit i någorlunda tid. Jahapp.

Igår var vi iaf och åt på Vapiano det var gott, jag tog deras kyckling med nåt starkt kommer inte ihåg.

Jag har tittat på vänner nu hela dagen det var kul fast jag har inte pluggat men det är okej. Hej!

hate is a strong word but i really really really don't like you

Min dator har nte virus utan den är piggare än nånsin! Vilken tuuur va!

Igår hade vi nationella och jag tror att det gick bra, vi får la se. Jag åkte hem sen och sen till newnose och bowlade med mammi och pappi och steffi och stikki, haha. Jag var inte sämst i alla fall! Sen åkte jag mot ösmo och då hämtade adde mig, då åkte vi hem till han, sen hämtade vi ted och tina, sen spelade vi kort, jag vann en gång, sen åkte adde och hämtade sin mamma, då kollade vi på skräckfilm, sen åkte vi till fellan i nynäs, sen åkte jag hem.

Idag ska jag och Rillepille fira vår tre-år-och-två-veckors-dag! Jag vill göra mig fin men jag har tappat bort min eyeliner och alla mina kläder är i Årsta. Får väl dra fram nån klänning ändå dåååå.

Nu ska jag utforska kylen, hejsvejs!

lalalalalalalalalalalalalala

Nu är jag hos Mika. Vi var ute igår på Babas och det var roligt men jag drgo ganska tidigt för jag ville inte missa tunnelbanan som vissa andra korvnissar...

Idag var vi hos tatueraren, det ska bli kul när han ringer sen. Vi virrade runt i hundra å och det var iskallt ute och jag frös. Sen åkte vi hem till Mikki och köpte mat och sen kom dom andra och så åt vi gott och sen mådde jag illa, haha. Sen gick vi ut och skulle flytta på Hultmans bild och då var det en böter, jippie. Vi kom tio minuter sent liksom...

Nu ska vi läsa igenom svenskan tills imorn, nationella!! Pussssssssssssss

you're makin a mistake again oh why

Jag ska göra en läsförståelsegrej idag som jag ligger efter med. Får två timmar på mig. Man kunde tydligen förbereda sig men det visste ju inte jag... Jaja, det får gå som det går.

Nu ska jag kolla facebook, puss!

glöm inte bort att du är värdelös och illa omtyckt för den du är sitt jävla svin

Jag skrev mitt tal igår käväll med hjälp av Rille. Det blev faktiskt bra. Men inte fan vågade jag hålla det idag... Ska göra det nästa tisdag istället.

Det är bara jag och Mikki här och nu har vi håltimme till klockan ett.. Jahapp, vad ska man hitta på då???

Jag ska i alla fall gå och köpa en cola nu. Hejsvejs.

I hope you get to hell and Satan sticks a needle in your eye

Det gick inte så bra på tetris. Jag dog. Och jag gjorde jättekonstigt. Sen ringde jag Rille. Nu ska jag gå till honom med min tio kilo tunga väska, ett jävla bröd och min handväska. Jamen va roligt. Fast när jag kommer fram så får jag grillat. Mumma.

Jag har inte gjort talet förresten. Hur gör ni andra? Vi måste göra talet.. Och jag måste verkligen måla naglarna just nu, har kvar mitt från london. Och jag måste byta om. Och sätta på mig en BH kanske vore en bra idé?

natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö!

Sådär ja! Nu är jag färdigpackad. Men inte färdigpluggad dock men det tar jag ikväll med hjälp av min käre älskingsrille.

Nu känner jag mig lite sådär jag vet inte men känslomässig och jag vill bara säga hur underbart glad jag är att jag har mina fina vänner. Ni är bäst och jag vet att ni aldrig skulle svika mig eller göra mig illa. I love you guys (ser ni jag kan fortfarande inte vara seriös fast jag vill, höhö).

Nu ska jag fortsätta spela tetriiis, hejsvejs korvnissar!

i en värld av idioter står hon först i kön

Alltså jag måste bara säga att jag är ganska duktig. Jag har gjort engelska CV, religionen och 33 naturkunskapsfrågor idag. Det lönar sig att skolka! Nu håller jag på med talet. Det går inte bra. I n t e   b r a. Jag vet precis vad jag ska tala om men det blir inte bra. Jag skriver och raderar och skriver och raderar. Jahapp.

Jag borde också packa eftersom jag ska in till stan ikväll också. Men sånt är så tråkigt så det skiter jag i! Tjing!

jag har sett allt

Idag bidde jag hemma. Jag gick ut och träffade Adde sent inatt och kom hem vid två kanske. Sen kune jag inte somna och då fick jag världens bästa idé så jag pluggade faktiskt! Jag gjorde klart mitt engelska CV och religionen. Nu sitter jag med naturkunskapsfrågorna som det faktiskt går bra med.

Jag har aldrig lärt mig att plugga men jag tror jag börjar få haj på det där nu. Om man bara tar tillräckligt många pauser så går det faktiskt. Fast de får inte vara så långa. Och så pluggar man koncentrerat i en kvart eller nåt. Sen en paus till. Haha. Så kanske inte du gör?

Det är sjukt förresten vilken falskhet det finns i Ösmo. Och själviska människor. Som är rädda och fega stackare. Jag skrattar åt dom. Eller dig. Högt skrattar jag. För du har satt dig själv i skiten och du är bara rädd att det ska komma fram. Och det kommer det. Och det finns ingenting du kan göra åt saken. Och jag skrattar åt dig. Högt.

det brinner

Jag har läst ut sista Harry på två dagar. Jag har alltså inte pluggat. Jag har bakat bröd och när det har jäst i hundra år har jag läst Harry. Mitt bröd böev gott i alla fall.

Jag är i alla fall så jävla arg och äcklad och du vet precis vem du är och jag hatar dig mest på denna jord. Det är inte ett dugg synd om dig och det är du som har gjort fel och jag förstår inte hur du kan leva med dig själv. Jag skiter fullständigt i dina känslor, tidgare brydde jag mig inte ett smack om dig, jag kände ingenting för dig men fy fan vad jag hatar dig. Du äcklar mig. Du har gjort det vidrigaste man kan göra och dessutom låtsas som ingenting. Det är nog det värsta. Jag hatar dig. Jag hatar dig för att du gör mot mina vänner. Du förtjänar ingen. Alla är bättre än du. Äckel.

ditt lilla svin

Igår var en mysig dag, först så satt jag vid datorn och pluggade inte, sen fixade jag mig och Adde kom och hämtade mig (för att det är så jävla långt såklart). Sen kom Matte precis och sen hämtade vi Hubbe. Vi lagade jättegod mat, klyftpotatis och grabbarna grillade. Sen skjutsade Matte Adde och Hubbe till Östnora och jag följde med som sällskap. Sen kollade vi på Vänner. Sen hämtade vi en snorfull Adde. Sen gick jag hem.

Jag är jättesugen på att baka bröd så det ska jag nog göra nu. Ska kolla om jag har allt i alla fall. Hejsvejs.

nothing compares to you

Jag drömde nåt jävligt sjukt inatt alltså. Det var typ massa rånare, eller snarare nån juggemaffia som skulle ha nån uppgörelse med nån. Och så kidnappade dom mig och nån till och vi hade åkt så långt att vi var en timmes väg in i sydamerika?

Men jag lyckades ta mig loss med hjälp av min nässpray haha. Den är bäst! Sen skulle jag ta en färja hem men jag åkte via Norge för att de inte skulle ta mig igen.

Helt plötsligt var jag på ett badhus med alla människor jag någonsin har känt? Vi badade och sen när vi skulle duscha kom Matilda fram till mig och sa att vi skulle åka till Venice, och detta låg i Frankrike. Jag brydde mig inte om pengarna utan vi ba åkte. Awesome.

Nu har jag bakat scones så nu ska jag äta dom. Hejhopp!

this is a disaster

Nu tänkte jag att jag skulle blogga för att fördriva tid innan jag blir trött men nu kom jag på att jag kanske ska gå ner och mysa med mamma? Nu har lite Londonbilder kommit upp i alla fall och alla är jättefula men det görabsolut ingenitng för jag älskar dom ändå!

det kunde lika gärna varit jag

Jag är jätteirriterad och kall. Vill lägga mig i sängen igen vilket jag ska alldeles snart. Idag ska jag vara barnvakt igen. Känner mig riktig kluven.

Jag och min älskade Rille hade vår treårsdag i måndags och då var jag i London. Jag kom hem tisdag kväll och då sov han. Sen sågs vi lite igår på dagen och var iofs ute igår vilket var mys. Men hur som haver så åker han bort i helgen till Kalmar och jag vill sova här en natt till för att ses så mycket som möjligt men min familj har jag inte heller träffat på väldigt länge och dom skulle bli glada om jag kom hem. Jahapp. Såna jävla problem har jag så att det är helt sjukt.

Igår var vi i alla fall ute, jag var barnvakt och Rille frågade om jag hade lust och japp, det hade jag. Vi käkade pizza och fixade oss sen drog vi till Götgatan där Rilles vänner väntade. Först var det lite segt, satt med människor som jag knappt träffat och som är svåra att snacka med, dessutom snackade dom BARA handboll. E n d a s t. Så himla kul, dom tränar varje dag liksom, sen ägnar dom fritiden till att snacka handboll.

Vi var i alla fall på typ Bauer eller var det nu hette vilket var asnajs och fräscht men sen fick man inte köpa dricka om man inte var 23 vilket inte alla var så vi drog vidare till en något sunkigare men mysigare krog. Det var najs. Klockan halv ett kände dock jag och Rille att det räckte för oss (det räckte absolut för Rille som hade druckit 5-6 öl) så när de andra skulle till Spy Bar drog vi hem och sussade sött.

Snart ska jah åka men vad ska jag ha på mig? Jag ska undersöka saken nu. Tjing!

feel the beat inside

Nu är vi hemma igen i kalla Sverige. London var bäst. Så himla underbart, jag vill flytta dit.

Vi har gjort allting som man ska göra typ, shoppat på Primark vilket var väldigt billigt, shoppat överhuvudtaget på Oxford street, sett Big Ben, Tower Bridge, Buckingham Palace, gått i Notting Hill, sett Harry Potterväggen, gått på asmysiga pubar osv.

Nu ska jag sura över att jag inte är i London längre och kanske packa upp min väska.

jag såg stora havet idag och jag förstod hur stort det var

Jag hatar the sims. Jag installerade om hela skiten för nån dag sen. Nu är alla mina nedladdningar borta såklart. I'm not orking.

Annars är det braa, jag är pigg och glad. Ikväll ska vi väl ut tror jag, eller ut och ut men vi ska till nån uteservering och bara mysa järnet. Tror det blir After i Gamla Stan men eftersom att vi är så många lär vi vandra runt lite. Men vad gör det när man är med sina vänner?

Nej nu ska jag gå ned och se om det finns ostbågar som jag kan äta till frukost. Vi hörs!

ignorant fool

Jag vaknade 09.26 idag. Jag had dragit mig hur länge som helst då. Jag trodde att klockan var typ tolv. Ville bara säga det.


save me from the nothing i've become

Jag kan inte sluta hosta. Det är skitjobbigt. Jag stör mig på det som fan, förstå hur mycket alla på tex tåget störde sig! Jag var dessutom lite snorig också så jag satt och drog in allt i näsan hela tiden, inte så kul. Det var en man som tittade på mig varje gång, men vadå det kan inte hjälpas, annars hade jag ju snorat ner hela mig och kanske han om han hade velat.

Jag har varit barnvakt idag, jag fick upp 06.30 idag och är snortrött, kommer däcka när jag ska hem till min Rille. Hoppas han har god mat för jag är hungrig.

Jag skulle steka blodpudding idag till middag till barnen, Mika hur fan gör du? Det var så jäääävla svårt! INte att steka men att skära helvetet. Allt ramlade i tusen bitar, jag fick två hela skivor. Mamma påstod att det var för att jag sågade med knivn men det gjorde jag inte. Urusel blodpudding, skyller på det!

Jag är lite taggad nu i alla fall för om tre dagar just nu, just i detta nuom tre dagar har jag shoppat lite fina saker och fixar kanske iordning mig litegrann för att gå ut och göra London osäkert!! Wihooooo.

Nu ska jag dammsuga mitt jävla rum så jag kan komma hem till min ponnyplutt! (och mitt påskgodis) (japp, jag är övertrött) (inte för att det var nån som fråga) (Hejdå)

what in the world can make a prada girl turn blue

Jag har varit barnvakt idag, det har gått bra, förutom att Dilip blev ledsen när vi skulle gå in och äta och Kiran blev ledsen när han skulle duscha. Han älskar att bada men han tycker att det är obehagligt att duscha, men att duscha i badet går bra, haha.

Jag ska vara barnis imorn med, 08.00 ska jag vara där. Herremingud jag kommer inte komma upp. Jo jag måste men jag kommer vara död.

Nu sitter jag i lägenheten och väntar in Rille, kanske ska äta lite jordnötsringar? Japp, så får det bli. hej!

better slow down boy

Idag har jag lekt med Nattis, vi var först i Haninge och fikade och jag fyndade ett par klackar för 100 kronor. Sen åkte vi hem till henne och bakade sockerkaka och åt lite chips och lite lasagne, sen åkte vi hem tillg mig och avinstallerade hela mitt jävla the sims och installerade det på nytt. Nu måste jag ladda ned allting om igen. Jippie, jag längtar!

Nu ska jag jobba resten av lovet, 14.30 börjar jag imorn, men det värsta är onsdag för på onsdag börjar jag 08.00!!!!!!!!!! Hur ska jag komma upp? Hur? Jag förstår inte...

Jag ska iaf sitta asmycket dom kommande tre dagarna och det är bäääst för på lördag åker vi till London Baby och då kommer jag att vara rik(are).

Vi ses när vi ses, byeeee

noone could get in the way off what i feel for you

Jag älskar the sims fyfan vad det gick bra för mig idag, hahaha. Jag är rik, nyrenoverad och tjänar massa cash och så har jag precis gift mig. Eller mig och mig, men gubben (gumman) jag spelar med.

Det mindre bra är att klockan är snart tre ch jag är fortfarande inte trött. Inte ett dugg. Inte ens om jag blundar jättelänge för det har jag testat. Men min dator är supervarm att ha i knät just nu, kan bero på att jag har pyjamas och två täcken också.

Nu ska jag sova. Eventuellt läsa. Tjing!

you don't know how sick you make me

Jag blev hemskickad från Rille nyss :( hahaha. Han trodde att han kanske var magsjuk så han skjutsade hem mig. Det gjorde inte så mycket. Jag är typ sjuk, vanligt sjuk alltså. Ha varit asirriterad hela dagen, kanske för att jag inte kan andas.
Men nezeril gör allting mycket bättre <3

Jahapp. Jag är illpigg. Vad ska jag göra? Spela sims? Okej, men det var inte min idé...

hon är en sån man skulle vänta länge på om man fick chans

Glad påsk!! Jag har ätit påskmat vilket är typ samma sak som julmat, och jag har druckit påskmust vilket är samma sak som julmust. Varför kan man inte hitta på lite nya mustar och bord?

Snart hoppas jag att jag ska få mitt påskägg och sen kommer Rille och sen ska vi grilla för första gången och det kommer att bli gott.

Igår lekte jag med Mattis, vi färgade våra hår och båda blev nöjda och ljusa, vilket är väldigt annorlunda mot hur det brukar blir för mig. Jag brukar bli lite missnöjd och sen tänka "äsch skitsamma".

Jag har målat naglarna i en jättefin färg och Mikki har hittat en buss från Stanstead till Victoria Station för 14 pund vilket är awesome! London snart kommer vi!!!

vi kanske ses det finns en chans

Igår kväll var ganska rolig, jag drack typ ingenting så jag var nykter, men det går lika bra det! Det var samma DJ som på vår skiva, det var lite kul. Vi åkte hem till Mathilda sen och sov så sött allihopa och jag vaknade och kände mig lite sjuk idag, men nu mår jag bättre.

Har precis gjort en brownie som jag tror blev riktigt god, vi ska fira min syster idag eftersom hon var borta på sin födelsedag. Kom just på att jag har glömt att slå in hennes paket, jaja.

Har också precis anmält mig till ett program i höst.... Känns lite konstigt. Det blev Stockholms Universitet. Ska titta lite till och pilla lite på mitt CV också så ska jag söka sommarjobb. Jag sökte för kommunen också, ifall att man inte får nåt.

Nu ska jag leka nåt annart hejdåååååååååååååååååå

juni juli augusti

Nu sitter jag hemma hos Freeberg. Jag har gjort en makeover och är numera en Dansare. Vi ska på Nackas skiva och temat är D. Så vi är dansare. Det var inte så värst svårt att klä ut sig till, ett par coola legging och ett fint linne av Mathilda. Det bästa är att vi inte ens har med oss hägklackat, haha.

Nu dricker vi Bayleys och taggar. Lyssnar lite på Gyllene Tider gör vi också. Hejsvejs nu ska jag sätta på mig strumpor! Till och med det har jag på mig idag!

RSS 2.0