HEJHEJHEJ

Idag är en ny dag! Det är lördag (det är väl lördag?) och jag har jobbat i en vecka. Min jobbiga handledare har rest utomlands och det är också bra, vi har slutat tidigt varje dag =) Men på måndag är hon tillbaka igen, slavdrivaren..

Hur som helst, i torsdags jobbade jag i en och en halv timme och sen var vi klara, då sprang jag ned till Nicksta där Matilda och Natha hängde. Vi stekte i typ fem sex timmar. Jag är numera jätteröd. Min rygg gör så ont att jag knappt kan sova, jag och Rikard har inte kramats på två dagar fast vi har träffats, ahhaha. Jag är dessutom jättehes. Det gör bajsont i min hals och jag låter som ett mongo i målbrottet, inte kuuul.

Igår var vi på Grönan i alla fall och det var hur jävla roligt som helst! Vi åkte insane och den var helt INSANE!!!!!!! Jag skrek som en liten flicka (ännu en orsak till varför jag låter som ett mongo) och det var så sjukt sjukt sjukt kul! Jag hade jätthöga förväntningar på den men den var fan ännu roligare! Vi åt thaimat och mös också jetemyket. =)

Idag ska jag åka in till staden med Natha och Matilda, jag ska handla upp hela min lön :D Jag har tittat på ett par skor som jag vill ha som är jetefina men dyra men jag kanske köper dom ändå.

NU måste jag skynda mig om jag ska hinna i tid.

HEJHEJHEJDÅ!

Jag är övertrött eftersom jag har sovit i fyra timmar i natt och klev upp klockan sex. Slå det ni! Skitungar!

Hej. Jag har börjat jobba. Det är inte kul.Jag missunnar mina vänner. Det är också tråkigt.

Igår putsade vi fönster hos alla CP:n på trehöringen. Det är nåt gruppboende, jag älskar dom! Alltså dom var så sjukt roliga. En tant rökte som en skorsten, hon kedjerökte i sju timmar. Hon ritade en teckning till Timmy också, som jag jobbar med. Hon skrev sitt nummer på teckningen och ville att han skulle följa med henne till Södertälje. Hon skulle nämnligen till sjukhuset där, hahaha. Han kunde dock inte eftersom han jobbade.

Det var en annan tant där också, världens roligaste! Typ åttio år och en riktig killtjusare. Hon frågade hela tiden efter Timmy och Tommy (ja dom heter så) och spanade in dom. Så vände hon sig till en annan tant och sa typ "snygga killar!" och massa sånt kul.

Sen va det ett rum, det var en kille som bodde i detrummet. Typ det äckligaste rummet jag har varit inne i. Det STANK kiss i hela rummet, jag tror att han kissade på sig ofta. Det var ganska synd om honom faktiskt. Och synd om mig med som var tvungen att putsa hans fönster i kisslukten.

Imorn ska jag i alla fall jobba till klockan fyra och sen ska jag nog sticka ned till Nicksta (vad säger ni om Nicksta Matilda och Natha?) och bada!! Alltså man hinner ju inte steka när man jobbar och jag blir galen. Man står inomhus oc putsar fönstrena och ser ut hela tiden och känner inte värmen... Bajs.

Jag gillar er förresten, både Natha och Matilda. Natha du vet att jag love love love yoooou! Och Matilda, det är knäppt men det känns som att jag har känt dig i evigheter och att jag kan säga typ allt till dig. How come?

Kärlek till er båda i alla fall!


Kjam

Hej och sånt där annat trevligt!

Idag vaknade jag upp med halsont och känner mig inte riktigt frisk men det sket jag i. Gcik upp vid tolv (TIDIGT!!!) och åkte med ett-tåget in mot stan. Mötte Rikard vid perrongen och klev av i sthlm. Vi handlade lite, eller okej han handlade som vanligt. Jag hittar aldrig någonting. Han fyndade kallsipper! Letade som en tok efter någon fin bikini men hittade ingen.

Åkte hem till mig sen och åt massa mat och busades. Nu ligger jag i sängen och har läst alla bloggar, facebookat och bilddagbokat. Hittar ingenting att göra.

Imorn börjar jag jobba. Imorn börjar solen skina. Inte kuuul. Men pengar är också bra att ha!

PUZSSZSSZ

BERT STJÄRT

Hej hej hallå dagboken.

Utanför min dörr ligger pappa och sover medan teven är på på högsta volym och dey är typ folkmusik. Inte det bästa jag kan höra klockan halv tre på natten.

Igår var det midsommar och jag firade med min familj och Slickard och Stefan. Vi var i Sorunda först och tittade på en liljekonvaljermidsommarstång! LÄngsta ordet jag kan komma på i alla fall.
Vi åkte hem lagom till det började regna och Stephanie blev skitsur för att hon inte fick sitta fram i bilen. Hon skrek och vägrade vara med på nånting sen.
Jag och Rikard plockade lingonbuskar eller vad man säger för att göra en jättefin krans! När vi kommit ungefär halvvägs så bestämde sig alla för att vi skulle spela kubb ochdet gjorde vi.
Mitt lag var ju kanske inte det bästa laget men lätt det gladaste. (Stephanie var inte i mitt lag så det kanske var därför).

Vid åtta var det käk och tjugo över åtta sprang jag och Rikard för att bli upplockade av Nathas mamma. Hon körde oss till bussen och vi tog den till Sorunda, hem till Emil Westin.
Där var det mycket folk och jobbiga lampor och jag hade hur mycket dricka som helst med mig. Jag råkade beställa dubbelt upp så jag drack sex eller sju smirnoff ice och en halvliter vin typ. Jag var med andra ord askalas.
Efter några timmar av ölspel och allsång hemma hos Emil skulle vi sedan vidare till nån annan fest i Sorunda. Visste inte att det bodde TVÅ människor där, mihihih.
Hela Emils crew stack i alla fall till nån som kanske hette Adde? Ingen aning hur som helst men det var ganska trångt där, vi var kanske sextio pers i en villa så det var bajslång toalettkö.
Harry Potter kom in på toaletten när jag och Natha skulle kissa och jag var taskig och kallade honom SVETTIS! haha.

Drog hur som helst hem nån gång, vid ett kanske, men kom inte i säng före tre.
Jag hann springa i bara strumpbyxor (och klänning) äta rostbiff och potatissallad, hindra ett bråk, kramas med Natha, kissa bakom simhallen, skita ned mina skor så att dom inte är igenkännbara och lite sånt mysigt =)

Idag vaknade jag på TOPP! Natha och Matilda kom och hämtde mig och vi cyklade till ica, köpte marabou sommar och for (farde?) iväg till Matilda och käkade. Gick sen vidare till Natha och käkade. Sjöng lite (mycket) sing star. Gick sen vidare till mig och käkade. Och duschade (det behövdes). Gick sen vidare till Matilda och sjöng sing star. Gick sen ut och mös på en promenix. Gick sen hem och satte mig här.
 
Imorn ska jag in till stan och inhandla viktiga saker och sen ska jag kanske gå på bio med Rikardos familj, mysigt!

Godnatt och förlåt för ett extremt långt inlägg. Jag är produktiv.

nglkdfnkd

Jag ska dessutom efter att jag har ätit och sädat hem till Matilda och mysa! Ska tvinga Natha att komma också efter hennes jobb och så kör vi en tjejkväll x2!

Glömde jag att säga bara.

Jag är bra på att uppdatera!!!!!!

Igår var vi på bio, vi såg Baksmällan. Det är en av de roligaste filmerna jag har sett typ. Alla dör i slutet, bara så ni vet.
Vi åkte tåg hem och sen gick vi till Matilda, jag kommer inte ihåg varför (tror att vi snackade om det) men jag och Matilda blev jättesugna på att se Twilight, så vi drog med oss Nathalie (tvingade typ eftersom hon inte är så jättetaggad på Twilight. Konstig_tjej_91!!!!!)

Gick hem till Rikardo sen, som sov som en gris. Vaknade upp hos honom och gick sen hem till Adde. Hubbe kom också och sen Nicke, vi åkte till haninge med Erik också och åt på Donken, hahaha. Var asgott, jag älskar cheeseburgare! Vi räknade ut att Nicke åt ungefär 2500 kalorier, helt sjukt! Hur kan man få i sig så mycket?

Åkte hem, spelade the sims. Den här gången gick det bajs! Spelar fortfarande på samma gumma men jag gjorde så hon förlorade massa logik och skit så jag sket i att spara, hihi.

Nu väntar jag på maaat och ska städa också!

HEJ IGEN!

Nu ska jag egentligen vara i duschen och fixa mig men jag orkar inte riktigt än...
Kom en för en timma sen typ, har varit hos Nattispattis. Vi har tittar på Bert den siste oskulden och jag älskar Bert Ljung!!!!

Har spelat sims också, det går riktigt bra nu! Har faktiskt spelat på samma gubbe (gumma) i flera dagar nu, kanske för att jag har ny ambition.

Klockan fem ska jag i alla fall möta Natha, vi ska åka in till stan och fixa hennes headset, ungen köper ju nya headset hela tiden. Men jag tycker om dig ändå! Vi ska sen äta massa mat (donken kanske?) och sen ska vi möta Matilda och Hanna och se Baksmällan. Hoppas den är riktigt bra för jag vill verkligen se en film som man skrattar högt till. Den ska i och för sig ha fått riktigt bra kritik så man får väl hoppas =)

Juste, jag har fått nytt jobb! :D Jag ska städa fritids typ, haha. Men hon va trevlig hon jag ringde och jag börjar på måndag. Härligt härligt.

Träffade Andrias också utanför vårdcentralen, han är en slacker. Han har parkarbete som sommarjobb = röka hela dagarna. Inte kuuul.

HEJDÅ!

Jag kanske är missnöjd för att jag inte har the Sims 3? (I)

Okej, vi kör såhär ett tag. Min blogg blev skitful och jag vet inte riktigt vad jag tänkte.

Eller jo det vet jag visst det. Natha har gjort om sin blogg så fin så fin och jag tänkte att det borde inte vara så svårt. Sen kom jag på att det visst var det, men jag orkar inte ända.

Det är Juni och tolv grader KALLT! Jag fryser ihjäl och har liksom vantar på mig, inte okej. Hoppas att Hultman och Matte har dt lite varmare i alla fall.

Imorn ska jag träffa Nattis, vi ska antagligen titta på film.

Jag blir så trött förresten på min dumma familj. I lördags (eller vilken dag det nu var, jag har sommarlov) gick jag ut och skickade sen ett sms till mamma och sa att jag sov hos Rikard. Dagen efter var hon grinig för att jag inte hade ringt. Grejen är att jag har ringt andra nätter klockan tre på natten och då blir hon sur över det. Hon blir aldrig nöjd!!!1

Bajs. Och bajs på äckel-Ola som ger mig fel jobb. Och på mig och mitt liv.

Jag är alltid lite ledsen typ, eller jag vet inte hur man ska förklara det, men jag är aldrig nöjd. Men jag fattar inte vad det är som gör att jag känner det såhär? För jag kan verkligen inte klaga på mina vänner (<3), på min pojkvän eller på min famolj (fast det gjorde jag nyss men ändå). Kanske är det för att jag äger tre kronor?

Jag vet inte, och jag beundrar den som läser hela mitt bajsinlägg.

BAJS NU SKA JAG SPELA THE SIMS!


<3

Jag saknar dig. Det var inte så här det skulle sluta. Du skulle ju leva för alltid och träffa mina barn och få barnbarnsbarn.

73 år är ingen ålder. Det är inte rättvist.

RSS 2.0