die mf die

Nu kan jag inte sluta titta inredning, från porslin till tapet. Stackars Rikard som bara får nöja sig med allt. Nej, jag skojade bara, vi kompromissar så gott det går, men oftast så ryker vi ihop. Nu är mitt stora orosmoment döskallen.

Rikard har haft en döskalle i sitt rum sen dag1 vi blev ihop, troligtvis mycket längre än så. Döskallen är inte bara cool, det är dessutom en spargris. Rikard har dekorerat döskallen med två lila stenar där den en gång har suttit ögon på döskallen. Visserligen är döskallen gjord av gips men ni fattar poängen - döskallen är så jävla ful så jag dör.

Nu när VI flyttar behöver inte jag stå ut med någon döskalle, tidigare har jag ju gjort det i och med att det har varít hans rum. Men nu ska den ut, punkt slut.

Synd bara att jag och Rikard har storbråk om den förbannade gipsdöskallen med dekorerade ögonhålor. Aah, jag dör den kommer inte in i vårt hem. Men han tycker att den kompleterar den annars tjejiga inredningen, som inte är speciellt tjejig utan bara lantlig. Han får ju välja helt fritt vid tvn, trots att jag helst skulle vilja ha tv-bänk har han valt en arm tvn ska hänga på. Jag klagar inte.

Men döskallen kommer inte in i mitt hem om det så är det sista jag gör. Tur att Rikard inte läser min blogg för då hade vi bråkat lite till ikväll. Nu kan vi lugnt mysa när han kommer hem utan att han vet att jag smider planer.

Jag kanske ska tappa den nästa gång jag städar rummet?

you could do so much better

Aaah jag är så lycklig! Nu äntligen börjar det hända ordentliga grejor därute, jag och Rikard har hela gårdagen jobbat därute och idag har vi varit lika duktiga. Vi har nu tittat och och valt kakel i badrummet (väggar+golv), kakel vid köket, köksluckor, bänkskiva, toalett, dusch, diskho, matbord osv. Grymt bra jobbat idag.

Det är så sjukt mycket som ska tänkas på när man bygger från scratch. Från golv till tak ska man välja allt. Var väggar ska sitta, var toaletten ska monteras, vilka köksluckor och hur mycket förvaring vi ska ha. Men det är roligt att kunna välja exakt hur man vill ha det också och inte behöva "stå ut" med någon färg eller kökslucka man avskyr.

Vi har bara ett problem och det är handfatet i badrummet. Vi är överens om designen på den (jag övertalade honom genom att han fick välja spegelskåp) och det blir en sådan här liknande:



Problemet har ju då varit att hitta ett sådant handfat utan att det kostar 22000. Men nu har vi löst det och det blir nog riktigt bra.

Nu har mitt illamående släppt ganska mycket så nu ska jag gå ut till vår byggnadsplats och sova. Natti natti pusspusshejhej

RSS 2.0