just to hear you breathing

Hemtentan är inlämnad! Blev klar igårkväll, och jag kan säga att det här har varit det svåraste jag någonsin har gjort. Så jäkla mycket fakta och olika teoretiska perpektiv så efter ca 15 timmar på uppsatsen hade jag inte ens kommit till analys och diskussion. Jag blev klar i alla fall och jag skiter i vilken betyg jag får så länge jag får över Fx. Känner mig dock jävligt osäker, men jag tycker ändå att jag uppfyllde E betyget. Trodde iofs att jag skulle få F på förra och fick en B så min intuition är väl kanske inte att lita på. Jag håller tummarna i alla fall.

Ikväll ska det firas ordentligt att jag inte längre behöver stänga in mig och skriva!

our future seemed so bright

Hejhej! Här sitter jag exakt likadant som jag har gjort i två dagar UTAN att plugga. Och hemtentan ska in på fredag. Jag älskar min motivation...

Jag ser dock framemot helgen så himla mycket! Vi ska mysa hos Matte, och vi snackade ihop oss om en utgång i helgen kanske? Skulle vara kul, var längesen. Vi pratade om att föra hemma hos henne i Skanstull, jag vill se lägenheten =)) Så alla vänner, se till att inte ha något planerat i helgen rååå.

Nu ska jag mysa med min älskade pojkvän som är glad för att han får spela Call of Duty och inte Spyro. SYND att jag ska förstöra lyckan nu... Mohahahaha...... ha.

buffalo soldier

Nu har det firats nyår också i Nörge! I torsdags åkte vi upp i två bilar för att ta oss till Trysil, vi möttes i Borlänge och handlade och åt och jag vet inte riktigt vad vi gjorde men det tog två och en halv timme i alla fall. Klockan nio på kvällen var i framme i Trysil och då hade vi åkt typ över tio timmar, och det tar egentligen typ åtta... Vi åt god mat och drack vin och hade det asmysigt.

På fredagen var det nyår pch alla var taggade, vi gick promenad, Rille och Matte åkte skidor, vi började med maten och oss själva ganska tidigt. Potatisgratäng och kyckling gjorde vi och det var sjukt gott, och allt var sjukt bra fram till klockan 12. Jag och Sabbe hade djupa samtal (haha) och alla var glada och lyckliga och vi sa hela tiden "det här kommer att bli den bästa nyårsaftonen! Ingenting kan gå fel! Det värsta som skulle kunna hända är om folk blir sura på varandra typ". Lite fel hade vi.

Klockan fem i tolv gick vi ut, Rille, Christopher och Hult gick bort och smällde raketer och vi andra skålade och kramades. Klockan fem över tolv välte grannarnas rakettårta över oss och det flög raketer plötsligt överallt. Det var en sån himla sjuk känsla, jag minns så tydligt att jag kramades med Mika och Mathilda och skrek gott nytt år och sen, bara nån minut senare kändes det som att jag var helt ensam, jag hörde ingenting förutom raketer.

Jag fick en raket som måste ha bländat mig eller nånting för plötsligt så såg jag ingenting. Det sved typ liter vid benen men jag vågade inte röra mig för jag kände bara att jag var tvungen att hålla för ögonen.  Mathilda tog tag i mig och vi gömde oss bakom en bil medan det smällde, jag som fortfarande var rädd om min syn grät som en tok och Mathilda fick in mig. Det var lugnt i alla fall, måste som sagt bara ha blivit bländad.

Skillnad för det för Linda som fick en raket i huvudet. Hennes jacka som hon köpte i Borlänge, alltså på vägen upp, fick det hål på i luvan typ och rätt igenom. Det låter allvarligare än vad det var, men en bula fick hon och vi alla var så chockade. Mathilda har även galna blåmärken på benen men annars klarade vi oss bra.

Men ändå, vi var sex stycken som stod där raketerna smällde av och det kunde gått så sjukt mycket värre. Jag är så otroligt arg på grannarna fortfarande trots att jag skrikit och skällt och trots att vi fått en ursäkt och pengar för jackan. VI fick gå fram och fråga vad de höll på med, dem stod bara där. DE kallas oss respektlösa och allt möjligt och var så otroligt dryga när alla kommer i panik och gråter typ.

En jävla tårta är det minst tio meters närhetsgräns på, inte två meter. Aah blir så arg. Skitsamma.

På söndagen firade vi nyår igen, den 2a januari kl kvart i ett gick vi ut och tände tomtebloss och hade ett ordentligt nyår, haha!

Även om det blev kaos och allt så är jag otroligt nöjd med resan och typ bara bestämd på att nästa nyår, då jävlar ska vi ha den bästa nyårsaftonen!!!

RSS 2.0