sluta dröm om det ljuva livet du kommer aldrig vara med om det

Min syster är hemma igen! Hon kom igår kväll, och hon är brun som en pepparkaka. Hon har shoppat massor och jag fick också lite fina saker =)

Idag var jag också barnvakt, jag gav dom påskägg och då blev dom glada, och dom fick nog också en liten sockerkick. Jag fick också ett påskägg :D

Imorn har jag utvecklingssamtal och foto och jag har inte fotat. Jag gillare.

Nu ska jag läsa bloggar innan jag ska sussa. Natti natti.

loosing all control

Idag är en dålig dag. Jag har inte kommit upp ur sängen än. Mathilda har ringt mig sjuttioelva gånger. Jag måste duscha. Uscha. Men jag ska pallra mig till skolan snart i alla fall, vi har filosofi b.

Jag har ett problem. Jag vill diskutera mitt problem men det får jag inte för jag har lovat. Vad gör man när man vill skydda någon? Men jag kan verkligen inte. Det går inte. I N T E. Jag har lovat. Jag är som i Harry Potter hahha. Den obrutbara eden. Berättar jag så dör jag. Men det kanske är värt det? Nej. Jag vill inte veta era hemlisar okej! Eller jo vissa men inte allas.

Bra nu har vi rett ut det här men jag har inte blivit ett dugg klokare. Blev du?

klackarna i taket

Woop woop! Jag är klar med min religion. Så jävla sköööönt nu ska jag ha mvg i slutbetyg tycker jag. Får se vad hon tycker.

Igår var en segdag, spelade the sims och käkade chips. Sen sa Mathilda att vi skulle ses i stan så då vare bara att sätta sig på tåget att åka in. Det blev Dovas för oss och det var väldigt mysigt att umgås med alla finisar. Jag drack massor på skivan men nästan ingenintg igår och igår blev jag full.

Jag och Mika åkte till Fridhemsplan sen och åt en cheeseburgare och sen tog vi taxi hem. Juste påminn mig så får du cash!

Min syster kommer hem imorn från thai =) ska bli kul att se henne, tror jag åker hem imorn faktist.

Nu är jag hungrig men väldigt mätt på jordnötsringar. Finns det inge annat smaskigt att äta????

tjofadderittan lambo!

Skivan var i fredags och det var rrruligt! Allting gick bara så fort, först var jag hemma och duschade, sen helt plötsligt var klockan tre och jag trodde att jag skulle vara hos Fröberg klockan två...

Sen fixade vi oss och jag var jättestressad och lite svettig faktiskt men det gjorde ingenting för jag har absolut torr. Vi drack lite cider och skålade i champange, sen åkte vi till skivan och fixade lite, vi fick me cider.

Sen kom min mamma och pappa sist av alla och dom var lite roliga och jag fick göra lambo tack vare Mathilda... Som tur var hade jag ett lamboglas i beredskap. Sen gick mamma och pappa och sen kom alla andra.

Jag dansade hela tiden och var överallt men inte med nån känns det som... Var knappt med mina klassisar tyckte jag och knappt med Ösmo heller. Vem var jag med? Haha.

Jaja skivan var awesome i alla fall, hade skitroligt. Nu ska jag plugga eller spela the sims. Jag ska skapa en kinesfamilj. Hejhej!

föntjagenkörvsåhoppejagiälva

Skivaikväll!!! taggataggatagga. Fan va kul det skabliiii=)

Min data är sepedärför jag skriversomjag gör. Igår var vi hos Hultman och sydde ihop hennesklänning tills idag. Alla kommer bli så himlasnyyyygga!

Nu ska jag tagga nånannanstans.Hejsvejs

you said put your lips like this

Jag måste fota framtid. Jag måste göra religion. Jag måste göra naturkunskap. Jag måste plugga inför svenska b nationella. Jag måste göra svenska c talet. Jag måste göra engelska. Jag måste göra filosofi.

Men det gör jag inte. Istället sitter jag här och läser bloggar och myser. Hej ig! Okej, nej. Jag skulle aldrig tillåta mig själv att få ig. Men hej g?

Nu ska jag gå om 20 minuter. Tjenamors.

you're the closest to heaven that i'll ever be

Veckan har varit braa men stressig som fan. Haha, egentligen inte men vi är så varna med att inte behöva göra någonting. Har haft sömnproblem hela veckan men tig igen det idag.

I torsdags hade vi fått in alla pengar ifrån klassen och det var så galet mycket pengar, 45000 om jag ska vara exkt. Det är helt sjukt att vi gick runt med så mycket pengar... Banken sen, fram och tillbaka överallt, banken blev misstänksam först eftersom det var en sån stor kontantsumma men till slut fick vi sätta in skiten och slippe gå runt med det. Sen firade med, först med Donken och sen på Theos. Det var mysigt men vi borde ha dragit hem liiiite tidigare eftersom det var skola på fredagen.

Jag var barnvakt på fredagen, det gick faktiskt jättebra! Det var bara jag och D, vi myste hela dagen, han höll mig i handen hela vägen hem nu eftersom jag inte hade en dum vagn, vi hade springtävling och byggde världens högsta legotorn.

På lördagen, igår, jobbade jag igen. Fast den här gången på Fröbergs pappas bröllop! Jag och Linda hjälpte till där, serverade och plockade och så. Det var roligt att se alla, de var så fina, men otroligt jobbigt också. På åtta timmar satt jag kanske en kvart tror jag. Jag var helt död igår och däckade vid tolv.

Och idag har jag och Rille tjivats hela dagen, han bara tjatar och tjatar och nu sitter vi med varsin dator och han spelar Super Mario. Nu log han och tittade på mig, han kom till en ny bana. Vi ska snart laga chokladcupcakes med jättegod frosting och sen enchiladas. Mumma.

Hejdå nu ska jag busa

manboy manboy u can call me manboy

I min värld löser sig saker på något mirakulöst sätt. Jag hade noll loggar och noll processrapport igår. Idag har jag skrivit alla loggar och en processrapport. Mitt projektarbete är över. Helt över. Jag och Mathilda måste inte längre ses för att vi måste utan nu kan vi ses för att vi VILL!

Jag har heller typ inga pengar på kontot. Jag ska åka till London snart. Nu ska jag jobba på bröllop på lördag och tjäna cash.

Det löser sig. Även om man får slita för det. Allting kommer lösas och bli bättre igen. Hahahaha.

Nu får väl jag Guds vrede på mig och så löser sig saker inte för mig längre, men jag ville egentligen bara säga att jag är klar med projektarbetet. Deadline är imorn och jag är klar. I tid.

Idag har förresten varit en väldigt rolig dag. Alla har varit hur knäppa som helst och det är kul. Filosofin var rolig också, haha. Han har skrivit på allas studierapporter om att vi måste prata med spontant så det gjorde vi. Även om 90% handlade om något annat än Sartre, De Beauvoir, Kirkegaard eller Nietzsche.

Nu ska jag fira med godis. Tjing.

pengar rullar in som de ska

Kul att projektarbetet ska in på torsdag och jag har tappat bort mina loggar. Kul, verkligen skitkul. Gud arbetar emot mig. Är du nöjd nu, Gudjävel?!??!

En annan sak som är himla kul är att Rille väckte mig inatt och sa att han var magsjuk, han åkte hm halv två i natt till Ösmo och har legat och spytt hela natten. Skitkul, verkligen.

Hoppas bara att jag klarar mig undan detta, jag vill inte spy IGEN.

Tio minuter innan jag måste gå. Jag ligger fortfarande i sängen. Det går bra nu.

what if

Jag har inte sovit i natt. Vet inte om jag skrev det igår, men har sovit så jävla dåligt alltså.

Idag har jag varit en sväng i Ösmo men nu är jag i Årsta. Hade tur och fick skjuts in till stan igen av Rilleboois föräldrar. Vi sitter här mittemot varandra och är knäpptysta, båda sitter med en varsin dator. Så jävla töntiga alltså <3

Han spelar CS, jag läser bloggar. Livet kan inte bli bättre än så.

Nej nu ska jag skriva in mina loggar på datorn, c ya!

bla bla bla

Jag ska inte vara barnvakt. Hejdå pengar. Hej plugg!

wake up in the morning feeling like p.diddy

Jag kunde inte somna inatt. Jag låg till klockan fyra och rullade tummarna typ medan Mathilda snusade bredvid mig. Jag är så sjukt trött och nu ska jag åka och passa barn. Eller?? Smsade henne men hon har inte svarat. jag åker väl dit i alla fall.

Idag har vi i alla fall haft religion och en buddhistisk nunna kom och snackade med oss. Hon hade en sån lugn röst så jag däckade typ, haha.

Alla andra har historia nu men jag är ensam och mobbad, ska åka om 20 minuter, har läst alla bloggar, kollat facebook, posh och allt. Vad finns det mer???

Nu är vi i alla fall klara med projektet, det är bara processrapporten kvar, så himla skönt.

Nu ska jag väl... Hm... Jag vet inte riktigt vad jag ska göra men vi hörs!

I miss you

Jag har lite panik över hela skivan. Jag har sålt alla mna biljetter men jag har inte samlat in pengar för dom och jag vill verkligen inte punga upp 1000 spänn själv så länge... Men ska försöka fixa allt i veckan nu, får helt enkelt sova lite i Ösmo så blir det la bra!

Snart kommer Mathilda hit, haha. Det är tur att vi inte går varandra på nerverna kan jag ta och påpeka för vi umgås konstant nu och har typ inget val, haha. Vi ska alltså projektarbeta. I wonder när hon hade tänkt att komma. Det ska jag allt ta reda på.

Jag är så sjukt sugen på att simsa lite så det ska jag göra nu. Pussar.

tänker du någonsin på mig?

Den här veckan har varit väldigt intensiv. Jag och Mathilda har jobbat med projektarbetet i två dygn, och vi är ändå inte klara, haha. Men nu är vi på väldigt god väg, snart är det bara processrapporten kvar. Alla tjejer är mysiga och ska på nån bar idag men jag känner att jag har precis åkt till Ösmo, känns så jobbigt att sätta sig på ett tåg in igen och speciellt att duscha.

Tror jag ska äta lite god marängswisch-whatever!

Känns så sjukt konstigt att vara själv, helt själv. Har inte varit det på väldigt länge men det är ganska skönt. Fast jag är lite uttråkad hela tiden och tittar på klockan och funderar på om jag ska åka in till stan ändå. Fast jag vet att jag kommer att göra av med pengar då och det får jag absolut inte göra...


it's not easy to see

Jag skulle inte ens ha engelskapresentation idag. Här har jag övat och leget i och klivit upp supertidigt och så ska vi inte ens ha det!

Jag har tittat kläder igen. Varför plågar jag mig själv hela tiden? Wahyyy?

Jag är hungrig men jag vet inte vad jag ska äta. Är sugen på Mini Meal men jag tänker inte betala 16 kronor för ett jävla mini meal.

Jag har trrrrråkigt komsi komsi och roa mig! Possss

you're makin' a mistake again

Jag har ätit mina vänner! Jag har ätit en hel portion mat!!!! Jag är glad för jag har inte spytt upp maten heller, jippieee. Haha.

Jag har varit hemma själv sen i lördags. Visserligen är det bara två dagar men jag har inte umgåtts med NÅGON på två dagar. Jag är ganska hyperaktiv.

Jag tror dock att jag ska umgås med mina simmar just nu. Hejsvejslingongrejs!

det är dags för fredagsmys

Jag älskar att spy! Det är nig det bästa som finns tror jag.. Naat! Jag är livrädd för att spy men är magsjuk för första gången i mitt liv och har spytt så sjukt mycket.

Igår så var jag barnvakt åt mina ungar i 7 timmar. Det gick skitbra, jag mådde skitbra. Sen skulle jag och Mathilda projektarbeta och vi åkte hem till henne. Vi slet och klippte hur mycket som helst och plötsligt känner jag att min mage mår inte bra, haha. Trodde jag var hungrig, åt en pirog. Sen mådde jag illa och sen spydde jag.

Rille fick komma och hämta mig typ halv två eller vad klockan nu var, spydde i bilen (påse!), min gulliga mamma hade gjort i ordning allting hemma, spydde hela natten.

Idag har jag dock inte spytt men har inte kunnat äta heller. Är helt tom i magen. Världens bästa Rikard har köpt Cola, Nyponsoppa, Yoghurt, vätskeersättning och lite sånt till mig. Tack älskade du och GRATTIS på födelsedagen!

Nu är han 19 år min lilla skit =)

Juste jag är alldeles ensam här hemma också. Men det är inte så farligt faktiskt. Nu ska jag spela sims tror jag.

Byeeeee.

please don't say you're sorry

Jag kan inte blogga. När jag börjar skriva så börjar jag alltid tänka på skolan och då blir jag så bajsstressad. Det är tre månader kvar. Till arbetslöshet. Jippie.

Min syster har åkt iväg en månad till Thailand. Känns så sjukt tomt här hemma. Buhu.

Nu ska jag göra nånting, haha.


RSS 2.0