visägerhejhejvilkenunderbardagdeeochmankanvarasommaneochändålevatillsammans

Ikväll ska jag på Lövstock, det är någon musik"festivl" typ i lilla Nynäs. Jag hade aldrig hört talas om den förrän Matilda sa att vi skulle dit men tydligen fanns den när våra kära mammor och pappor var små, dom brukade digga där. Jag gillare. alla mina vänners mammor och pappaor har gått i samma skola när dom var små.

Egentligen skulle vi va hos Addeboy innan men känner jag honom rätt kommer dom inte komma överhuvudtaget och vi var tvungna att va där för Mattes låtsasbror spelar och jag vill också se dom för Danne och Joel spelar också.  =)

Jag har beställt en jävla personligalmenacka också, egentigen är jag glad men den var så satans dyr! 300 spänn gick kalaset på och fan ta mig om jag inte använder den nu! Jag ska nämligen bli strukturerad och... ambitiös och inte skolka så mycket nu i trean. Jag vet att ni skrattar åt mig, klassisar, men jag ska försöka sluta skolka! Jag ska gå på alla lektioner (förhoppningsvis blir det lättare nu när vi inte har spanska!!) och använda min svindyra almenacka.

Jag ska plugga på tåget hem, plugga samma dag som man får en läxa/uppgift och typ vara som Fröberg helt enkelt. Vi får väl se hur det här går. I värsta fall får jag betala Fröberg för att hon ska göra mina läxor åt mig.

sfkjdsdfhnöj

Hej hej hallå dagboken. Jag har myst hela veckan. I typ onsdags(eller nåt) mös jag med Adde och Ted hemma hos Ted. Först var det bara jag och Ted, vi hppade studsmatta lite försiktigt och spelade rock band. Jag är faktiskt helt okej på trummor nu =) Sen kom Adde och då rökte vi vattenpipa och grillade korv, asmysigt tills grillen seiöst exploderade! Jag älskar att umgås med dom, det händer alltid knäppa saker!

Och i onsdags tog min käre pojkvän körkort så vi åkte klockan halv två på natten till vegabaren och firade med pommes frites!

I torsdags chillade jag heeeela dagen framför the hills, jag har börjat om och jag älskar det! Sen sprang jag ut till Matilda och vi gick till söta Natha som hade klippt sig och färgat håret. Matilda med, dom är söta. Dom sov hos mig sen, vi mös hela natten i mitt varma rum och sen vaknade vi och sprang till ica och gjorde hemliga saker.

Vi har gjort hemliga saker hela dagen och alla kommer på en chock sen säger jag bara!
Ikväll ska vi till frejas och äta jag lääääängtar efter deras asdyra planka, sen kommer hubba adde ted och rikard ner och myser med oss tror jag..

Vi syns imorn hultis!!!! :D

jag har trååååkigt

Nu är jag ensam hemma hela veckan typ. Det är inte roligt, man måste laga ll mat själv och dessutom sova själv vilket är hur läskigt som helst! Jag höll på att kissa på mig i lördags när verkligen alla var som bortblåsta från lilla ösmo. Min mamma och pappa var ute med båten, min syster var på gotland, min pojkvän var i åhus, matilda var på fest och adde var i norrland. Som tur var hade jag mn kära Nathalie här hos mig ett litet tag i alla fall, men hon var tvungen att gå hem tidigt för hon skulle jobba dagen efter.

Jag drog ner alla persienner i hela vardagsrummet för jag inbillade mig att det skulle stå nån creepy utanför och sen sprang jag upp på mitt rum och välte ett glas.. Jag suckade åt mig själv och torkade upp allt med lite papper så det är ganska kladdigt där nu. Sen kom jag på att jag inte hade låst därnere, jag suckade lite till och smög ner.

Idag har jag lekt med Adde vi köpte massa tjocka asgoda saker på ica och sen såg vi på bröllopsduellen. Det roliga var att han valde film. Sen kom Ted och åt massa chips och sen gick vi hem.

Nu ska jag spela the sims, jag tror inte jag kommer köpa the sims 3 för alla gubbar jag har gjort blir asfula och alla har dubbelhaka. Whats up with that??????

fshdjknhj

- Varför har du inte ätit upp middagen som vi tig fram igår?
- Varför har du inte plockat in dynorna?
- Varför har du inte städat ditt rum?
- Varför har du inte stängt kylskåpet?
- Nu ska jag titta på teven!
- Titta hur det ser ut här med tvätten!

Jag vill så jävla gärna FLYTTA!

Ge mig en lägenhet!

sfiasögad

Idag har jag varit på farmors begravning. Det var jättefint och jättesorgligt men jag mår bra nu.

Jag har en dag kvar på mitt jobb sen har jag sommarlov på riktigt!!!!!! Ska bli så otroligt skönt, om "ryssvärmen" kommer som mamma säger jämt. Jag fattar ingenintg, vadå ryssvärmen??

Mormor är här nu också och hon är världens gulligaste, jag vill aldrig att hon ska åka hem!

Jag har jättejättetråkigt, jag vill att Natha ska smsa och skriva att hon är klar nu och att Matilda ska laga mat och äta mat nu!

Och det ska bli kanonkul på lördag förresten, jag vill träffa alla mysiga, dricka gott vin, och ha jetekul.

Jag saknar alla klassisar och alla andra också. Ni måste komma hem till mig snart, jag ska bara få iväg mina föräldrar och köpa en grill! =)

HEJHEJ

Idag har jag svettats så sjukt mycket. Vi har jobbat ute hela dagen och jag har duschat mig i högtryckstvätten typ tio gånger. Jag är ganska trött på mitt jobb nu men det är bara en vecka kvar! Så jäkla skönt ska det bli sen, att ha sommarlov på riktigt. Då blir det myskvällar i stan och strandfester i Ösmo =)

Igår mötte jag upp Natha och vi gjorde asgoda mackor och cyklade till Norra (duuuuktigt!!!!) och käkade. Jag höll på att hungra ihjäl på vägen och sen körde jag över en orm. Den var i och för sig död men ändå.

Och idag efter att vi hade svettats klart cyklade vi ner till Murran och badade. Royzan hoppade femton och sen puttade dom i mig i vattnet med kläderna på. Det var kul, verkligen.

Och jag fick min lön den 25e och allt är slut och jag vill ha mitt studiebidrag nu så jag kan handla upp det med.
Jag tror att jag ska mysa och bada med Natha och Matilda sen också, lite senare ikväll. Ryyligt. Kuligare än att bada med jobbiga killar som hoppar, leker bollkul och puttar i folk. Dummisar.

JAG VILL HA BLÅ HEJDÅ!


RSS 2.0