klackarna i taket

Hej hej! Idag är jag peppad som faan för jag ska träffa mina gulliga bästaaste klassisar. Vi ska hänga på Sommar, alla andra har varit där tusen gånger men det här blir min första gång så jag hoppas det är kul!

Jag har kollat å OC hela dagen och såg hur långt och fint hår Marissa har så då blir jag avis och nu har jag löshår :S Vet inte riktigt hur det blev,  men har i alla fall lyckats dölja clipsen, hehe.

Iförrgår blev det utgång för min del, Rille ringde mig när jag låg och kollade på OC och då vare bara att hoppa i klänningen och sticka typ, haha. Vi drog först till hans lagkompis och körde ett kortspel (ölspel) som heter "fuck the dealer". Det var ganska roligt att en i Rikards lag fick svepa 5 öl på en gång..

Vi drog sen till Nype vilket var kul, det var gaykväll och jag fick ett ragg! En tjej, men vad gör det hahha. Drog vidare till Spy Bar sen och det var roligt och sen vidare till Donken och taxi hem.

Jag drack lite men var inte full under hela kvällen och så vaknade jag på morgonen och mådde piss. Så pass piss att jag spydde? Alltså jag fattar inte grejen, okej om jag förtjänar det men nu drack jag typ ingenting? Skitirriterande.

Så, ikväll kör jag nyktert för jag tänker inte må dåligt imorn igen... Vi ses ikväll pusssssssssssssssss

we're fallin apart

Ååh, Rilles föräldrar ska åka till London snart och vi får jättegärna följa med om bara Rikard kan vara ledig nån gång! Känner att jag inte har fått nog av London, alls.

Fick precis sms av barnvaktsfamiljen, känns skönt att jag kan fortsätta med dom i höst.

Nu ska jag kolla på OC, pusseluss.

keep on

Aa men gud juste, måste bara berätta om den hemskaste hemresan nånsin. Jag och Matilda åkte båten som gick 03.30 från Visby. Det var asdåligt väder de två sista dagarna, regnade hur mycket som helst och vågorna var inte att leka med.

Först när vi satt där med våra jävla cyklar visade det sig att båten var försenad en timma, jippie. Har man cykel får man snällt stå utanför och vänta hela tiden och i tretton grader och en halv jeansjacka på sig är det ganska svinkallt. Men, haha, jag var ganska packad så jag lyckades somna ändå, haha.

Vi kom på båten hur som helst, tog våra vilstolar och jag däckade direkt. Frös som ett as. Vaknade nån timme senare med bara en tanke i huvudet "spy inte spy inte spy inte"... Vi var på däck sju och vågorna slog upp mot våra fönster, det var så äckligt. Man kunde inte gå rakt fram utan alla vinglade hela tiden. Sprang på toan ifall att men lyckades hålla mig från att spy, var där i kanske en timme och seröist 20 pers kom och spydde och gick under tiden.

Helt hemskt var det och till slut kom vi av båten i alla fall, och Marthina skjutsade hem mig och syster. Sprang upp på mitt rum med en spyhink och spydde galla hela morgonen. Inte av bakis utan sjösjuka...

Men men, det kan varit det värsta jag varit med om men lätt värt det med tanke på hur kul vi har haft det! Sov tretton timmar inatt, typ samma antal som jag sovit på fyra dagar gotland.

Nu ska jag försöka få i mig en macka. Tjing!

when i get older i will be stronger

Alltså Gotland var helt galet. Min lever har typ kollapsat, haha fast nej. Inte värre än grannen. Kan ju berätta lite om resan för mig mest ( ska se så jag kommer ihåg den hahaha).

På onsdagen möttes hela cykelligan upp på Coop för att handla käk. Vi åkte båt, alla var nyktra och glada. Kom fram till Gotland, cyklade och hämtade nykeln och sen racade vi till stugan. Värsta högtalarna upp det första vi gjorde och musiken började dunka, hördes typ hundra meter från stugan hehe. Det första alla gjorde var att typ knäcka en öl, men jag och Matilda kände att vi var tvungna att hänga upp våra kläder, haha, så vi gjorde det istället.

ÅKte in till Visby, handlade på systemet, åkte hem, började röja. Träffade våra grannar som var typ ganska sjuka, eller en av dem. Han hade varit dyngrak i fyra dagar och sovit kanske två timmar, och på typ fredagen gick han till läkaren för att han hade ont i hela kroppen. Ashöga levervärden läkaren förbjöd honom att dricka mer. Tror han klarade en timma sen började han igen...

Jaja, vi var på Hamnplan, vi var lite överallt känns det som och jag har druckit alldeles för mycket, började typ vid två på dagen varje dag och då höll jag och Matilda på oss, de andra drack typ bärs till frukost, haha.

Aa, pallante berätta mer men det har vari hur kul som helst, lätt en av de bästa sakerna jag gjort och nästa år kör vi all in igen!


att hon vill ha mig, mitt liv i sitt liv

Hejhej! Jag jobbar bara imorn också sen är jag leeedig och på onsdag drar vi till Gotland! Kommer bli så sjukt roligt.

Det var typ det jag ville säga för nu vill jag hänga tvätt och äta godis. Så tjing


sanna vänner kan man alltid lita på

Jag kom in i höst. Nu ska jag plugga. Igen. Jaha. Känner mig ganska likgiltig till det hela. Men men, jag kan ju alltid luncha med Martin. Vi blir ju kompisar nu. Eftersom vi båda vistas på SU.

Idag känns det bättre, eller idag är det bättre rättare sagt. Känner mig ganska lugn.

Nu ska jag äta någonting för jag är hungrig. Hejdå.

..

Nej jag ska inte ta livet av mig eller nåt, haha jag är bara trött. Och ledsen. Och det har inte hänt nåt mellan mig och Rillepille (såg att jag var sur på honom i inlägget innan). Jag orkar bara inte.

.

Hej jag orkar inte riktigt med mitt liv just nu. Hejdå!

i need a

Hej hej. Jag har börjat jobba. Det är pissjobbigt att gå upp tidigt. Jag blir knäpp i huvudet i källaren. Igår kväll var jag så sjukt trött och hade huvudvärk för att jag var uppe så sent. Jag var uppe till halv tolv liksom. Klockan nio vaknade jag idag av att jag hade sovit länge tyckte jag.

Ska resten av mitt liv se ut så här?????? Haha. Snacka om att jag kommer ha världens tråkigaste och mest ohändelserika liv då.

Jag blev nyss sur på Rille. Vi har typ inte setts sen Greece. Så föreslog han att jag skulle sova hos honom och jag är en mes som har saknat honom så blev skitglad. Aa, mn vänta, han ska bara fiska klart. Och äta också. Och juste han måste träna i tre timmar också. Ses? I don't think so.

Nää nu ska jag duscha, jag svettas som en gris. Hejdå!

or are we dancers

Hej alla glada! Nu är jag hemma igen. Grekland var hur härligt som helst!

Vi började som sagt med att åka dit på söndagen, och vilka skulle inte åka samma flyg, bo på samma hotell och i rummet bredvid om inte Natha och Fredrik! Hahaha, det var så himla sjukt. Hur stor är chansen liksom? Men det blev riktigt bra att de bodde där, har spelat kort varje dag typ, haha.

När vi landade på söndagen tod det ett tag för bagaget att komma, sen åkte vi till hotellet som var hur mysigt som helst. Ner till Faliraki sen, smälte bort i värmen typ. Solskyddsfaktor 30 hej på dig!

På måndagen snorklade vi lite i en lagun, jag fick min första panikattack. Haha. Såg ett par fiskar typ haha.

På tisdagen tror jag att vi solade och badade vid hotellet, men jag kommer fan inte ihåg. Det står still typ, har tänkt aslänge haha.

På onsdagen åkte vi i alla fall till vattenlandet! Typ som Skara Sommarland fast större och v a r m a r e. Det var kul, roligt att vi var fyra också för Rillepille hade haft astråkigt om bara fegisen jag och han skulle ha gått där =) Jag åkte hur som helst en grej som man ska ha matta på och med huvudet före. Och halva vägen ner så skulle jag rätta till mattan lite och då smällde jag i armbågen så jävla hårt så jag trodde att jag hade spräckt den typ, haha. Rille ville åka igen på en gång men jag gick och satte mig och grinade i en solstol typ. Blödde mycket tror jag, jag vet inte, det är ganska svårt att se sin armbåge faktiskt! Ingen spricka var det i alla fall men jag kan fortfarande inte stödja mig på den.

På torsdagen hyrde jag och Rille en moppe och åkte till Lindos. Varmaste dagen nånsin måste det ha varit. Säkert femtio i solen. Vi svettades som grisar, jag hade en bikiniöverdel och bomullshorts på mig och mina shorts gick typ att vrida ur sen. Lindos ligger typ i en dal och högst upp på ett berg ligger ett gammalt fort typ som man skulle upp dit. Vägen upp var skithal, jag fick lite svindel och halkade mig fram. I fortet var det noll skugga och högst upp små små kattungar som typ svettades som fan! Ni vet mig, djurälskaren, tyckte så synd om dom! Jag gav dom allt mitt vatten i alla fall.

På fredagen åkte vi fyra in till Rhodos stad och gick lite. Ännu mer kattungar, jag gav pengar till mat, haha. Hoppas de fick mat i alla fall. Shoppade lite till mamma pappa och syster och stefan i alla fall, men shoppingen är ju inte det man åker dit för, fanns ju ingenting typ.

Lördagen mådde jag illa hela dagen och kunde typ inte va i solen men vi chillade vid poolen på hotellet.

Och söndagen åkte vi hem. Slut. Imorn börjar jag jobba klockan åtta noll noll i Nynäshamns kommunhus. I ett förråd typ. Säkert själv. Jippie.

Men i helgen klassisar, då gör vi nåt va? Pussssssss

RSS 2.0