Missarna

 

 


you're way too beautiful girl

Igår var en mysig dag! Jag missade min engelska, så jävla irriterad på mig själv!!! Det här räknas inte som skolk i alla fall, iofs så skolkade jag men inte med flit! Jag hade ställt sex jävla alarm men jag lyckades stänga ev dom eller nåt (?) för Rikard väckte mig vid tio..

Hur som helst, åt mat hos Mathilda och sen drog vi iväg och tittade på film med alla klassisar! Inglorious Basterds såg vi och den var riktigt rolig och bra! Jag älskar att den är påhittad för då vet man inte hur den kommer sluta, jag förväntade mig att det skulle slita som det gör i historieböckerna men icke sa nicke!

Åkte hem till Mathilda sen igen och låg med fötterna utanför sängkanten och huvudet en millimeter från hennes hela natten, haha!

Och imorn behöver jag inte åka hemifrån förrän kvart över elva, I love it! :D

Jag har lekt med mina katter hela dagen idag, men Diesel gillar inte mig :( haha. Jag trodde att han bara allmänt var lite mer "skygg" (ingen av dom är skygg) än Lina men han typ älskade pappa så fort han kom hem och satt och väntade på mamma när hon kom hem. Så han gillar inte mig. Men Lina älskar mig och har sovit hos mig hela dagen och kurrat och busat samtidigt. Och klättrar upp för mina ben, det gjorde jävligt ont.

Jag har snart tittat klart hela tredje säsongen av the Hills, har sett sjukt många avsnitt idag. 20 för att vara exakt. Illa.

ahlkdfhdfl

Jag har tittat en massa på  the hills. Jag älskar det, och jag hatar verkligen Spencer. Han är en sån äcklig typ!

Och imorn har vi engelska och naturkunskap och jag viiiill inteeee. Jag vill inte ha lektioner på plan sex, dumma hiss.

Tråkigt har jag i alla fall, ska goda med mina missar nu. Dom slåss precis hela tiden, hoppar på varandra bakifrån och skrämmer varandra. Men dom gillar det. Heheeheejkewfwg

Disse och Gassi

Jag har blivit med katt! Vi åkte och hämtade som små missarna idag och dom tyckte det var roligt att åka bil. Träffade Rikards mamma vid ica också och hon blev helt förälskad. Nu ligger dom och sussar där nere, har sprungit omkring i flera timmar.

Igår var jag adde hubbe och rikard och bowlade, det var kul. Jag kom faktiskt inte sist utan tvåa! Gjorde två strikar och massa spärrar.

Undra om jag ska ladda upp bilder på dom? Hur söta som helst är dom i alla fall, Diesel och Gasolina! Med Z? Gazolina? Nej va fult...

Frukt-Anki

Jag känner mig jättepositiv till allting! Det känns som att jag har kommit igång igen med min vilja att vara i skolan och min vilja att få bra betyg. Jag känner verkligen inte att jag kommer börja skolka nu och det gjorde jag faktiskt i tvåan. Jag kom liksom en halvtimme sent till infomötet med flit.

Idag har vi haft en jobbig dag, vi hade svenska C som i och för sig skulle kunna vara rätt kul, lunch sen och tack donken för att ni finns, mentortid med farbror Barbro, handledning med Anders som är ruulig och sa att han hade saknat mig, haha och sen foto. Jag fattar egentligen inte varför jag går foto, det är verkligen ingenitng jag brinner för. Visst, jag kan tycka att det är roligt men jag är inte särskilt bra på det och då är det inge kul. Det är tur att Mathilda går i samma grupp som mig så att vi kan tycka att foto är småtråkigt tillsammans!

Imorn ska vi i alla fall ut och fota Frukt-Tord hels seriöst. Allas bilder kommer se ungefär likadana ut dessutom. Undra hur många det är som kommer gå till Hötorget...

JAG VILL HA BLÅ HEJDÅ!

New Moon

Alltså OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!! Jag vet att jag låter som värsta tönten nu men det skiter jag fullständigt i. Såg senaste klippet från New Moon och jag dööööör! Jag rös seriöst i hela kroppen och jag vill att det ska bli den 20 november nununununuunuunu! Helvete va bra klippet va, det är nästan så man gillar Jacob alltså, men jag vet inte. Måste läsa böckerna igen!

Och imorn samlas vi 9.20 allihopa! Hej och tack för mig.

mediagymnasiet

Nu sitter jag i skolan, i den nya fotosalen. Våran skola har ökat med ett plan och man måste åka massa läskiga hissar för att komma upp dit. Det känns som att det aldrig har varit sommarlov, allt är precis som vanligt.

Vårat schema är hus bra som helst, jag är hela ledig på tisdagar och går typ en lektion om dagen nästan! Hur bra som helst.

Vi har tusen nya lärare och det värsta av allt är att Martin slutar!!!!!!!! Han har fått nån tjänst vid Stockholms universitet och lämnar oss alla. Det är nästan så man gråter. Och Jonas är rolig och gav oss alla en bamsekram när vi kom tillbaka, allihopa samtidigt. Jag skrattade.

Jag har ätit en toast, en muffins och cola till lunch. Det här året börjar bra.

Nu ska jag ha svenska tror jag med en ny lärare som jag inte minns namnet på.

Bajsbajs!

MATA MIG DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej, kräftskivan i lördags var trevlig. Fattar inte hur jag kunde bli så full bara men skitsamma. Hela kvällen är dimmig och jag har svårt att komma ihåg vad jag pratade med folk om, hehe. Nu låter det som att jag var sjukt full men det var jag inte.

Rikard min älskling kom i alla fall och hämtade mig och han är gullig som faktiskt gör det, sånt uppskattas! Kommer knappt ihåg mitt förra inlägg, eller jo men inte vad jag skrev.

Tittade i sju timmar på sex and the city igår, sov ju för lite men jag ville inte somna om. Sen mös jag och Slirre hela kvällen. Käkade lyxmiddag gjorde vi också, rester. Fast det var goda rester och äppelkaka är aldrig fel.

Idag vaknade jag upp hos Rikard helt själv i hela huset eftersom att han har börjat skolan och föräldrarna jobbade i stan. Fixade lite och gick upp och hem till mig. Sprand runt i huset i tio minuter och hoppade på stadsbussen 858 mot Nynäshamns station. Där satt kära Natha och vi käkade glass i hamnen och tittade på smycken. Jag tittade, hon köpte. =)

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, jag är hungrig och vill ha maaaaat..

Och en del av mig vill börja skolan på onsdag igen, men en annan del vill inte. Inte för att man inte är ledig utan för att jag går mitt tredje och SISTA år på mediagymnasiet i nacka strand. Jag vill inte växa upp, jag vill inte sluta, jag vill inte bestämma vad jag ska göra i resten av mitt liv. Jag vill absolut inte börja jobba för del delen heller. Jag ä ovan med att jobba, jag har pluggat i hela mitt liv. Men jag har en almanacka i alla fall och den är fin!!!!11

Och Teleperformance var på nyheterna igår informerade Natha mig om. Det berättades om att hur de byter personal hela tiden och hur de anställda hade ÅNGEST varje gång man vaknade och sånt där. Känns jätteskönt faktiskt, att det inte bara var jag.
Vissa fick ju inte ens gå på toa, dt var tur att jag fick det för annars hade jag gråtit öppet och inte på toan.

Och jag blir arg för att jag skriver så fult och osammanhängande men jag orkar inte, jag skyller på att jag är hungrig.

fattar inte ns varför jag bloggar om detta...

Jag mår illa. Jag är bakis. Jag orkar inte vara här längre.

Det är därför man har världens bästa pojkvän som är helt underbar och kommer och hämtar mig.

Får hoppas att jag inte spyr bara...

bollen är din

Min almanacka har kommit!!!!!!!! Den är jättefin och jag är jätteglad! Det enda som saknas är såna där kanter som man kan riva av så man slipper bläddra men det gör ingenintg för den är fin!

Jag ska duscha nu och sen ska jag klippa mig, det behövs för mitt hår är så sjukt slitet! MInst en decimeter åker av i alla fall. Efter klippet ska jag på bio, sommaren med göran!


Hörs seeeeen posssss (svara!!!!!!!!!!!!!!!!)


dagens

Idag har jag vaknat tidigt hemma hos Rikard. Jag skulle egentligen ut med deras båt på morgonen, och jag har vaknat typ hela natten (skumt eftersom jag borde sovit som ett barn efter en natt i tält) och typ inte vågat tittat på klockan. "Tänk om jag tittar och ser att jag måste upp snart, då kommer jag inte följa med ut med båten!" har jag tänkt. Jag somnade och vaknade någorlunda utvilad efter ett tag. Klockan var då typ nio. Undra vad klockan var när jag vaknade inatt!

Jag åkte i alla fall inte ut med båten, jag gick hem istället. Jag gjorde nåt som jag inte har gjort på två år ungefär. Jag var med min familj och fikade. H e l a   f a m i l j e n! Helt knäppt, vi har verkligen inte gjort nåt sen Stephanie fyllde arton. Vad jag kan komma på i alla fall. Jag kom hem sen, gick till Adde och tittade på teve och spelade kort.

Nu har jag städat mitt rum på två minuter och väntar på att Rikard ska plocka upp mig. Vi ska hem till han. Jag ska begära cola, film och mys. Det har vi inte gjort på länge (utan att nån har somnat).

Pusspuss och förlåt klassisar för att jag är tråkig, men testa att bo i Ösmo själva så får ni se hur kul det är! =)

Välkomna till Skaraborg!

Vi är hemma från Skaaaris! Det var riktigt roligt faktiskt! Jag har åkt ganska många läskiga saker men inte fritt fall. Hellre dör jag.

När jag och Matilda badade i vågpoolen komdet förbi en gubbe, 40 + nånting. Han tyckte nog att han va jätteduktig på att kråla (stavning?) men det var han inte. Han plaskade och stänkte så sjukt mycket och efter att ha simmat förbi oss, och framför allt Matilda så blev vi irriterade. Nästa gång han simmade förbi så skulle Matilda typ visa mig eller nåt att hon va irriterad och skulle fejk-skvätta på honom. Hon lyckades inte så bra, hon tok-skvätte på honom såhan typ dränktes. Han tittade upp förvånat och lite ledsen och Matilda sa förlåt och sen simmade vi iväg och dog av skratt.
Jag skrattar fortfarande när jag tänker på det, så sjukt kul!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, Rikard vill att jag ska följa med ut med hans lilla båt, och det kanske skulle vara roligt men jag vet inte om jag har nån lust. Fast jag är sugen på att åka ring  =)

Och att du inte tar kontakt gör mig irriterad.

jag måste börja dricka tranbärsjuice...

Hej jag har urinvägsinfektion. Jag hatar detta! Jag har inte haft det på ett år typ (hur skönt som helst) och så får jag det dagen innan jag ska till Skara. Jippie. Men jag tänker ignorera det imorn ändå för jag ska ha kul!

Jag har medicinerat mig själv också. Alla som känner mig vet ju att jag inte är så duktig på att komma ihåg att ta piller så jag har massa halvätna kartor med medicin mot urinvägsinfektion (ganska många kartor eftersom jag har haft det ungefär sisådär en miljon gånger). Förhoppningsvis känner jag inte av det imorn.

Jag har också varit på en halv kräftskiva idag, eller jag var med på ungefär halva, kom hem nyss. Snart kommer kära Matilda hem till mig också och vi ska sova tidigt och sen gå upp tidigt för att åka till skaraaa :D

Jag är trött och irriterad. Nu funkar bara the Hills på mig :)

vem är det som fyller år?

Lövstock igår var väldigt kallt men helt okej. Vi fick skjuts av Matildas pappa dit och såg på hennes bror som spelade. Vi var ganska tidiga men det gjorde ingenitng. Vi mötte upp Nathaliefis också och sen träffade vi Jens, dom va så gulliga så man ville slå dom.

Nisse och Elias kom sen, och efter hundra år kom faktiskt Adde och Hubbe och Ted dit! En kvart innan allt stängde, men ändå. Jag, Matilda och Natha drog hem först och var tråkiga, vi åkte bussen hem. Alla var superduperhungriga och såg den där äckliga turkkiosken och beställde massa hamburgare och pommes, det tog hundra år att beställa. Vi fick tjocka i oss allting på tåget.

Idag ska jag nog leka med min kära Natha som är ensam hemma för första gången i hennes liv! Det ska bli spännande, vi ska nog bara hänga hemma hos henne eller kanske leka med adde och dom.

Jag har tråkigt, det är därför jag typ skriver i detalj om vad som händer i mitt ruliga liv.

I typ torsdags var jag hos min mormor som fyllde 85 år! Hon är den bästa som finns! När mamma inte åt upp på tallriken sa hon "'ät upp nu, tänk på negerbarnen!" jag höll på att döööö!

Jaja, nu ska jag duscha och leka med Natha =)

RSS 2.0