i mitt hus där jag bor känner ingen varann

Väskan är packad, passet ligger i handbagaget, frukosten är gjord och egentligen är allting klart. Jag kommer inte kunna sova. Ska kolla på OC istället =)

Vi hörs om en vecka, Greece here we coooome

...

Hej, imorn åker jag till Grekland??? Rikard ringde mig halv tre inatt och sa att han hade hittat en resa för tusen spänn typ per person och nu har vi precis bokat. Så vi åker till Rhodos imorn. Helt sjukt. Det är helt sjukt. Jag är helt sjuk. Hejdå.

you'll se a side of love you've never seen

Här sitter jag en helt vanlig torsdagkväll och väntar på en sockerkaka i ugnen. Jag har skjutit upp precis allting. Var med Matilda några timmar, åkte till Nynäs och Coop. Kom hem, grillade med Stikki och Steffi, det gick bra tills grillen började brinna i nån ledning. Adde kom hit sen och av en dum jävla anledning åkte jag med till Körunda och spelade golf. Det var inte kul.

Har städning kvar. Men bakandet är snart klart! Jag ska gå upp tidigt imorn. typ nio. Kanske tio.

Jag är stressad. Och hungrig. Så nu ska jag äta en macka till. Tjing!

se det man vill se och hör det man vill höra

Hej hej jag har en stressig dag framför mig men nu ska jag lägga mig i Matildas trädgård och sola så vi hörs sen puss

bittersweet memories that is all im taking with me


MGs lärare

Vi har roliga lärare på våran skola. Måste ta och berätta om ett antal.

Först så har vi gubben som sitter vid den öppna datasalen. Han har pyntat hela sitt kontor med kines-grejer och allt går i rött och guld. På skrivbordet har han en guldfisk. Han sitter alltid där så det verkar som att han inte har några lektioner.

Vi har Åke, han är typ 25 och har precis börjat odla skägg. Detta ser ganska komiskt ut i och med att det är rött. Han har kommit upp i sju centimeter nu och jag väntar med spänning tills han rakar av sig allting. Åke är webbprogramerare. Därmed skägget.

Edmund England har vi också. Bara att han har ett land som efternamn gör att han är ganska konstig. Han hälsar alltid på mig och Mika och brukar sitta med på våra lektioner. Han är väldigt djup och jag misstänker att han gillar att dricka rödvin och filosofera ihop med..

..Martin, våran klasslärare och min mentor. Han är väldigt rolig. Ungefär 25 år och himla "lillgammal". Han har börjat prata franska med mig en gång när jag kom in på hans kontor. Förra torsdagen fyllde Rikard år och våra skåp är minimaliska så jag frågade om jag kunde få ställa in min väska på hans kontor. Han förhörde mig om vad jag hade köpt till Rikard i säkert fem minuter.

Vi har Lars Bermann som man inte får kalla Lasse. Han är journalistiklärare och brukar skryta om sin erfarenhet som tv-pryl på SVT. Han är absolut inte lärare och när vi gick journalistik brukade vi synda ihop. Med det menar han att vi dricker kaffe/varm choklad på lektionerna.

Vi har Diego, spanskaläraren. Han är aldrig i tid och har alltid bra ursäkter. Han har brytit näsan och går omkring med plåster. Han redovisade väldigt bra om hur det gick till när han bröt näsan. Det tog en lektion så jag blev klad.

Poss på mina lärare!

2008-03-10 @ 13:39:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks (0)



Det här skrev jag i ettan på gymnasiet. MG. Det gör ont i hjärtat när jag läser det här. Riktigt ont. Kan ni fatta att vi aldrig mer kommer se dessa människor. Aldrig mer. Ont. Puss

du vet jag vill på alla sätt ordna upp våra liv

Inatt sov jag hela natten utan att vakna, tro det eller ej! Hur skönt som helst, när jag slog upp ögonen trodde jag att klockan var typ nio men hon var tjugo över tolv. Jag har vänt på dygnet väldigt mycket men det gör ingenting för jag har sommarlov.

Fast jag har ändå jobbat måndag tisdag onsdag den här veckan (alltså hela veckan höhö) vilket är väldigt duktigt av mig. Har fått lite småjobb hos Maria igen och det känns som att jag inte varit borta nånting, haha, allting sitter i, vilket ordning jag brukade göra saker i hur jag knappade, allt.

Har varit barnvakt också och D och K är världens sötaste barn. De blir bara större och större, K kan till och med klättra upp för rutch(?)kanan själv och åka. När jag började fick man bära upp han och sen hålla i honom medan han åkte. Helt sjukt. Pratar gör han också, helt oavbrutet.

Imorn ska jag jobba lite och städa lite så jag tror inte att jag kommer hinna in til stan. Skulle väldigt gärna göra det och köpa en fin midsommarklänning men dels har jag som sagt inte riktigt tid och dels har jag inte riktigt råd med det.

Juste! Tjejer i klassen (gamla!!! helt sjukt). Ni vet att jag snackade om att göra drinkar... Hultis skulle se om hon kunde fixa en sjuttis eller nåt. Annars får man ta med sig det man vill ha =) Jag ska skicka sms om detta också men jag kommer säkert glömma bort.

Nu ska jag verkligen försöka sova så lycka till till mig. Tack så mycket. Godnatt. Puss. Hej. Tjing. Okej nu stänger jag ner. Hej!

slow it down

Jag ska inte blogga med alkohol i kroppen, den saken är klar. Jag ska inte heller vara i närheten av facebook eller msn. Jag skyller på Matilda.

Gårdagen var rolig i alla fall, kvällen började hos mig när jag och Matilda och Hanna pimplade tre liter vin, haha. Det mesta på bussen ner faktiskt. Till Frejas alltså. Träffade typ alla jag känner i Nynäs och några till och kvällen gick så fort så jag vet inte riktigt vart den tog vägen?

Matilda var också askalas och tappade sin mobil i havet när hon blev exalterad och skulle krama någon. Eller hur var det? haha.

Viktor kom och hämtade oss sen, tack så mycket för skjutsen! Jag och Matilda käkade mackor och gick och skrev konstiga saker, sen slocknade hon. Sen jag.

Idag mår jag bra men imorse mådde jag inte så bra. Illamående kan vara det värsta som finns, men jag kollade på OC så det är lugnt nu. Snart ska jag fixa mig och knalla ner till Rikard där det bjuds på kycklingspett. Okej om två och en halvtimme.

Massor av OC under den tiden alltså, tjing!

what do you wnt from meeeeeeeeeeee????????????????????????????

Nu e jag gemma ivhoo! jag och Matilda aka Muttan ligger i min säng nu och ska sova. Flrkåt om jag kommenterat på facebook inte meningen, bara med flit. Matilda sover nu, hon har tappat sin mobil i Östersjön. Så lan det gå om man e på frjas. vi hörs bebisar hejsvejs och hekdå Pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

i stans stilla nattrafik ja där trivs jag allra bäst



Hej alla! Härmed efterlyser jag denna katt. Gasolina, hon har varit borta i två dagar nu. Spårlöst försvunnen. Hon som alltid är så hungrig. Så, alla Ösmobor som läser min blogg (Matilda alltså, höhö) om du ser henne, ring mig!

Puss och tack och hej.


she's not broken

Jag är så sjukt jävla trött, fattar inte varför. Inatt vaknade jag klockan fyra typ av att det var någon ute på Rilles tomt. Jag är helt säker, nån sprang på verandan och en annan på gaveln av huset. Vågade dock inte gå upp och kolla, väckte Rikard men han orkade inte med mig. Jahapp.

Jag ska nog spela the sims nu tror jag, måste göra nåt för att inte somna. Tjing!

i am flying

Jag vaknade efter tolv idag med... Slog på datorn och såg att jag fått mail från antagningen, mina betyg har kommit! Måste säga att jag blev riktigt glad för MVG i filosofi, tack calle! Likaså i projektarbete, Matte det gjorde vi bra :D

Fast gladast blev jag nog över mitt VG i Engelska C. Jag var väl där tio procent av lektionerna och man fick ingen respons alls och jag låg på IG fram tills April eftersom jag inte gjorde några uppgifter. MEN jag tog tag i det och gjorde allt och tydligen bra också :D Visst ett VG är inte ett MVG men ibland känns det som det! Ååh jag blir så glad ju.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt. Trodde jag skulle leka med Rille ikväll men han ska tydligen fiska, han har nog glömt bort det. Jag får väl ringa en vän, tjoflöjt! Pusseluss

killen trodde han var cool för han hade en pistol

Här ligger jag i min säng och har precis vaknat. Pappa sa till mig igår "vänd inte på dygnet bara" och jag skrattade och sa "så länge man vaknar innan tolv är det lugnt...".

Igår tog världens bästa Rikard studenten! Han var så fin när han sprang ut och jätteglad trots att vädret inte var på topp (det var överhuvudtaget inte ens lite på topp, snarare hade vädergudarna bestämt sig för att vara så elaka som möjligt för studenterna). Han fick hundra saker runt halsen och sen skulle han snabbt byta om till flakkläder och jag fick agera klädhängare under tiden.

Han åkte flak sen och dom hade köpt femtiosex flak öl. F e m t i o s e x! Det var helt sjukt och jag har aldrig sett nåt liknande tror jag, inte på nåt flak! Jag åkte dock inte för att jag inte kände för det på morgonen, men jag ångrade mig som fan när jag såg hur kul de hade.

Åkte iaf hem med mammi, fixade och trixade lite hemma, sen stack jag ner till Rikards hus för att hjälpa till med förberedelserna. Efter ett tag kom alla ner, vi drack välkomstdrink och käkade hur mycket och hur god mat som helst! Och efterrätterna blev riktigt lyckade (jag stod för dem hehe).

Lekte hur mycket som helst med Rebecca och Viktors lillebror Eddie som kan vara den skönaste ungen på jorden. Vid tio drog vi oss mot tåget för att gå på slutskivan och på tåget in var vi lagom runda om fötterna allihopa. Vid Årstaberg var jag tvungen att kliva av för att kissa. Kissade i Centralen också. Kom in på skivan, hur mycket drag som helst. Hur kul som helst! Vittnade även när någon drog fram en kniv och sen viftade lite med sin pistol (!). Han fick sen asmycket spö av väktare och poliser.

Åkte hem med sista tåget och kände mig så sjukt trött, borstade tänderna och slocknade. Idag mår jag inte prima men inte superdåligt heller. Ska hem till Leila men vilken tid? Får kolla om någon är inne. Puss!

nu kom glassbilen igen, har dom extra körningar eller?

Igår bakade jag massa kakor, sa jag det? Kanske jag gjorde, chocolate cookies i alla fall och kolakakor. Tror de blev goda. Sen gjorde jag också studentmössor typ, de blev ganska fina.

Hade lakritspengar som det svarta och så gjorde jag egen marsipan till huvudena och pillade klockan halv tolv på kvällen. Men bra blev dem. Ska ha dem på cupcakesarna (haha) som jag gjorde idag. Och jag har också bakat fyra pajer också.

Allt är till Rilles studentmottagning imorn. Tror jag sa det igår faktiskt.

Sa jag att jag har ont i ryggen? Kanske. Skitsamma.

Nu ska jag göra frosting till cupcakesarna hahah. Hejsvejslingongrejs!

because your love

Hej hej en vecka senare. Mottagningen gick bra, för dom som ville veta. Okej alla som läser min blogg var på min mottagning men jag tänkte att ni ville veta ändå att jag tyckte att det gick bra, haha.

Hela tiden har jag vart hemma typ, hur skönt som helst att bara ta det lugnt i Ösmott. Förutom igår då, då min barnvaktsfamilj ringde och väckte mig och frågade när jag kunde komma. Så det var bara att sätta sig på pendeln och passa två jäkligt jobbiga men söta barn. D har nämligen feber. Det var inte så roligt fast jo det var det. Ja skrattar hela tiden när jag är hos dom (när de inte gråter).

Och igår sa K till mig: Gelica, jag äskar dig! Jag höll på att dööööö så himla gullig. Två år liksom <3

Idag däremot har jag bakat hela dagen inför Rilles studentmottagning på fredag. Jag har köpt present till honom också, hoppas han gillar det.

Jag har cashflow nu också men jag kan inte göra av med någonting för jag måste sparaaa, hur jobbigt som helst ju. Fattar inte hur det ska gå till men den som lever får se!

Min syster är dessutom dum, hon kom in nu och visade mig massa fina klänningar på bubbleroom. Orkar inteee.

Nää vi hörs sen. Tjing!

varför följer glassbilen efter mig vart jag än går???

Jag är inte längre student. Jag har just nu inte heller ett jobb. Jag skulle vilja kalla mig "mellan jobb". Förhoppningsvis blir jag student till hösten igen dock.

Kul att jag är sjuk. Har fått Rikards skit. Har legat och sovit och tyckt synd om mig själv hela dagen. Hur ska det gå med mottagningen? Vem vet.

Jaja, nu börjar det göra ont igen så hej.

RSS 2.0