and you can see man heart

HEJHEJ! Jag sitter i skolan fast jag har lov, men vad gör man inte för sitt projektarbete???????
Jag är jetetrött och borde egentligen inte blogga, känner hur min konstighet vill fram. Jag ska väl fortsätta att redigera ASTRÅKIGA bilder! Alltså bilderna är väl bra till projektet men det är så jävla trrrrrråkigt att redigera bild efter bild på samma sak, enda skillnaden är att tråden är annorlunda.

Imorn har vi avskedsmiddag för mi hermana. Hon åker på måndag jag gråter inombords. Fast en positiv sak med att hon åker är att jag kan sno hennes jetesköna tofflor utan att hon blir arg. Hon kanske blir arg men vad ska hon göra borta i Thailand liksssssåm.

Nee nu måste jag göra nånting innan jag blir tokig! Hejsvejs.

Ps. Snusk-Robert hälsar till Hultman.

and you give yourself away

Mmm igår skulle jag bege mig hem till Ösmo för första gången på en veckodag själv på pendeltåget på hur länge som helst! Visste att det var lite krångel och förseingar men på sl.se stod det att det liksom inte var nån fara med pendeltågen.

Tänka ta ett tåg från tcen 1649 men sen såg jag 840 utanför min skola. SKa jag ta den, tänkte jag. Ja det gjorde jag och jag fick till och med SPRINGA för att hinna med bussen. Detta resulterade i att jag missade 1649 tåget och fick ta tåget som skulle gå 1745 från haninge. Japp, okej. Tåget var fem minuter försenat, jag var fortfarande inte orolig för Nynäståget MÅSTE ju vänta nu när allt är försenat, och ja men va trevligt, det gjorde det.

Åkte tåg, allt var lugnt och bra och fint och jag tänkte att pendeltågen går ju i alla fall, va skönt. JÄTTESKÖNT! Sen lämnade vi Hemfosa och vips så stannade vi. In the middle of nowhere. Det var kolsvart ute och man såg ingenting. Sen började tåget rycka sig framåt typ åkte en centimeter, trävnitade. Och igen. Och igen.

Jaa och sen så satt jag stilla på det där tåget tills jag fick ont i rumpan, ungefär 40 minuter skulle jag tippa på och tåget hade slutat rycka. Det rörde sig inte alls. PÅ 40 minuter. Men liksom det är inte ens de värsta. 40 minuter hade jag kunnat ta!

Sen frågade kontuktören på jättedålig svenska om det var nån som var tekniskt kunnig och kunde hjälpa dom med det tekniska felet på tåget. Efter tio minuter fick vi åka till Segersäng! (vilket är EN station från Ösmo)

Ja men då säger dom att tåget krånglar så det måste tas ur trafik så vi får åka tillbaka till Tungelsta där ett annat Nynäståg står redan. Tio minuter efter detta åkte dom. Va mysigt tänkte jag, lite extra omväg såhär på kvällen.

Vi blev avslängda i Tungelsta och inget tåg stod där alls men det skulle komma om en kvart men det gjorde det inte alls det det kom om 30 minuter. Jag stod i TUNGELSTA i 30 minuter igår. I typ 15 minusgrader och leggins.

Jag åkte från skolan halv fem och jag var hemma halv nio. Så imorse försökte jag inte ens åka pendeltåg men det ska jag göra snart. Men jag vill inte. VILL INTEEEE!

love

KUL att jag har blivit sjuk igen, verkligen skitkul! Har mått bra både fredag och lördag och så idag dödar min hals mig. Jag måste ändå gå till skolan för vi har religion som jag måste måste måste gå på och sen kan jag inte vara borta från barnen...

Igår var hur som haver en mysig kväll, jag och Rille lagade god mat och tittade på Sweet home Alabama, precis vad jag behövde.

Idag startade dock inte hans bil, pappa fick komma ner och tillsammans så rullade de igång bilen.

Jag är hungrig men jag vet inte vad jag ska äta! Ska googla lite recept.

sweet dream

Jag har aldrig haft en sån här utekväll. Stavas G A L E N!!! Fy satan va roligt det var ändå! Vi åkte till Collage, hängde där lite, kom in i VIPen, hängde lite med äsch det låter så töntigt om jag skriver om det... Men skitsamma.

VIPen på Collage var najs! Collage var bra förutom musiken då, lite för mycket house. Allting var vitt (förvånande) och såna där stoa champangeflaskor kom farande överallt. I VIPen finns ännu en VIP, haha det är stört. Där såg dom inte ut att ha så roligt i alla fall, dom typ satt ner och tittade lite och så var det en jätteknasig kille som stod upp och busvisslade hela tiden. Jag och Matilda blev i alla fall inbjudna till VIPVIPen hahaha men vi var där i tre sekunder.

Senare träffade vi Knappen och Hakim som vi dansade lite med, jag tänkte "hahaha det här ska jag berätta för alla sen" men det överträffades hela tiden, slutade i alla fall med att vi tog en taxi hem till Hakim för efterfest.

Åkte hem sen, eller är hos Mattis just nu och ska snart bege mig till Ösmo, får se hur lång tid det tar bara idag...

Kvällen var i alla fall skitkul och nu ska jag nog klä på mig. Byeeeee

in the name of love

Nu är jag hemma igen och två skor rikare! Sprang runt som en tok bland alla skoaffärer men hittade inga bra. Hittade iofs ett par jäkligt snygga skor på Din Sko men 38an var liiite för stor och dessutom var klacken jäkligt smal och det är inte snyggt att vingla, haha. Tittade alla affärer, sen kom jag på att Belle Shoes finns.

Försökte tänka ut var den närmaste låg (jag var i tcen) men kunde inte komma på nån. Mindes att jag och Mattis shoppade där i somras och var i nån först men sen åkte till slussen. Kunde verkligen inte komma på var den låg, haha. Så jag åkte till slussen och såklart när jag var där kom jag på att den låg ungefär 20 meter från där jag hade varit, haha. Jaja, skor fyndade jag i alla fall, 100 kr/paret. Vet bara inte vilka jag ska ha ikväll.

Nu har jag kommit på vad jag ska ha på mig i alla fall och snart ska jag duscha. Orkade inte göra det imorse utan drog på mig en mysse och gick.

Mot duschen och vidareeeeee!

där jag nästan alltid satt med pensionärerna under båtsäsongen

Jag måste köpa mig ett par skor till ikväll, har ju bara stövlar och converse inne i lägenheten och det vill jag icke ha ikväll. Vi ska fira Mattis som har fyllt 18!!! Blir middag hos henne och sen Collage! Känner på mig att det kommer bli rrroligt.

Vet bara inte vad jag ska ha på mig heller men det får Mattis avgöra sen, har två grejjor att välja mellan.

Det var meningen att jag skulle jobba idag med men som ställde in. Whyyy? Dom ställer alltid in... Jaja, fick 500 kronor i alla fall så nu kan jag köpa skor hehehe. Men vill inte ta mig ut i kylan.

Jaja nu ska jag väl hoppa in i en dusch tror jag.

C YA!

just might get it

Mm hela min umgängeskrets är typ sjuka, haha. Jag är också sjuk nu, tack Gud. Hade feber igår men idag har jag nog ingen. Däremot känner jag mig jätteyr och så hostar jag hela tiden. Men man ska inte klaga för det, klockan 15.49 åker jag härifrån för att passa mina barn. Jag är tapper, jag vet.

Jag drömde nåt jättekonstigt om Mogi förresten, bloggaren. Hon är ju jätterik, men tydligen var hon inte det och hon snodde min jacka. Den dumma tjejen alltså...

Drömde någonting om nån konstig lada också, det var typ nån marknad i den.

Jag vet inte om det är sjuklingdrömmar för igår natt drömde jag om att mammas jobbarkompis man hade vart otrogen. Vem är det liksom?

Jaja, nu ska jag ligga i längen och inte göra någonting tills jag måste gå upp. Vill inteeee.

tryggare kan ingen vara

Jag vet inte vad jag ska göraaaa. Jag vill inte gå till skolan för då kommer jag vara helt själv och det vill jag icke. Mikki är magsjuk och Matte är bara sjuk. Jag tror dessutom att hon har smittat mig.

Jag vill inte heller vara kvar här för jag är hemma hos Rille och det här är inte mitt hem. Jag kan inte göra nåt här känns det som.

What to do, what to do???

Har förresten så grymt ont i ryggen. Det är ganska stört. Det är därför jag tror att jag börjar bli sjuk för jag har ont i hela kroppen, men mest i ryggen. Det gör sjukt ont, har tagit en ipren men det har typ inte hjälpt.

Nää nu ska jag göra nåt annat. Hejdåååååååå


walkin my way down town

Helgen har varit hur bra som helst! Ifredags var jag hos min mormor, det var jättemysigt att få träffa henne igen. Vi käkade mat och godis och sockerkaka, haha! I lördags så var jag med min älskling Rikard. Vi firade alla hjärtans dag en dag för tidigt för han hade match på söndagen...

Vi åt på Vapiano i Gamla Stan och det var jättemysigt och jättehärligt och inte alls dyrt!

På söndagen var jag med alla klassisar plus Matilda och Wikki haha och såg Valentines Day. Den var jetebraaa, jag är en sucker för såna här filmer. Precis vad man förväntade sig av den. Efteråt begav sig fyra tappra riddare till Hammarbybacken för att åka pulka. Det var jag, Sabina, Mathilda och Hultman. Vi hade tyvärr ingen pulka så vi åkte på sopsäckar.

Helvete va kul det var och va blöt jag blev!

Nu idag, just denna dag, just eller snart denna minut, kanske kanske, jag ska unna mig posh24. Ska jag? Ja jag tror det.

Pusss

sometimes i'm a superstar

Idag är inte en bra dag. Jag fick idag den där gästen som kommer varje månad. Okej MENS! Hatar det ordet heheheh. mmm hemma hos Mathilda i alla fall. Mmm jag hade inget skydd med mig... Men som tur var så hade Mathilda! =)

Sen dog min telefon också för jag har noll komma noll noll batteri på telefonen pch jag har en LG så ingen kan låna mig en laddare. Jag ska efter skolan direkt hem till barnvaktsfamiljen och sen hem på momangen till mormor. Jag hinner alltså inte hämta min laddare. Suger stenhårt.

Men en positiv sak är att min ipren har börjat verka nu!

En till negativ sak är att just nu har jag foto c. Och vi har fått en fördjupningsuppgift, antar att det är typ betygsavgörande. Och man kan fota precis vad man vill inom temat framtid. Jahapp. Tack för informationen men vad fan ska jag fota? Det ska vi sitta och klura ut nu.

Ja men va bra och nästa vecka ska vi ha kommit nånstans! Puss hej nu ska jag fråga Matte och vi ska äta frulle.

be careful what you do

Rille är en äcklig man som gör saker i sömnen han annars inte borde göra. Men han är väldigt söt ändå med en blommig sovlapp i ansiktet. Tror jag ska pussa lite på honom och sen försöka sova.

Hörs när vi hörs.


i've got my first real sixstring

Ofta klockan bara är halv tre, jag skulle kunna gå och lägga mig för natten nu... Idag gick vi upp vid nio och åkte skridskor i Kungsan! Det var väl sådär, mina skridskor var alldeles för stora för mig och jag kan verkligen inte åka heller. Jag är en jättefegis men alla andra var duktiga, haha!

Sen åt vi lite på max och sen köpte jag ett fint naglack! Nagellack? Vad säger man?

Rille borde komma snart tycker jag och jag fryser jetemycket men jag orkar inte hämta täcke och jag ska vara själv till klockan nio idag. Det är väldigt synd om mig idag tydligen.

Nä nu ska jag nog kolla på vänner eller greys eller läsa. Hörs!

hes gotta be strong

Jag drömde jättekonstig dröm inatt. Såg mitt blogginlägg om att jag skulle göra om min header och så drömde jag att jag klickade in på min blogg så var den omgjord. Men det var inte av mig och det var inte jag på headern heller. Skumt.

Drömde nåt om gruskastare och lite annat skoj. Såg filmen Trubbel i Paradiset igår med Malin Åkerman och Charlotte från SATC. Den var bra, lite tråkig dock. Det var inte direkt världens roligaste komedi men man slapp tänka i alla fall.

Nu sitter jag med handduken i håret och ska snart föna det, Mikis är på väg hit. Hon åkte för en timme sen och det tar inte så lång tid, misstänker att hon är vilse. Försökte ringa förut men jag hörde bara bilradion... Får väl försöka på nytt innan hon hamnar på Torö!

Hejdå era gamla gubbar.

beautiful

Min mammi fyller år idag. =) Jag har bakat lite goda kakor och gjort en tårta som vi har ätit på. Vi ska käka middag också men sen är jag fri!

Frågan är vad jag ska hitta på idag. Skulle vara mysigt med filmkväll men det ser inte ljust ut nu. Hoppas jag kan leka med Mikis det vore mysis.

Jag måste egentligen göra om min header för den passar verkligen inte in nu längre men det orkar jag inte. Istället ska jag kissa och sen spela the sims. C ya.

goda dagars magi

Sådär, nu har jag gjort om min blogg lite sådär på morgonkvisten heheheh. Jag har spelat the sims och tittat på teve hela kvällen.

Och nu har jag tyckt att det har varit skönt att va hemma. Själv. Konstigt det där.

Nej, nu måste jag sova om jag ska fira mammi imorn, hon fyller år! Vi hörs puss.

and you feel again

Varför kan jag inte vara för mig själv? Jag kan aldrig umgås med mig själv, inte en enda gång. Jag förstår inte varför men det spritter i kroppen och jag KAN inte vara hemma, haha. Kanske jag borde vara hemma ändå, för att trotsa mig själv? Jag kanske ska lära mig själv, haha.

Det är nu jag saknar dig. Jag tänker på dig varje dag.

i don't want no scrubs

Mmmmm jag har försovit mig hela veckan och det suger. Skitmycket suger det men vad ska man göra.

Nu har jag redigerat klart alla bilder i alla fall, så nu har jag typ slutat.

Igår var en bra kväll, jag och Mathilda projektarbetade och tittade på Oliver&Gänget med Fro och Hult. Väldigt mysigt. Mindre mydigt att Mathildas lillebror är så retig. Han är verkligen den ultimata irriterande lillebrorsan (haha förlåt Mathilda, hahahah). Han drev i alla fall med sin kompis och sa att jag tyckte han va snygg eller va fan det nu var och nu har han försökt addat mig på FB. Nej tack! 93or alltså...

Nu ska jag gå och lämna mina modellreleaser till Andra Anna så vi seeees pusss hejjjjj.

Juste jag såg sjukaste klippet på en äckligt  störd kille som kastade ned sin hund över en bro. Hur kan man va så hemsk? Och va är det för vänner som filmar allting istället för att stoppa honom???? Hunden dog och killen fick 8 månaders fängelse. Vafan hjälper det liksom. Usch nu får jag ont i magen. Stackars lilla hund!!

give me your hand

Hej nu har jag precis duschat av all färg från min kropp, Rille fick skrubba haha. Jag hjälpte Hult med hennes projektarbete idag och det gick inte bort in school men nu är det pust väck!

Btw klassisar, jag tittade lite på hotell idag och hittade ett bra! City Hotel heter det och 2,2 km från stadens centrum. Kostar 930 kr per natt per rum och då är det två bäddar. Men så står det att varje rum inkluderar extrasängar. Betyder det tre sängar då? För i såna fall blir det 930/pers för tre dagar och det är sjutk najs! Hittade lite fina bilder också och alla som har kommenterat om hotellet var nöjda =)

Sååå jag tycker att vi bokar snarast, måste inte boka detta hotell men vi måste boka ett hotell.

Jag måste måla mina naglar så hejdå!

RSS 2.0