is it true, is it OK?

Jag ville att Carl skulle gå vidare i Idol, han är så charmig på något sätt och jag älskar hans röst! Men Erik är också vidare så det är bra.

Hämtade barnen idag och det gick jättebra, Dilip var ganska så jättetjurig hela dagen och grät ganska mycket men Kiran var glad och mysig. Bytte min första bajsblöja också och det var inte så hemskt som jag trodde faktiskt.

Åkte hem till Slirre sen och käkade tacos och tittade på Idol, pluggade också. Har inte gjort svenska b novellen men det ska jag göra nån gång snart. Faktiskt på rikgit för läraren är så gullig.

Imorn börjar vi tidigt och jag måste hem efter skolan, jobbigt eftersom jag börjar ännu tidigare på fredag. Vi måste planera lite inför lördag, jag och min mor. På fredag vet jag inte om jag ska på laserdome, skulle vilja men jag måste städa massor massor hemma så vi får se. Tror inte jag hinner allt på lördag liksom, men kanske det.

Nu bäddar Rikard så jag antar att vi ska gå och lägga oss? Ska dricka ett glas fanta först =)

Barnen mår bra

Nu sitter jag här och försöker skriva min dumma svenska c krönika. Det går inge vidare om jag ska vara ärlig. Idag var jag barnvakt åt mina ungar helt själv. Det gick faktiskt riktigt bra, jag var sjukt nervös igår och innan jag var vid dagiset, typ samma nervositet som jag brukar ha på nationella prov, haha. Då är det illa. När jag hämtade Dilip sken han up och lev glad, han tycker att jag är rolig. Sen hämtade vi Kiram och han grinade lite när han skulle gå men jag tog tag i han och gick och då slutade han på en gång. Vi gick hem med jobbiga tunga vagnen i alla branta uppförsbackar, jag höll på att svettad ihjäl. Dilip pratade oavbrutet på hans lilla roliga sätt och ville stå på gåbrädan i alla branta backar. Kände hur jag hade tagit på mig för mycket kläder.

Vi kom hem i alla fall och deras mikro är typ trasig, stod i en kvart och pillade med den utan framgång, tänkte att jag skulle värma mjölken i en kastrull lite old school. Brände hela mjölken och den var kokhet så jag hällde ut hela skiten igen, där rök en halvliter. Pillade lite till med mikron och till slut gick det men dom klagade lite ändå. Busade massor med Kiram, han tycker jag är rolig. Vi gick ut och gungade sen, jag är som en hönsmamma åt Kiram. Dilip klarar sig tycker jag men Kiram vet inte var hans fötter sitter så jag tror alltid att han ska ramla.

Vi gick hem sen och klädde av oss ytterkläderna och barnen var jättetrötta. Jag satte på teven åt dom och dom var helt inne i den och knäpptysta när Lars kom hem. Ibland har man tur. Ingen av dom grät när jag var med (utom Kirams fem-sekunders-gråt). Imorn ska vi ut på äventyr igen!

Funderar på att inte åka till skolan imorn och skriva svenska c och b istället innan barnvaktsgrejen. Får la se.

NACKE

Sitter och pratar med Hultman i telefon. Vi ska på bio nu och se allt för min syster. Nu flåsar mika mig i halsen, hahahaa vad säger man? NACKEN

Lets spend it up

Nu är jag i Uppsala, va rrroligt. Jag ska snart måla naglarna och platta håret och sen ska jag till några tjejer eller nåt och äta jättegod mat! Är hemma hos Stefan nu och det märks verkligen att han bor ensam. Hela lägenheten luktar nån killparfym och han har inget matbord utan äter framför datorn. Han har investerat i en jättestor platt-tv istället.

Imorn ska vi hälsa på mormor, vi ska äta brunch hos henne sen ska jag åka hem och gå på bio, Flickan som lekte med elden blir det med Rikards familj.

can't stop me now

Idag har jag gjort en massa roliga saker. Vaknade vid TVÅ (?) och gick ned till min syster. Vi gick till ica och handlade lite, sen bestämde vi oss för att baka bullar. Sagt och gjort, mina blev inte så himla goda men helt okej, det beror nog på att jag glömde bort att jäsa dom. Undra om de jäser i magen i såna fall för jag har ätit sex stycken?

Sen lagade vi mat och till och med det var roligt, jag vet inte varför. Kanske för att vi är ensamma hemma? Haha, jag brukar hata det i och för sig men nu är det ganska skönt. Sen bestämde vi oss för att bada katterna, jag vet inte riktigt varför för de är inte så gamla eller skitiga men struntsamma. Vi hade inget kattschampo heller så vi tog olivduschcreme. Det gick sådär och katterna frös sjukt mycket efter men vi värmde och klappade och dom gillar oss fortfarande. Nu är dom hur lena som helst!

Efter det färgade vi mitt hår också och det blev bra! Färgen var jättemörk när den satt i och jag trodde att jag skulle bli brunett igen men det är typ ingen skillnad mot tidigare, lite jämnare och lite ljusare.

Vi tittade på Idol samtidigt som vi åt bullar och jag hade två katter i min famn som var så trötta så. Jag har börjat gilla dom ännu mer nu.

Nu ska jag sussa i alla fall, puss.


i can be so mean when i wanna be, i am capable of really anything, can cut you into peaces

Jag har ont i mitt huvud. Har spelat the sims alldeles för länge men det är ju så kuuul! Är ledig imorn, sen har jag ingenting planerat på hela veckan eftersom mina barn är sjuka. Ska plugga lite i alla fall. På lördag ska jag och Rikard gå på bio också (igen) vi ska se Flickan som lekte med elden! Jag längtar verkligen efter Lisbeth, haha.

Undra vad jag ska göra imorn. Absolut ingenting låter hur bra som helst för mig =)

the old me is dead and gone

Nu sitter jag hos Nattis men ska snart åka hemåt, så himla skönt ska det bli att duscha! Jag har fotat Natalie och Sofie, jag vet inte riktigt hur det blir dock... Men men!

Fredagen var i alla fall jätterulig, jag fick släpa Ted hem, det var mindre kul. Han fick för sig att han skulle sova vid kolonilotterna och det ville inte jag, haha. Tur att jag också skulle åt det hållet annars hade han däckat där.

Vaknade upp hos Rikard dagen efter och var faktiskt inte bakis! Tittade lite på desperate housewives och sen ringde Felicia mig, haha. Hade inte pratat med henne på hundra år men det var trevligt.

Skyndade mig hem till Nattis sen, vi sjöng singstar och spelade buzz, tittade på Tsatsiki, morsan och polisen också. Den är så jävla rolig, jag älskar den! Jag var lite småförälskad i Mårten när jag var liten, tyckte att han var jättestor och jättetuff, men han är ju bara en liten plutt.

I veckan ska jag vara barnvakt ganska mycket och sen åker mina föräldrar till Grekland så vi blir själva. Ska skriva min svenska B novell också, men det borde gå fort.

Nu måste jag springa till bussen!


tonight's gonna be a good night

Nu har jag vaknat. Kan som vanligt inte äta... Får inte tag på Slirre, hans mobil är avstängd. Det var dumt. Matte Rosse kommer sen och vi ska fixa oss, med Hanna också! Rrruligt, som riktiga tjejer, haha!

Jag spelade the sims igår till klockan två eller tre, utan att fuska. Hon har redan blivit åldring men hon ska fan bli sjukhuschef innan hon dör!! och kanske få ett stycke bebis? Mitt hus är fint och det finns plats för en till. Jag hatar att jag alltid tar första bästa som de ska flytta ihop med, han har kärleksambition och hans högsta önskan är att ha 20 förhållanden samtidigt. Det kan han glömma! Han ska bli pappa och ha en tjej och sen kanske han har ett väldigt trist liv men då skulle han inte ha tackat ja till att flytta in din mupp!

Jag vill ha frukost.


were on top off the world

Jag tycker jag är duktig som uppdaterar min blogg ofta! Idag har jag gjort absolut ingenting och det har varit underbart! Har varit i Ösmo och tittat på DH, typ åtta avsnitt kanske? Duktigt gjort av mig.

Imorn äre partay och det ska bli kul, vi har kirrat dricka och siktar på karatefylla, hehehhehee. Nejdå.
Och på lördag blire Nattis, ska försöka fota henne också mihihi.

Jag må vara duktig på att uppdatera men jag är inte duktig på att skriva bra texter. Suckar bara åt mina halva meningar som ofta slutar med utropstecken, haha.

Och Rikard åker inte förrän på lördag så han kommer förbi imorn också tror jag, det blir kul =) Vi har varit tillsammans bajslänge men jag är fortfarande kär i honom, det känns så himla bra. :D

Nu ska jag spela the sims, är ledig imorn också! (där kom det...)

He doesn't want you anymore

Jag vet att det låter töntigt men jag kan inte hjälpa det. Men varje gång jag har sett nån trailer på New Moon, twilight eller nånting så blir jag helt... Jag vet inte hur jag ska förklara det men helt paff typ. Vill inte att dom ska ta slut och jag längtar sjukt mycket efter 20 november! Har försökt låtit bli att titta på den nya officiella trailern men nej, jag såg den nyss. Och varenda gång försöker jag beskriva min kärlek till twilight. Det ska bli så sjukt kul att se den och jag längtar mer än vad någon kan ana!

Jag kommer att vara idioten som klappar högt efter bion, och så sjukt lycklig!

You don't belong in my world.
I belong with you.
This is the last time you will ever see me.

Life goes on, tjalalalala

Vaknade nyss, jag är ju ledig så skönt! Ska snart vara snäll mot min syster och göra hennes tårta och slå in paket. Stefan fyller 22 år idag! Riktigt gammal gubbe =)

Ska också göra svenskan, äta frukost och tjilla hela dagen. Skulle kanske va med Adde idag? Den som lever får se, mihi.

Känner mig så himla glaaad! Har en lektion imorn och sen ska jag till min familj och leka, sen är jag ledig torsdag och fredag. Ska passa på och göra ingenting på torsdagen tror jag =)

Juste; påminnelse till mig själv (och till Leila). Imorn ska jag ge dig pengar i ett kuvert med mitt namn på. Påminn mig Leilz!

Hade haft mer pengar om jag inte bjudit på så mycket dricka!

I'm so much better than you

Pratar på msn med Matilda, vi är taggade! Och imorn är jag ledig, ska bli skönt att sova ut! Ska plugga, göra svenskan (B och C) och sen ska jag kanske lämna tillbaka filmen? Ja, det ska jag.

Imorn är Idol och det ska bli rrruligt och jag och Leila saknar alla som är i Berlin och hoppas att ni dampar på Jonas! Mihihihii.

Ge mig fredag nu! =)

American Idiot

Igår hämtade jag barnen, det gick faktiskt jättebra! Min äldsta som har varit väldigt blyg för mig lekte med mig heeeela dagen, vi sparkade boll och grävde i sandlådan. Idag ska jag dit igen och förhoppningsbis kommer det att gå lika bra, kommer blir jobbigt bara med lillen eftersom han är så "mammig"..

Menmen, nu ringer min klocka, måste duscha och åka till skolan!

Puss

Nudlar

Nu är jag i Årsta och ska äta någonting, sen ska jag åka till min familj och passa barn, fyra timmar idag, känns bra. Hoppas bara att dom inte är jätteblyga för mig idag...

Idag börjar Idol och det ska bli skitkul tycker jag! Jag kommer sitta bänkad varje dag och förhoppningsvis tittar jag och Matilda på det på torsdag, var jättelängesen vi sågs! =)

Jag tycker att det är jobbigt att äta mat här, för Rikards mamma är hemma och hon sa nyss "köket är ditt, det är bara att laga vad du vill". Det är ju gulligt, men jag hade tänkt äta mackor?! Det finns inga goda mackor, bara Rikards äckliga subs. Får se om jag lagar nånitng, jag vet! Jag kan ju laga nudlar, det är ju ganska lätt.

jfkilutsghiötug

Alltså mina katter är jättesöta, inge snack om saken. Men kommer dom alltid att vara såhär jobbiga? Idag var Lina den fina en riktig jävla bitch. Hon hoppade upp på mig och började rivasm jag hade inte ens gjort nånitng!!!!! Diesel välte en blomkruka och vi har blivit tvungna att ta bort massa grejer för att dom är på dom hela tiden. Jag vet, dom är bara små kattungar men helvete vad jag längtar tills dom växer upp och blir lugna och tråkiga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0