i wish i had a rabbit in a hat

Jag har VFU en vecka till. Det känns inte lika tugnt, jag är inte så trött. Fast en jättetråkig sak är att det är jobbigare att åka in till stan och träffa alla fina. Grattis min underbara vän Mathilda till ditt körkort. Jag såg att ni var ute och firade i onsdags, genom Hultis blogg haha. I Onsdags sov jag hela dagen och kvällen. Men vi får fira i helgen med GG hemma hos Sabina tycker jag! Gossip Girl alltså, ahhaha.

Och grattis min fina vän Hultman till lägenheten! Så himla kul för dig och jag längtar efter att få hjälpa till med att fixa iordning den =) Nu slipper du sova med turkosa väggar med brandgula fläckar, hahahaha! Vi måste ses snart, jag saknar er ju!

Jag och Rikard ligger i soffan och kollar på Svenska New Yorkfruar med en varsin  dator i knät och har inte pratat på tio min kanske. haha. Men vi trivs så!

Nu ska jag kissa och sova, tjing!

nåt så nära kan va så långt bort

Jag somnade inte på dagen idag! Första gången på hela veckan. Jag ska ha mens imorn så jag antar att det är därför jag tycker så synd om mig själv nu, haha. Igår gick jag till ica och köpte chips och choklad och nu gör jag popcorn för allt annat är hemma hos Rikard. Och så ere synd om mig för Rikard har träning och jag är arg. Fast jag kom på att jag har cola i kylen så nu är jag glad igen. Tjing!

please stop explaining

Helgen var jättebra! I fredags hade vi vinkväll hemma hos Linn i min klass, oerhört mysigt och skönt att verkligen lära känna varandra. I lördags var de födelsedagsfirande med världens bästa vänner! Käkade på Vapiano, förade på Elamir och blev erbjuden koks (hahaha) och fortsatte ut på gaykväll. Vi började ganska tidigt så var död vi två och satte mig i en taxi hem till världens mysigaste varmaste famn.

Idag har min VFU börjat och det är kul. Somnade när jag kom hem bara så hoppas jag kan sova inatt. Måste ta vinterjackan imorn om det ska vara lika kallt som idag för jag dog lite..

Jag och Rille har 3.5 år idag. Helt sinnessjukt fast ändå inte. Puss på honom, som förhoppningsvis kommer och hämtar mig och har mat till mig snart.

make me feel like i'm the only girl in the world

Nu sitter jag hemma hos min systeryster. Ikväll är det inflyttningsfest men jag är redan klar, haha. Nu ska göra nåt annat hejsvejslingongrejs

RSS 2.0