för längesen förbi

Längesen jag mindes (eller hur säger man?) att jag har en blogg. Jag vet inte varför jag har den dock för jag skriver inget vettigt, men å andra sidan har jag aldrig varit bra på att skriva vettigt. Jag har länge fört "dagbok" (innan bloggen) och den såg ut som mina bloggar alltid har gjort. Har jag verkligen haft något på hjärtat har jag kodat detta kryptiskt så att ingen förstår, precis som i bloggen. Okej, vissa saker förstår man, men det verkliga förstår man ej. Vilket gör att det är onödigt för mig att skriva vettiga saker för det slutar ju med att jag själv inte förstår koden.


Hursomhelst det var inte detta jag skulle skriva om. Jag skulle ju berätta vad jag har haft för mig sen sist. Jag vet inte varför jag envisas med att göra detta men jag tror att jag själv tycker att det är kul att läsa nån dag, vad jag har gjort och haft för mig. Vilket egentligen samma sak (gjort och haft för sig) men det låter bättre, som om jag är upptagen med fler saker.

Jag har tillsammans med Rikard haft en kräftskiva där vår ena dator gick sönder. det var Rikards dator. Varsågod för informationen. Där i alla fall träffade jag söta Natha efter nio månader i USA och vi har hängt ganska mycket. Shoppat upp min lön, passat söta barn, stickat halsdukar, druckit vin, ja sånt där ni vet. Jag är väldigt glad över att jag har henne i alla fall.

Jag har inte slutat knuffa Rikard när han sover, det har jag nog gjort varje dag(natt). Senast en minut sen. Jag tror att han jävlas med mig när han sover, med flit alltså. Han VET att han snarkar när han ligger på rygg, han vet det. Om allt undermedvetet skit finns så tror jag att han undermedvetet retar gallfeber på mig. Vareviga natt vaknar jag kanske fem gånger och måste putta på honom. Ny putt förresten precis nu. Hur som helst, vareviga natt. Och vareviga dag får jag skit för det!!! "Du var jätteelak mot mig inatt och väckte mig flera gånger" kläcker han ur sig då. Och lite senare "nu måste jag gå och lägga mig tidigt eftersom jag knappt sov nåt inatt". Näe och vems fel är det då?

Detta är en kedjereraktion min unge pojke. Om du inte snarkar så vaknar inte jag och om inte jag vaknar så puttar inte jag dig och om jag inte puttar dig så vaknar inte du. K e d j e r e a k t i o n . Ny putt förresten!

Äsch jag låter så sur på Rille men då får det låta så, för sanningen är att jag hellre vaknar tusen gånger per natt än sover utan honom. Ny putt.

RSS 2.0