in med bollen i mål

Nu är jag hemma hos Matilda och ska platta håret snart. Har tidigare varit och myst med tjejerna i klassen på Fridays!

Det är också Ösmo marknad i helgen vilket betyder att centrum är packad med stånd och karuseller. Kul.

Igår var det utgång på Frejas haha med min syster. Det var roligt, första gången vi gick ut tillsammans. Vi hade askul iaf, kom hem vid tre fast Frejas stänger ett?! Vad gjorde vi liksom...

Nu ska jag tagga till Hannas studentskiva, tjing!

i'm gonna find a way

Nej. Det fanns inte. Däremot andra saker som gör mig arg.

Jag ser fram emot helgen förresten. Jag ska fixa och dona på fredag, gå på Ösmo marknad på lördag dag (Matilda vill du gå med mig eller??? =)), gå på Hannas skiva på kvällen och foxa och dona på söndag.

Nää nu tycker jag att Rille ska komma hem. På en gång. Tjing.

hold me feel me

Jag hatar livesända shower. De vill aldrig samarbeta med mig. Ja, jag pratar om Bella&Tyra show. Den ba hackar. Jag ville ju fördriva tid och har ingen seriedisk. Ååå kanske cougartown ligger på datorn? Ska undersökas omedelbart.

(Kan också berätta att idag var inte min dag, har missat alla tåg och alla tunnelbanor som finns. Men barnen var söta. Hej)

baby it aint right

JAG VILL INTE TA STUDENTEN! JAG VILL INTE TA STUDENTEN!JAG VILL INTE TA STUDENTEN!JAG VILL INTE TA STUDENTEN!JAG VILL INTE TA STUDENTEN!JAG VILL INTE TA STUDENTEN!JAG VILL INTE TA STUDENTEN!

Ångesten jag känner är helt sjuk. Jag blir illamående och vill spy varje gång jag tänker på att det är en vecka kvar. Och hur många skoldagar? Noll. Okej vi har filosofi på tisdag för att vi tvingade Kalle till det. Sjuka människor, vi tvingar klassen att ha lektion för vi vägrade att idag skulle vara vår sista lektion.

Kalle ska baka något ångestfyllt till oss på tisdag. Han är en snäll man, den där.

Nää nu ska jag sjukanmäla mig och sova. Hej!

thought you'de always be mine

Nu sitter jag hemma hos Mathilda, jag försöker kolla runt på nätet med en usel täckning på det mobila bredbandet och Mathilda rakar armarna, hahaha. Hon blir superlen!

Imorn ska vi hem till Jonas och jag kan bara stanna en timme så vi ska ha musicquiz det första vi har imorn, score. Annars så flyter livet på ganska bra, ikväll blir jag klar med plugget. Däremot vill jag inte tänka alls på studenten och ingen av mina vänner heller. Det har till och med gått så långt så vi slår varandra om man nämner detta, och Matte grät igår.

Det är synd om oss.

gonna party

Jag gillar mitt rum lite just nu. Jag har varit lite produktiv också, först gick jag till Ted och träffade Adde och Hubbe och Ved i nån timma, sen gick jag hem och åt tre mackor haha, sen pluggade jag! Faktiskt, gjorde båda VGfrågorna i naturkunskapen men har fastnat lite på MVG, skulle vilja plugga med Matte faktiskt. Har också kollat på Vänner massa avsnitt.

Jag gillart! Nu ska jag kolla på mer Vänner, måste bara öppna min låda och ta fram hörlurarna för dom ligger i min "teknik och viktiga papper"låda!

hej soulsister

Idag har jag städat mitt rum. Vaknade typ kvart över tolv och satte igång direkt. Var klar halv fem. Utan paus. Helvete va stökigt och dammigt det var! Är fan förvånad över att jag inte hittade några djur.

Har iaf ett fint överkast och fina kuddar nu också i min säng och nu är det kliniskt rent. Typ.

Har också bokat Gotland woooop! Kände att jag inte orkade vela och vänta hit och dit för jag vill verkligen till Gotland och när Matilda frågade var jag tvungen att svara ja. Bor granne med min syster nu, hahaha. Det kommer bli rrroligt.

Nää nu känner jag för att göra nåt. Hej!


i'm like a bird i only fly away

Idag kom jag hem vid tre och svettades som en gris, satte mig i en stol och solade i nån timme, MYASS att solen inte tar efter klockan tre!

Upptäckte då i alla fall att det har flyttat in en fågelfamilj på vår tomt. Vi har en liten fågelholk som vi satte upp för prydnad typ, bland alla jordgubbar. Hur som helst så bor det nu en talgoxemamma med två barn i den, som bara kvittrar hela tiden. Hur söta som helst!

Problemet är ju bara att vi har två rovdjur som hela tiden spanar på huset. Men vi sprutar vatten på dom så fort de kommer i närheten hahha.

Har ätit pizza idag också och kollat på Avatar med mamma och pappa. Antal plugg gjort? Noll. Nu? Vänner.

in my head i see you

Idag har varit en väldigt bra dag! Jag steg upp klockan tio över tio och hann i och för sig inte duscha, men det gjorde ingenting. Mötte Mathilda i Skanstull sen gick vi till Vad det nu heter och där gav jag blod!

Jag fick reda på att jag är en negativ nolla, vilket betyder att vem som helst kan få mitt blod, ganska coolt. Det var inte så farligt att ge faktiskt, tanten var väldigt rolig/konstig bara, hon tvingade i mig Festis hahaha. Frågade typ asmånga gånger om jag ville ha och efter att ha sagt nej typ tusen gånger sa jag till sist ja. Vilket resulterade i att jag var superkissnödig i Tanto.

Jag och Mathilda och Mikki gick till Tanto och stekte. Det var hur najs som helst, jag har fått lite färg minsann!

Jag drog sen vidare till mina barn och hämtade dom, gungade, lekte i sandlådan, ritade osv. Väldigt mysigt var det i alla fall.

Mötte sedan upp Matilda för lite hämt av mitt smink, vi gick till Kungsan och kikade lite och satte oss sen på Fridays med en varsin frosen margarita med smak av jordgubb, hur god som helst! Satt där ett bra tag, sen vidare till Donken för en cheeseburgare.

Sen råkade jag glömma min mobil på Fridays vilket resulterade i en viss panik men som tur var hade någon plockat upp den och lämnat in den. Snälla människor det finns!

Nu ska jag titta på Vänner. Tjingelingpling!

is my drug

Idag har vi haft idrottsdag. Vi har alltså suttit och chillat på gräsmattan och ätit jordgubbar. Och kastat en liten boll och stött en kula. Jag var urusel på bådadera.

Jag var barnvakt också. Det var mysigt, vi plockade blommer, gungade, lekte kurragömma och kull. D gömde sig på samma ställe hela tiden och när jag hittade honom sa han att jag fuskade, haha. Och K gömde sig och när jag sa "nu kommer jag" så sprang han fram och sa "här är jaaaag" hahaha.

Sen blev K väldigt väldigt trött och ville sitta och mysa istället för att äta. Efter en timmes tjat fick jag i honom en sketen macka, sen när P kom hem ville han inte alls sova. Ibland känner man sig rätt maktlös.

Nu ska jag kolla på Vänner för som vanligt är min kille Rille (haha) på skiva. Tjing!

thats not real

Somnade vid fyra i natt. Vaknade vid två, haha. Drig upp rullgardinen och upptäckte att det var sol ute, tyckte väl att det var asvarmt i mitt rum. Gick ut och solade i två timmar, hur skönt som helst. Hoppade in i duschen och silverschampade mitt hår, rakade benen lite nogrannare och nu sitter jag här och ska snart gå och möta mamma vid ica i mina sandaler.

Jag har faktiskt fått lite färg, =)


när jag faller orkar du för två när idag blir igår kommer du att älska mig då

Nu ska jag ge respons på Fröbergs essä. Har gjort min också. Duktigt. Börjat på filosofin också. Duktigt. Vänt på dygnet. Inte duktigt.

Nu ska jag kolla på Vänner. Hej.

vi ska alla en gång dö

Jag är så less på allting. Just nu känns det som att jag inte kommer att kunna skratta någonsin igen. Men det är klart jag kommer, om inte annat är jag bäst på att trycka ner mina bekymmer och gömma undan dom och låtsas som ingenting.

Jag bara orkar inte, och jag orkar inte förklara och jag orkar absolut inte utveckla. Så hejdå.

jag ramlar dåliga gatan fram

Mathilda är just nu på toa och snyter ut halva hjärnan. Inatt har hon snarkat, men det har gått bra. Jag har hittat lösningen, den heter ÖRONPROPPAR! Jag vaknade klockan åtta imorse av att hon snarkade och hon slutade inte heller, haha. Dock därför öronproppar och somnade som en stock.

Det jobbiga är att detta kan jag inte göra på vardagar. Mathilda hade tydligen snoozat i en timme i morse och sagt "Angeeelicaaa? Angeeeeeliicaaa?" men jag vaknade inte. Allt var så tyst. Underbart!

Nu ska jag och Karl gå till tåget. Sen ska jag plugga. Ses!

var e do noooo?

Jag och Matte har precis kollat på B&T-show. Äntligen! Måste säga att Kissie är så himla söööööt, nu funderar vi på ifall vi också ska göra läppar och tuttar. Kissie påminde lite om Mathildas blogg-image tycker jag.. Vet inte om jag vågar säga det till henne. Men nu när jag sitter här bakom datorskärmen så vågar jag, då känner jag mig modig.

Gå in på Mathildas blogg och säg åt henne att sluta leka nån annan! Tjing!

vilka appar blir dina appar???????????

Jag och Mathilda sitter och hatar bloggar! Läser högt ur tönt-bloggar och skrattar, haha. Klockan 21.00 var det tänkt att vi skulle kolla på Bella&Tyra-show men helvetesäckelhemsidorna (!!!!) funkade inte. Inte en enda. Jag har slitit mitt hår! Det värsta är att de har tre asjobbiga reklamer innan avsnittet, trro vi har sett reklamerna 20 jävla gånger.

Nee nu ska vi pluggish eller nåt. Äsch, jag ska inte luras, jag kommer inte på nåt mer att skriva så nu vill jag sluta. Så nu slutar jag.

take a breath take a deep

Jag är ledig idag. Det är skönt. Idag är första gången jag är själv, ensam, på många veckor känns det som. Jag är redan uttråkad. Jag som var sugen på att baka men det finna ingenting hemma. Mamma och pappa ska handla men ska typ åka på en gång sen så då måste jag gå hem med mina saker. De orkar jag inte.

Igår vare skiva igen! Det var roligt, man kunde inte gå en meter utan att hälsa på nån, haha.

Vad ska jag hitta på idag då? Don'tknow. Tjingeling!

lost in a fairytale

Hej vänner och smygläsare!
Igår var Rilles skiva vilket var roligt och lite fail men det är okej. Jag tog taxi hem sen alldeles själv vilket jag är stolt över att ha vågat, haha! Fegisen själv liksom, är rädd i Ösmo om jag ska från Matilda hem till mig hahaha. Och självklart var det ganska tyst i bilen, och ni känner ju mig, jag började babbla på så in i helvete, om allt möjligt, frågade om hans son och nämnde "min pojkvän Rikard" fem miljoner gånger.

Idag blev det ingen skola, sov alldeles för länge och sen kom Rille hem och då åkte vi till Ösmo. Vi åt cookies och pluggade i solen hela dagen, eller jag pluggade/kollade på Vänner och Rikard fixade med bilen.

Imorn ska jag äntligen vara barnvakt igen, K är frisk nu som tur är! Fick en lite utförligare förklaring nu också och det lät inte bra men nu ska lillen vara återställd. Har saknat dom!

Imorn är också Nynäs skiva som vi ska gå som, och som jag nämnde för Hult tidigare, jag har ett problem. Jag kommer inte hinna hem mellan skolan och barnvakten och jag har ingen aning om hur länge jag ska sitta imorn, börjar tre. Sist satt jag till tio. Alltså behöver jag vara fixad i skolan imorn, med barnen imorn och allt. Men det ska nog gå, tror inte jag kommer sitta till tio imorn faktiskt.

Nu ska jag plugga lite till. Jag är duktig jag vet. Tjing!

somliga älskar att slå sönder en vit tandrad

Hej hej! Jag har inte pluggat alls idag! Jag är riktigt stolt över mig själv. Igår var vi ute igen, eller först hemma hos Rasmus och Emil och kollade handbollen, Sävehof vann vilket jag tyckte var bra för jag trodde att vi hejjade på dom men vi hejjade tydligen på Drott. Jaja. Vi chillade där ett tag hur som helst, spelade UFC haha. Sen gick vi ut, till Ego Bar.

Det var 21 där men vi kom in i alla fall (stolt, haha) men det var inte så najs där. Lokalen var asliten och musiken var asdålig haha neggot no.1. Vi drog hur som haver relativt tidigt och Rille sov på min axel hela tågresan hem. Så himla kul att ha sällis med honom...

Idag skulle jag ha pluggat men det har jag inte gjort jag har bakat asgoda cookies istället som jag ska försöka komma ihåg att ta med mig imorn.

Nu ska jag plugga lite! Hej!

vi ska färdas i en symfoni

Häj hopp! Igår var det roligt, först så var vi på Cosmonova och somnade till Wild Ocean, sen hade jag cepebråttom och åkte till lägenheten. Jag sminkade och lockade och målade och duschade och allt möjligt på cirkus en och en halv timme, det tycker jag är bra jobbat!

Mötte Matilda sen i Gullmars, hon var asfrän som Nikki Sixx jag tror att jag kommer sno din idé lite till Rikards skiva, höhö. Vi drog vidare till Hannas skiva där det bjöds på mat på en gång eftersom vi var sist dit och fick kubba lite haha. Det var gott.

Sen blev det lite dans och lite sånt och efter ett tag kände de flesta att de ville dra så då drog vi. Fast jag drog till Nype där Rille med flera var. Det var fan najs där alltså! Ändå som var lite dåligt var, eftersom det var 20 där så fick man betala om man var under 20, 120 spänn. Lite dåligt men Rille sa att det inte alltid är så. Vi dansade och hade askul därinne, det var askul. Sen drog vi hem med sista tåget och sen var jag astaggad på vägen hem men inte Rikard haha.

Nu ska jag egentligen plugga men det är lite jobbigt tycker jag. Hur fan gör man?

din värld ska aldrig röra min

Jag borde verkligen duscha, mitt hår ser ut som smör men jag orkar verkligen inte! Idag har nyttigheten varit ganska bra!

Jag har ätit:
- Yoghurt med jordgubbar i, men det var inte gott jag misstänker att yoghurten var gammal...
- Tårta. OKEJ jag åt den sista biten men det var inte mitt fel. Det var tårtans fel för om jag inte åt den hade den blivit dålig snart och då skulle den ha slängts och det kunde jag inte gå med på.
- Två knäckemackor. En med ost på och en med salami på. Och jag drack proviva med typ jordgubbssmak?

Jag har rökt en cigg idag.

Detta har till och med gott så långt att ett tag funderade jag på om jag skulle göra situps eller armhävningar!!! Jag gjorde dem såklart inte, det hade jag aldrig orkat. Det var liksom ansträngade att bara tänka på träning. Dessutom vet jag inte hur man gör, jag tänkte om man skulle träna i en timme. Men hur sjuttsingen ska man orka det? Och vad ska man hitta på för nåt? Jag kan inte ens göra en armhävning så jag skulle bara ligga och göra situps hela tiden. Och dessutom fejk-situps efter ett tag när man bara lyfter huvudet hahaha.

Men nu är frågan. Vad ska jag äta till middag? Min mamma och pappa dissade mig och åkte hem till Ingus och Leffe, min syster ska till Angela så jag blir själv. Vad ska jag laga för smaskigt till mig själv som är lite nyttigt också? I don't know, bäst att googla recept.

Tjing!

FYI

Juste jag glömde. Jag har rökt 6 cigg idag. Det var allt.

i min värld hinner ingen läsa längre alla skriver på sin biografi

Alltså jag försöker typ vara lite nyttigare... Det går sådär. Just nu är typ det enda jag kan tänka på den där tårtbiten som står i kylen och cigg. Jag är en väldigt dålig tjej, fast ändå duktig för jag har legat och tänkt på detta i typ en timme och jag har ännu inte gått ner. Asduktig.

Jag ska inte gå ner heller. Jag ska snart byta om till pyjamas stänga av datorn och sträcka ut ögonlocken. Och inte äta tårtbiten som står i kylen.

Är fruktsocker onyttigt? Eller är det nyttigt? Haha, jag vet inte ens detta helt seriöst. Men det måste vara nyttigt såklart. Asmycket c-vitamin.

Jag kan rabbla lite till förresten! Idag har jag ätit:
-Rostbiff med tomat majs och gurka. Och jag drack vatten (WOW)
-För första gången på subway. Det var asgott. Bröd med kycklig, tomat, gurka, sallad, parmaost, dressing. Jag drack två klunkar asäcklig Loka.
-Chili con carne. Med sallad och bröd. Till det drack jag päronsoda (all min stolthelt ba skönk när jag var tvungen att skriva det (haha)
-Tårta.

Och jag kan redan säga nu nej jag rabblar inte för att jag vill banta eller nåt och nej jag räknar inte kalorier jag bara känner att min kropp är i samma skick som nån i 50-årsåldern p.g.a all skit jag stoppar i mig. Så därför tänker jag bli lite bättre. I några dagar.

sometimes i feel like i live in grand central station

Mitt katt är en ond kvinna. Hona? Hon rev mig asdjupt i lillfingret, jag har typ läderhud där haha.

Jag kan också stolt meddela att jag inte har druckit cola idag. Jag har valt vatten. Samma sak igårkväll. Dock drack jag päronsoda idag eftersom pappi fyller år. Men det var inte cola. Hurray!

Och värsta hemskt har hänt också. Jag ska inte vara barnvakt i veckan. K ligger på sjukhus. Han har tillbringat natten på Astrid Lindgrens sjukhus för han är magsjuk och har 40 graders feber. Han har liksom vart magsjuk sen förra onsdagen. Och när jag var magsjuk gick jag ner typ fem kilo kanske? Han väger liksom bara 15 kilo och om han går ner 5 kilo är det 33% av hans kroppsvikt.. Stackars lilla! Det är konstigt för jag har drömt om honom typ många nätter. Bara honom också inte D. Gillar inte att skriva ut deras namn (vet att jag har gjort det tidigare men jag tycker att det är så töntigt att ha alfabetet som kompisar) men egentligen måste man ha målsmans tillstånd för allt sånt på nätet.

Jag hoppas i alla fall att K snart mår bättre och jag kan komma och krama på honom och busa med honom.

Nu ska jag titta på Vänner, tjing!

tommy gun

Jag har hållit mit tal äntligen. Det var jag och Hultman där. Sabina dissade oss. Nu har jag läst alla bloggar, kollat facebook och ja allting. Vad händer dåååå?

don't forget the violence

I fredags var det mösspåtagning, det var tråkigare än vad jag hade förväntat mig. Vi gick ut på gruset, Barbro läste en dikt, vi fick sjunga med i Vintern Rasar, fast manskören var liksom inuti radion.

Efter det blev det väldigt mycket roligare! Vi drog till Snaps fast egentligen Kvarnen där Rillepille satt och festsnusade med sina kompisar. Efter detta åkte vi till Hultman och åt så sjukt mycket mat och sen åkte jag hem igår.

Fast när jag var i tcen så gick inte tåghelvetet pga ett elfel så jag ringde Matilda och hon var i Farsta så jag åkte till Farsta. Vi gick runt där och jag köpte en klänning, och istället för att ta buss till haninge sen buss till västerhaninge sen buss till ösmo så fick vi skjuts av Matildas pappa.

Sen drog vi till Freja i Nynäs som öppnade igår, först var det inget folk sen blev det jättemycket folk men det var roligt.
Nu är jag astrött jag ska nog se the Hills. Hej!

RSS 2.0