noone told you life was gonna be this way?

Idag har jag sovit hela dagen. Var ute på Sommar igår med mina fina vänner och somnade i Råcksta i natt. Vaknade två timmar senare dock och mådde inte så bra, så bestämde mig att jag kan lika gärna börja åka hem tänkte jag. Åkte hem och min mage gjorde uppror och ville spy, mina kläder var helat fel i och med regnet och mina skor hade gått sönder.
Det var en väldigt lång walk of shame och i Ösmo började det regna på allvar och jag var dyngsur. Nu är jag inte det, har till och med kunnat äta och tittar på Vänner.

Jag hoppas att min Rille kommer hem snart och på tacos ikväll.

it's just the way we live

Idag är min lediga dag, jag har faktiskt tre på raken nu, hur skönt som helst! Dock såg jag att jobbet hade ringt imorse när jag sov, men de hade fått in andra ersättare för dagen. Jäkligt skönt, behövde verkligen den här dagen, däremot är det helt okej om de ringer imorn, för då har jag ändå ingenting att göra.

Rikard min prins har varit hur duktig som helst med bygget, han har grävt avlopp och monterat ned hur mycket grejor som helst. Nu är det bara att riva och bygga upp känns det som och det närmar sig. Jag är däremot inte lika praktiskt produktiv, men desto mer krativt produktiv. Jag har hela lägenheten uppmålad i huvudet.

Jag vet exakt vilka tallrikar vi kommer äta ur och vilka soffkuddar vi kommer ha. Nu är jag dum som längtar till hösten men då äntligen, äntligen har jag ett hem!

Annars borde jag gå ut och hämta min mobil och ringa Rikard men jag orkar inte riktigt. Skulle egentligen bara hämta en grej inne i huset men fastnade framför datorn (som inte ens var påslagen) så nu ha jag läst varenda blogg.

Nu ska jag ringa Rikard i alla fall så han kan färga mitt hår ikväll om han orkar. Pusassssssss

jag är inget litet barn

Här var det länge sen jag kikade in. Jag har i alla fall precis börjat mitt sommarschema, men det verkar som att jag kommer få jobba ganska mycket - till skillnad mot vad mitt sommarschema säger, men det är ganska skönt och bra.

Jag har varit i Paris och stukat foten, fiskat upp mina fyra första fiskar (abborrar), vart en sväng i Kalmar och på Öland och badat vid Böda Sand, varit på Gröna Lund, solat, badat, solat, badat, haft en mysig midsommar osv.

Nu är det redan Juli, jag hänger inte med riktigt. Juste! Vi har även börjat husbygget och blivit med ny soffa, nytt vardagsrumsbord, nya pallar och en tvättkorg. Jag och Rikard sover där ute nu och det är mysigt.

Näe nu börjar jag jobba snart (om tre timmar) ska nog äta någonting först. Puss

RSS 2.0