tusen gånger om

Jag börjar sent så jag tar många på en gång. Possposs

Del 01 - Om mig
Jag har ett namn och det är ett flicknamn också! Jag är nitton år och pluggar på SU till förskollärare. Just nu läser jag en didaktikkurs som är väldigt tråkig. Jag bor i Ösmo med mina föräldrar fast jag spenderar 99% mer tid hemma hos min pojkvän. Det är lättare så. Min pojkvän och jag har varit ihop i fyra år i april. Jag har dom finaste vännerna och en syster som inte bor hemma längre. Och en katt som äter fåglar heeela tiden.

Del 02 - min första kärlek
Är Rikard. Visst har jag haft "pojkvänner" innan också men dom kan knappast räknas för det har aldrig varit som det är mellan mig och Rikard. Jag litar på honom till hundra procent och han är min bästa vän. Jag vet vad han tänker när han ser ut på ett speciellt sätt och vi avslutar varandras meningar. Ändå så pirrar det i magen när vi inte har setts på ett dag (en dag haha).

Del 03 – Mina föräldrar
Min mamma är världens bästa. Hon är konstig, knasig, rolig och OROLIG haha. Om jag säger att jag har hittat en jättefin tröja säger hon "tänk på pengarna Angelica". Om jag säger att jag ska åka till Trysil över nyår säger hon "inga jävla dumerier bara". Om jag säger att en vän har fått körkort säger hon "åk inte med henne/honom". Hhahaha. Hon är en pessimist och det här är det första hon tänker på när jag säger saker, men sen kan hon säga "ja men va kul". Ibland.

Del 04 – Det här åt jag i dag
Jag har inte ätit ännu! :( Hooongrig chey som är extremt sugen på pizza, men jag orkar inte gå i kylan.

Del 05 – Vad är kärlek?
Kärlek är lycka.

Del 06 – Min dag
Har varit ganska ointressant idag. Jag har vaknat, smsat, spelat och suttit vid datorn. Juste! Jag har kollat på ungefär hur mycket all dricka kommer att kosta till nyår och det blie 230 per person! Typ. =) Jag ska åka och köpa en julklapp också, en grej som jag har haft länge men som någon råkade tappa i trappan igår. För att någon ville bära fem saker samtidigt fast jag sa att nej du kommer tappa.

Del 07 – Min bästa vän
Det här är så svårt för jag har så otroligt många fina vänner. Jag har sån tur med det! Rikard är given och alla fina från min gamla klass. Mathilda, Hult, Mika, Frö, Sabina, Linda. Tillsammans så blir det så sjukt bra.


det är titeln jag vill åt

hejsansvejsan! Helgen har varit bra, i lördags kom Mathilda hem till mig och hjälpte mig med allt julgodis, i söndags gjorde vi klart det sista och åkte sen hem till Hults place! Snyggt du har fåtte rå! Var hur mysigt som helst, vi åt tacos och när de flesta drog planerade vi lite trysil också. Kommer bli awesome och är aspepp!

Är i Årsta just nu och det är en granne som gillar techno här. Asmycket asdålig techno ashögt. Jag lider.

Jag och Rille kanske ska se Harry ikväll, han har ju fortfarande inte sett den. Ska boka biljetter nu tror jag.

think of me fondly when we said goodbye, remember me once in a while please promise me you'll try

Jaa men hejsansvejsan! Här ligger jag i sängen och har legat där hela dagen. "Åå nej är hon sjuk" tänker ni då. nehej minsann jag är bara lat och har faktiskt bara rest mig upp ur sängen en enda gång idag, för att kissa, hämta datorn och 2.5 kilo godis.

Ikväll ska jag hem till min syster tror jag och antingen ska vi ut eller så ska vi mysa hemma. Dono yet! Egentligen behöver jag duscha innan detta men jag funderar på om jag ska göra det hos henne för jag ooorkar verkligen inte.

Jaja, nu ska jag spela meeblings 2, spela det! Tjingtjong

vi har ett uppdrag det här kan bli en tuff dag men vi är på topp håll ut

Jag är uppe innan tuppen till och med idag! Eller nej jag vaknade kl 8.30 men det känns som cptidigt för jag var trött. Fast igår så ringde inte mitt alarm och idag så var det ASLÅGT! Man fick typ anstränga sig för att höra mina jävla kuckeliku signaler, och så ska det ju inte vara. Vilken tur att jag i sömnen idag bestämde mig för att undersöka om mitt alarm skulle ringa, annars hade jag inte fått några böcker idag. Jag var och mötte en tjej för att byta böcker inför min nya didaktikkurs! Tio böcker, tjoflöjt! Var glada att ni inte pluggar så ni kan spendera pengar på nåt annat än astråkiga engelska böcker...

Igår var jag hemma hos min systeryster och bakade lussebullar och lyssnade på julmusik. Det var möösigt. Sen mötte jag Mathilda så åkte vi till el amir (HAHA) och spelade biljard. Jag vann. Vi var båda hur jäkla bra som helst!

Nu väckte jag Mattepatte nyss, vi ska ut med hundisen innan jag har skola, nya kursen har ju eftermiddagsseminareir, va kul! Fast en bra grej är ju att det är mindre risk att jag försover mig när det är på eftermiddagen.

Näe nu ska jag läsa bloggar hejdooooo!

RSS 2.0