I am a victim of police brutality

Hej hej, hemskt mycket hej. Idag har varit en jobbig dag. Igår däremot, var en bra dag!

Jag började med att passa mina barn igår, vi var utelåsta. Dilip fick kissa ute första gången någonsin. Precis när han hade kissat klart kom pappan hem med nycklarna, såklart! Passade, lekte, ritade, myste, lagade mat och allt sånt. Kiran hade matkrig med sig själv och det låg köttbullar överallt, men det var också mysigt.

Åkte sen vidare till Dovas och mötte Frö, Sabbe och Hult. Och Anna, jippie. Hehehehehhe. Satt där och drack billig dricka ett tag och sen gick vi vidare mot Babas. Eller vi åkte vidare. Jag blev jättefull när jag reste mig (kan bero på att jag hällde i mig en litr cider på 10 min och shottade, hehehehehhe) och det blev alla andra också, som tur var! Kom till Babas sen och var superkissnödig och det fick mig att nyktra till, jag och Helena sprang bort till en toalett. Vi köade i typ en timme eller nåt, kom till slut in. Mådde bajs men var inte full. Mådde bättre, drog i mig tre cider tror jag. Mådde jättebra. Hultman var rolig, Fröberg var rolig, haha. Men jag har redan retats tillräckligt känner jag.

En dum kille snodde mina skor och jag jagade efter honom som en dåre. Sjuka människor. Då försvann mitt partyhumör lite så vi promenerade till Östermalm, det tog ett tag och det var typ minusgrader. Men man hann nyktra till och vi hann äta lite på Donken också.

Sov tre stycken i en 90-säng, men jag sov konstigt nog jättebra. Och jättelänge... Vaknade vid tolv och gick upp till Frö, vi åt mackor och sen åkte jag hem.

Vill leka med Mattis!

Min handled är svullen.

Jag har så jävla ont i min handled, fattar inte varför jag bloggar då. Rikards fel, såklart. Jag är jättearg på Rikard, smällde igen dörren och gick, haha. Jag är alltid så dramatisk och töntig. Men men, skitsamma.

Tittade på DH där nere, självklart kom pappa hem och ska ha teven där nere, är skitarg på honom också.

Satte mig vid datorn och genast började okända, konstiga människor att skriva. Vet inte varför jag har såna på msn, men förklarade att jag kopierade min kontaktlista och klistrade in alla på min nya msn. Då ville han prata om vardagliga saker, som om vi kände varandra. Blockade och raderade, hehe. Evil-Angie.

Nu ska jag titta lite mer på DH, och Matte Rosse, hör av dig när du ser det här och när du har övningskört klart! :D

C ya.

Jesus don't want me for a sunbeam

Jag har tråkigt. Jag fattar verkligen inte varför jag är så rastlös. Jag har liksom inte varit hemma på några veckor, visst jag har vart hemma nån timme eller så, men inte mer än det. Och nu kom jag hem idag klockan 14.15 och har bara tagit det lugnt. Har hälsat på mamma och pappa och ätit middag med dom. Och jag vill redan strypa dom! Det är ingenting dom gör, eller säger, eller nånting egentligen, jag tror bara att jag är så jäkla trött på att bo hemma bara. Så fort jag är här vill jag härifrån. Där jag kan ha ett stökigt rum utan att nån annan klagar, där jag får sova själv i min egen säng, där ingen äter upp min choklad, där inga katter river och stökar, där ingen drar ut min laddare till datorn och allt sånt.

Jag vill bestämma själv vad jag ska äta, laga min egen mat, diska min egen disk, tvätta mina egna kläder, städa min egen lägenhet. Har aldrig velat flytta förut, alltid tyckt att det är så skönt att få allting serverat.

När jag går ut gymnaiset har jag möjlighet att flytta, att börja om någon annanstans. Jag vill, jag vill, jag vill. Nu.

i wanna rock and roll all niiiiiight

Vi har biljetter till midnattsvisningen!!!! :D:D:D:D:D Jag är så jäkla lycklig. Sånt jävla krångel var det att boka biljettermna dock, börjar 12.40 idag och gick upp 06.45 för att lyckas boka, men det gick inte ändå. Ingen info eller nånting, men till slut lyckades Matildas pappa boka biljetter. Haha.

Har passat barn idag och det gick jättebra. Ska kanske passa dom på lördag också :D

Och ikväll ska vi göra Harry B James, Rikards kusin spelar så vi ska rocka loss. HIhihi. Den som vill får följa med.

Har försökt logga in på min blogg i typ en vecka (sen i måndags) me det har inte gått. Jag som har haft så mycket dötid.

Nu ska jag värma upp min skrik-röst, headbanga lite och öva på metal-looken. C ya!


Jizz in my pants

ÅÅÅÅÅ jag är så arg! Eller, det har lugnat sig nu. Men hur som helst, jag vaknade och var faktiskt pigg. Sov hos Rikard i natt och han hade redan åkt till skolan. Såg att han hade glömt att ladda min mobil i natt, jag blev arg eftersom han lovade att han skulle stoppa i den. Mitt morgonhumör är inte det bästa så jag skickade ett argt sms till Rikard där det stod nåt i stil med "så dålig stil.. bla bla bla..".

Sen läste jag lite i Snabba Cash, läste ut den och den är jättebra<3. Skulle klä på mig. Tog på mig tröja och sånt. Hittade mina jeans och tänker, varför är dom så mörka för? Känner lite, oj va blöta dom var. Ser ut som jag har kissat på mig i jeansen. Upptäcker varför; Rikards jävla vattenflaska har legat och läckt på dom hela jävla natten. Skickar ännu ett argt sms med något i stil med "ditt fel att jag inte kan gå till skolan...". Får ett svar "jag välte inte flaskan i morse, den låg ner redan igår kväll!".

Han har alltså sett att flaskan var vält och låg på mina enda byxor som jag har hos honom. Men han var för "trött" för att ta upp den. Så jag kan inte gå till skolan, jag kan inte gå hem, jag måste ha på mig Rikards fula gröna pyjamasbyxor.

Hans föräldrar  är dessutom också hemma och jag tycker att det är jättepinsamt att vara här så jag låtsassover. Tills mina jävla byxor torkar.

Om jag gillar nån, som är äldre än mig spelar ingen roll

Hej hej. Jag har fortfarande inte morgonkissat. Jag gick upp klockan elva, men jag orkar inte. Har sussat hot Matilda i Sköndal inatt. Vi var hemma hos mig igår på dagen, sen ringde Hanna och sa att vi skulle till Bromma och så åkte vi. Tog en evighet dit, men det var riktigt roligt, vi spelade sällskapsspel. Jag och Matilda var bäst!
- Om man inte är sen så är man...
- BLIND!!!!!
Hahahahahha. (svaret är tidig)

- En stor kyckling..
- En tupp!
- Neeej, en stor kyckling
- En höna?!
- Men nej, en kalkon!

Vi byggde en koja sen och skrattade så vi fick ont i magen. Det var riktigt trevligt =)

Och imorn har vi skola men jag vet inte om jag ska gå på engelskan? Känns det värt att gå? Nej, verkligen inte. Men jag ska gå på naturkunskapen i alla fall. Och ta igen engelskan nästa lov, jag menar period.

Jag har två skoldagar nästa period. Då borde vi hinna klart projektarbetet, engelskan, svenska b novellen. Vi är alltså jag och jag. Ifall ni undrade.

hej

Hej, jag är en tjej nyss fyllda arton som har panik! Jag är så jävla klantig så det är helt sjukt.
Igår lekte jag med käraste Erik, vi kollade på idol. Efter idol men innan röstningen avgjordes tvingade jag ut honom på en cykeltur till Bergan. Jag orkade inte ha med mig hela väskan så jag bad honom att ta mitt kort och legg i sin plånbok. SJÄLVKLART har jag glömt det hemma hos honom och det är meningen att jag ska gå hemifrån nu för att åka in till stan och fira världens bäst Mika och Sabina. Men nej, jag sitter här hemma, och har typ panikgrinat tills mamma lugnade mig.

Jag har ringt Eriks telefon typ 20 gånger, jag har ´till och med ringt hem till honom, jag har vibbat tio tusen gånger på msn, jag har smsat men han svarar inte. Till slut hörde jag med hans vänner om de visste var han var och han var hemma. Jaha? Varför svarar man då inte.. Svaret är enkelt. Han spelar.

Jag har nu missat min buss men om jag tar nästa kommer jag bara en kvart sent typ. Mamma ska skjutsa mig till Erik så fortbiljäveln kommer hem.

Och jag ska slå in paket och det blir bajsfyllt och Darin är på radion. Och jag har löshår haha. Och typ växtvärk/träningsvärk. Cykelligan var i farten igår nämligen ch helvete vad jobbigt det är. Känner att jag skriver massa skit bara för att jag är frustreraD OCH stressad. Orkar inte.

KOmmer snart vänner! Puss

Thank you for all that you've done for me

Hej hej jag har en blogg, juste ja!

Jag har hunnit fyllt arton häftiga jordsnurr i helgen! Hunnit och hunnit, som om jag hade så mycket annat för mig så jag hann inte riktigt fylla år...

I alla fall, alla bästa tjejerna var hemma hos mig och mös! Stressade som en galning på fredagen och städade, åkte in på laserdome och firade att Sofie fylde 20 på kvällen, det var faktiskt roligt. Blev så sjukt svettig bara och jag gjorde illa mig. Jak er klumpik.
Fick med mig en Natalie hem också och vi sussade sött hos mig. På lördagen städade jag massor, handlade massor, glömde massor (som att städa badrummet där uppe, ursäkta vänner om ni såg det). Bakade två tårtor men fick slänga en några dagar senare eftersom grädden blev sur. FETT SYND eftersom det var sjukt god med chokladbotten... I alla fall, tjejerna kom, det var massa mys och skratt. Jag fick massa jättefina presenter, kan ju rabbla upp alla eller nåt, heheheehehhee.

-Skor, jättefina, som jag hade tänkt köpa själv, tack fina Sabina, Mika, Mathilda, Hultman, Linda, Leila!
-Klocka, hur bra och fin som helst. Jag håller fortfarande på att vänja mig vid att titta på klockan på armen och inte på mobilen, haha. Tack fina ni som jag nämnde nyss! <3
-En halsduk, eller en "tub", hur mysig som helst. Jag använder den redan flitigt men den är liiite för varm nu och jag blir svettig. Men jag tänker använda den ändå! Tack igen, ni fina som jag nämnde lite högre upp. :D
-Ett jäääättefin armband, det där rosa bandet-armbandet som jag spanat på, och Snabba Cash av finaste Matilda! Du är gullig, märks att du vet vad jag gillar, haha :D tack tack <3
-En superfin navelpiercing av Nattispattis, bytte direkt till den, tack så mycket! :D
-En jättegod paradisask av fina Hanna Rautell, den är nästan slut, hihi. Tack!
-Ett armband av Fröberg, tack kära du!
Och sen tror jag att det var allt!

Vi sjöng sing star för fulla muggar och spelade buzz. JAMAN var iaf bäst (när Nattis hade gått). JAMAN!

Det blev söndag och jag fyllde år på riktigt, jag och mamma drog in på en shoppingrunda i stan. Jag fick med mig två skjortor, jeans, skor, koftor, tröjor och massa andra fina saker! Rikard kom med världens bästa tårta som han hade stått och lagat helt själv! Han är underbar och den var jättefin och jättegod. Fick även en tatuering av honoMHar nog bestämt på ett ungefär vad jag ska göra =) Tack älskade du! <3
Fick ett armband av mammi och pappi också, ett Pandora. En iCurl av min bästa syster och en jättefin partyväska av Stefan! Tack tack tack tack!

Blev ett enda stort tacktal av mitt inlägg när det var meningen att jag skulle ladda upp min tatuering hehe.

Men jag är väldig tacksam och glad över att jag har så fina vänner! <<33<3<3<3<3<33<3<3<3< (känner mig kärleksfull.)

RSS 2.0