jäkla rubrik

Snart klart med tentan, fattas bara typ 700 ord. Igår var en bra pluggdag, har kommit nupp i 2100 ord nu. Ska göra sista rycket, sen packa, sen Ösmo marknad, haha!

Jag drömde att Mika ringde mig i natt och ba: vad gör du nästa fredag, lördag, söndag? Skitallvarlligt. Hon ville att jag skulle komma och planera deras lägenhet, typ som om jag var värsta inredningsarkitekten? Jag sa att jag kunde i alla fall, så du vet Mika. 

cause i'm not able to convince myself

Jag har skrivit 600 ord på tentan nu! Bra jöbbat Angelica. Kom in i värsta flytet igår, sen ringde Ted mig och sen åkte jag till Willys och sen hem till mig och sen middag och sen så var det lite sent att hålla på med tentan.

Inatt drömde jag att min mamma och pappa skulle skiljas? Och det känns som att jag har drömt detta nyligen. Vaknade upp imorse helt förvirrad om var min mamma bodde och om jag var ett skiljsmässobarn, haha.

Åh, vad jag borde plugga så jag får det gjort. Borde borde borde. Nu gör vi ett ryck.

känner ni ruset

Jag har en tenta som ska vara klar den 3e juni. Inga problem egentligen om det inte var så att jag ska till Barca på söndag och vill inte plugga där. Och jag har väl inte riktigt kommit igång än om vi säger så.

Jag skyller allt på Tina när jag tänker efter, för jag fick hennes Harry Potterböcker när jag skulle börja med tentan och då kunde jag ju inte låta bli att öppna Fenixorden och vips så hade jag läst 600 sidor. Ba sådär.

Inatt fick vi sova i samma säng. Jag har aldrig sovit så bra tror jag, vaknade halv elva imorse och var riktigt riktigt utvilad. Sov alltså i sisådär en elva timmar. Nästan som på gymnasiet ju.

Näe nu ska jag åtminstonde öppna upp mondo så jag kan hämta tentan.

mickey mouse

Min Rikard är sjuk. Han har spytt och till och med åkt in till sjukhuset. Sös. Jag var rädd. Men nu är han hemma och det är bra. Dock har vi inte sovit i samma säng sen i tisdags och kommer inte göra det heller på några dagar ifall han smittas. Och ingen vill riskera Barcelona-resan men HELVETE vad svårt det är. När man är kär i någon och umgås med personen och sitter bredvid personen men får inte ta på personen eller krama eller pussa eller klappa eller nypa eller rivas. Inget får man göra. Så fort Rikard råkar nudda min fotknöl eller någonting blir jag nojig och smörjer in händerna (varför händerna liksom) med handsprit.

Min säng är för stor och jag fryser hela tiden och som om det inte vore nog har jag fått askonstiga bett på halsen? Det är inte myggor. Och de blir fler för varje natt.

Åh, juste, idag runt sjutiden hörde jag några envisa knackningar och jag tänkte "men rikard förihelvete öppnarå skit i att du är sjuk" men han öppnade aldrig. Då gick jag och insåg att Rikard inte hörde knackningarna för det var inga människoknackningar som var höga. Det lät från taket i skoförrådet. Jag hörde knackningarna och efter ett tag några pip. Usch! Förstår ni?
Vi har möss i taket någonstans!!! Det kanske är dom som biter mig om nätterna. Jag kommer aldrig mer våga sova. Fast nu ljög jag för jag är trött.


och rubriker hatar jag mest

Jag sitter och pluggar. Tänker att näe, nu orkar jag inte skriva mer, men så skriver jag här? Jaja. Idag var det sista dagen på VFUn, sen måste jag hålla koll på miss busskort, och åka till stan hela tiden. Hur sjutton kunde det bli maj förresten? Artonde maj. Jag köpte ju för guds jävla skull mitt busskort nyss. Men näej. Nu äre maj.

Jag blir äldre hela tiden. Jag vill inte bli äldre. Alla gamla jävlar tjatar hela tiden om att det går så fort. Och det göre ju. Det går så jäkla fort. Jag hinner inte med någonting.

Jag hinner inte träffa mina sötisar i stan så mycket som jag vill, jag hinner inte träffa Rikard så mycket som jag vill, eller min familj, eller has familj, eller min mormor, eller någon annan.

Allt går så fort. Livet går så fort och jag har fastnat. Jag tittar på.

En tisdag? Eller är det onsdag?

Idag har varit en bra dag, kl.9 befann jag mig på Naturskolan i Ösmo och sen har vi suttit i solen och haft utesvenskaövningar. Asbra.

Igår var jag också ute i solen hela dagen, och mina axlar är brända, men jag har värsta bondbrännan så jag måste ut och jobba på denna.

Måste hem också och hämta ett par shorts, för det är alldeles för varmt att gå runt muskan i hela byxor. Synd att det är så långt till Blåmesvägen 9. Dölångt. Kanske får med mig Tina om jag väntar? Haha.

Näe, ut i solen med mig!

buy me icecream

Hej blöggen! Jag skriver inte så bra i min blogg, men det gör ingenting. När jag väl skriver har jag egentligen inte tid och inget vettigt att säga heller.

Jag har i alla fall umgåtts intensivt med Ted och Tina i typ några veckor, det är ganska mysigt eller väldigt mysigt, men jag blir svartis hela tiden för jag vill också flytta hemifrån med Rilleeeee. Jag och Tina är dessutom duktiga och går runt muskan ibland (helst varje dag men...) och detta är en mil. Jag blir helt död, men det är tur att jag går med Tina för hon är också rökare så och förstår varför man andas som man ska få en hjärtattack i uppförsbacke.

Jag fick jobb i fredags också! Kvantum here I come! Roligt att jag var på¨intervju i fem minuter sen fick jag jobbet. Roligt om jag hamnar på bageriet och ska baka hela dagarna. Allt är väldigt kul.

Har praktik också och mina barn är fantastiska! De gör mina dagar.

Näe, nu ska jag raka benen tror jag, eller kan man gå med spökvita, håriga ben i shorts? Inte? Nämen skitirerå...

RSS 2.0