just cant wait

Jag längtar så otroligt äckligt mycket till London på freeeedag! Åh, det ska bli så himla skönt att resa iväg med min prins till lite plusgrader. Vi är bara där tre dagar och har mycket vi vill göra, men ändå inte speciellt mycket inplanerat. Jag är ju lite stressad över det som vanligt, men Rikard han är chill.

Jag vill i alla fall på Oxford Street till Primark, River Island, New Look, Dorothy Perkins och Bershka. Bra budgetaffärer och jag hoppas att jag hittar någonting i alla fall. Förhoppningsvis hinner vi med allt på fredag (önsketänkande va, med Rikard och hans jääävla prisjämföring)... Och så vill jag sitta med solglasögon och skinnjacka i Hude Park tillsammans med min älskling och antingen picknicka med grillad kyckling eller något och dricka lite vin och bara vara.

På lördag ska vi till Camden då Rikard verkligen vill dit. Det vill jag med i och för sig och bara kolla på allt. Kolla på mina ringar vill jag göra också. Och någon dag ska vi se West End musikalen We will rock you! Det ska bli superduperkul, vi såg ju den i sthlm men det går ju inte att jämföra med originaluppsättningen. Vi fick detta av Rikards bror i 20-årspresent (till rille hehe). Tack!

Sen har vi inte mer planerat. Vi ska bara vara. Bara vara i världens bästa stad. Nu har jag inte varit i varken alla eller många städer men det är ändå världens bästa stad. Fyra dagar känns så äckligt långt just nu.

Vill typ skriva packlista bara för att tiden ska gå. Vill typ gå och lägga mig nu för att om jag sover för natten nu är det bara tre dagar kvar.

Såg plötsligt att min redovisning var på torsdag förresten. Känns ju awesome faktiskt,,trodde det var imorn.

Nä nu ska jag nog skriva en jävla packlista. Och tvätta!

just one of those days

Andra veckan på VFU, vill inte sluta. Helgen var bra dock! Mötte Mirre och Anna i fredags och gick till Underbara Bar för lite barande. Shottade alldeles för mycket, vet fortfarande inte hur mycket sprit jag kan dricka innan det blir "för mycket". Det blev lite för mycket i fredags, och det var väl tre fyra shottar kanske och lite mycket cider och drinkar. Så nu vet jag det!
Hade jeteroligt med tjejerna i alla fall, detta måste göras om och göras rätt med Linn och Sofia också!

Helgen som kommer så fyller Rikard år min älskling. Vi ska fira honom på nåt sätt, jag vet inte hur. Och nästa vecka åker vi till London baby! Ååh, jag längtar som en galning efter Primark, Camden och plusgrader. Och et ++++ hotel också. Och att få vara bara vi två. Jag drömmer om det varje natt, hah! Fast i mina drömmar slutar det med katastrof, undrar varför?

Efter min Vfu har jag kommit hem, städat, tvättat, diskat och gjort klyftpotatis. Duktig chey, nu ska jag pilla med mitt CV.
Heido.

RSS 2.0