silent night for the rest of my life

Jag är klaaaar med min examination och det känns så skööönt!!!! Har suttit med den konstant i två dygn nu, men nu äntligen är det över. Sen börjar nästa kurs imorn men det är skitsamma =) Hinner i alla falla vara helt ledig en natt och en halv kväll!

Jag ska snart åka till Årsta för att sova där med Rillson, ska upp tidigt och byta böcker med en tjej imorn. Också en bra grej, istället för att spendera 1500 spänn på böcker sådär innan jul så har jag bytt mig till alla utom två! Perfekt.

Nu ska jag äta för det har jag glömt bort att göra sen frukost imorse. Svensk utbildningshistoria kan vara så intressant... Hoppas jag få E, jag skiter i hur bra den är bara den är E (godkänd). Men den borde vara det.

hejdå era lurisar!

All I want for christmas is you

Jag och Maria har gjort julkort och för en gångs skull har jag fotat, så jag tänkte att jag skulle ladda upp bilder på blöggen för första gången. Det är rrroligt att göra kort, mycket roligare än att skriva en examination.











du är inte ensam om att bära denna längtan

Mitt humör skönk ytterligare nu när jag som typ har slutat läsa bloggar, loggade in på bloglovin igen, och vad hittar jag då? Jo, Kissie och BB som går på Harry Potter en dag innan premiären. AAAAAA jag blir så arg. Why oh why?

Jag är ju Harrynörden nr.1 varför skriver inte jag en superintressant blogg? Jag ska starta en Harry-blogg så kanske jag får gå på nästa Harry en dag innan alla andra. Mm, jag ska ha qiuzar (? haha) och diskussioner om Harry. Typ om vad morbror Vernons företag gör. Och det roliga är att jag behöver inte ens slå upp det utan jag vet att han jobbar på ett företag som heter Grunnings och tillverkar borrar.

Hejdå.


hon är en sån man skulle vänta länge på om man fick chans.

Kul att Gud inte vill att jag ska blogga längre. Har faktiskt försökt blogga två gånger sen jag uppdaterade sist men varje gång blir det sidan kan inte visas. Jaha, nu får ingen veta mina hemligheter, inlägget var faktiskt superintressant och hade fått in mig på bloggportalens topplista.

Kul att Rilles internet är så extremt dåligt så jag inte ens kan lyssna på en hel låt på spotify utan att det laggar. Jättekul verkligen. Kul att jag ska läsa Ulla Johanssons bok idag. Jättekul verkligen. Kul att själva titeln på boken är så extremt lockande också. Kul att den helet Normalitet, Kön och Klass - Liv och lärande i svenska läroverk 1927-1960. Jättekul verkligen. Kul att den kostade mig 338 kronor. Skitkul.

KUL att jag har jättemycket att göra nu men skjuter upp allt hela tiden. Så jävla roligt.

En sak som faktiskt är kul är att jag ska få träffa Harry imorn. Min bästis. Det ska bli jätteroligt faktiskt. Jag har taggad hela veckan med att kolla på De vises sten och Hemligheternas kammare. Nu ska jag inte läsa Ulla utan jag tror minsann att jag ska kolla på Azkaban. Och äta brownie, och dricka cola.

Kul att spotify laggar igen. Nu är jag sur. Ska se om jag kan publicera annars lägger jag ner den här jävla skitbloggen... Aa tjing.

RSS 2.0