det här är slutet på vår film

Hej jag är visst svinnervös inför att börja skolan imorn. Nu vet jag någorlunda hur jag ska gå i alla fall. Jag tror dock alltid att jag ska bli mobbad om jag börjar med nya människor, haha, att jag inte kommer att passa in och så. Men men, det löser nog sig. Bara jag hittar till skolan så.

Helgen har varit bra, ett bra avslut på sommaren. Myskväll med Rillepille i fredags, sen åkte jag till Nattis på lördagen och sen begav vi oss till Freja för bartömning. Eller var det bartömning? Vissa säger att det är nästa helg. Hur som helst så hade jag jättekul, det var roligt att träffa alla där.

ååh, jag är nervös kan inte släppa det. Har redan bestämt vad jag ska ha på mig och packat min skolväska med anteckningsblock och pennor och kalender. Kan inte fatta att jag ska plugga ännu en gång. Tre år till.

Det blir säkert bra. Nu ska jag duscha, tjing.

så länge det finns människor som älskar

Hejhej! Jag har inte bloggat på länge. Jag har varit upptagen med en urinvägsinfektion som ville hälsa på sådär på helgen. Och det passade ju mig alldeles utmärkt eftersom jag var ute på Sommar då jag fick den och skulle på kräftskiva dagen efter.

Nu mår jag bättre i alla fall. Jag har jobbat idag. Hos Maria. Jag ska jobba imorn med. Hej pengar hej!

I helgen flyttar min systeryster. Och på lördag är det bartömning på Frejas. Kul tycker jag eftersom jag inte har varit där på länge. Innan Gotland tror jag.

Nu ska jag försöka sova. Nattnatt.

you say it best

Hejhej hemskt mycket hejhejehej!

Igår var en väldigt bra dag. Jobbade över dock, men det gjorde ingenting för mina bebisar var söta. Rille slutade tidigt för en gång skull och var hemma redan vid nio!!! Dock var jag hos honom vid tio typ.

Och vad möter jag när jag kommer in till hans hem? Jo världens gulligaste prins seriöst! I ugnen stod vitlöksbröd på värmning, maten var klar och jag gfick absolut inte titta i kylen. Det var ljus överrallt (jag älskar levande ljus och ibland tänder jag för att vi ska ha det mysigt men då brukar Rikard inte ens märka skiten så jag har slutat) jättefint dukat, vin i glasen och självklart romantiska låtar i stereon.

Vem har lärt min pojkvän att vara sådär gullig? Jag undrar för jag vill ge denne ett pris. Seriöst.

Ikväll ska jag ut! Jag är ganska taggad men mindre taggad på att fixa mig själv.. Var mindre taggad på att äta middag själv idag också och klev av i Liljeholmen där Donken uppenbarade sig för mig.

Jag tänkte att jag skulle vara mindre ensam om jag åt middag ensam på Donken, men det fick jag inte! Tjejen i kassan tog för givet att jag skulle ta med mig maten eftersom jag var själv så då vare bara att snällt ta min påse och gå ut igen.

Nu är jag mätt. Tjillevippen!

gonna look like cupid

Hej hej! Första gången jag sitter vid en dator på länge känns det som.. Helgen har varit braa, i fredags shoppade jag ett par klackar som var fiiiina, sen passade jag barn, sen åkte jag till Mika och drack ett glas vin, sen drog vi till Theos med Hult och Linda, sen kom Rille och Ralle (haha) och Basse, sen shottade vi (?) sen tog vi taxi till Spyan (haha igen inom parantes) sen var jag full och ville hem sen tog vi taxi hem. Det var en riktigt lyckad kväll tycker jag och som vanligt fick jag mitt straff efter, med en rejäl bakfylla...

Så då parkerade jag i soffan på lördagen och kollade på film hela dagen och hela kvällen tills jag somnade.

På söndagen lekte jag med Nattis, vi köpte chips och åt tacos och kollade på film och igår var jag på bio och såg Inception. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den filmen alltså. Den var ju bra gjord och så men jag gillar inte saker som man inte kan relatera till. Och jag är ledsen men jag kan inte relatera till folk som går in i andras drömmar och leker. Men den var väl okej kanske? Eller?!

Vi sov hos Mathilda sen aka jag och Hultman. Och jag blev glatt överraskad när jag såg att jag hade fått lön! Så idag har jag shoppat ett par klackar, en kofta, leggins, en mössa och en BH.

Ser fram emot (framemot? helgen också, på fredag blir det ev. kräftskiva och utgång på Sommar och på lördag blir det kräftskiva i nån herrgård i Mariefred. Det ska bli kul.

Nu vill jag sova så hej!

snälla och rara helt underbara

Hej jag har fått flickvänspoäng idag! Alltså pluspoäng. Min boyfriend steg upp klockan halv sju imorse, åkte till jobbet, åkte sedan till Örebro och spelade match och kom inte hem förrän halv tolv. Och vad gjorde jag?

Jo jag gick hem till honom tidigare och lagade middag till honom och överraskade honom när jag kom hem så att han kunde komma i säng någorlunda tidigt.

Har jobbat idag, det gick bra. Ska jobba imorn med. Jag är trött nu så jag ska sova, tjing.

fångad av en stormvind

Nästa vecka ska jag jobba med mina bebisar varje dag! Kommer bli lite jobbigt men roligt att träffa dom igen. Har ju inte varit där på över en månad, hoppas bara att dom inte är blyga för mig när jag kommer och hämtar på måndag.

Idag är det ju sol ute! Men jag sitter inne vid datorn ändå, varför? Jag vet inte.

Imorn ska jag i alla fall till Grönan med Rille och hans familyy. Det ska bli ruuligt, det enda är att nåt jäkla band spelar men hoppas att det inte är mycket folk ändå för jag har aldrig hört talas om dem. The cult. Haha pinsamt om det är värsta kändisarna, som Carola typ. Hahahaahahha.

Okej hejdå.

why oh why is my cat dead couldn't that chrysler have hit me instead

Jag bråkade nyss med Rikard. Fast han gjorde ingenting, han ville bara hjälpa, haha. Mitt humör är på topp just nu och jag kan bara tala om att det är skitjobbigt att sluta röka.

För det är det jag håller på med. Helvete vad jobbigt det är. Folk snackar om tre dagar sen är det värsta över, MYASS! Jag gråter för ingenting, igår grät jag för att jag ville ha pizza och Rikard ville inte ha det. Jag blir skitförbannad för ingenting, som för fem sekunder sen när jag inte kunde hitta "avancerad sök" på nya jävla sl.se. Och så känner jag mig som världens ensammaste människa, haha.
Och så äter jag hela tiden men det gör ingenting för det är gott, hahahahha.

Fast det är också skönt, för nu kan vi pussas utan att det är jobbigt. Inte för att det har varit jobbigt för min del innan, men för hans del.

Fast när jag går förbi nån med cigg så blir jag avis och så röksugen så det är helt sjukt. Men varför vill jag så gärna ha den där ciggen som nån annan suger på. Alltså varför vill jag ha den? Äsch jag vet inte skitsamma i alla fall.

Nu ska jag äta pizza tjoho!

allting du väntat på krymper på nära håll

Snart kommer Rikard och hämtar upp mig, mööösigt.

Jag körde inte nyktert i fredags, haha. Såg att jag hade skrivit det. Det var riktigt kul att träffa alla igen och jag önskar att jag bodde närmare stan så att jag kan spontanträffa er litegrann!

Idag har jag varit i Nynäs och råkade gå in på Eurosko. Och råkade köpa ett par klackar till. Kenza-klackar till och med! För 210 riksdaler. Bra kap om ni frågar mig. Så nu är jag fattig och sånt men jag är ändå rik på skor! Det är väl det som räknas, eller?

Nää, hejdådddådåådåådådådd

RSS 2.0