I will love you until my dying days

Jaha, idag åkte jag till skolan och pluggade inte. Åt en macka och drack cola typ. Åkte till forum med Mika för att fördriva tid eftersom jag skulle jobba idag. Fick för mig att messa Godana och nej, jag skulle inte alls jobba idag! Kul att dom informerar liksom..

Så nu sitter jag här, i Rikardpikards lägenhet utan Rikardpikard. För mig känns det bättre nu än va de har gjort på läänge! Bara lite orolig, men men.

Jag har slutat röka nu också, inte rökt på tre dagar. Men snusar gör jag, vilket är ett bra sätt att sluta på tycker jag, fungerar för mig i alla fall. Kommer inte snusa på heltid istället för att röka utan bara nu i början.

Jag har tråkigt, jag hade tänkt att plugga men jag kommer inte in på ticktack! DÖDA MIGGGGGGGGGGGGG!

Ni måste prova ribbsen! Dom va helt suveräna!!!!!

Nu är jag hos Mikafika, fast jag ska åka och träffa Rikardälskling! Har inte sett han på hundra år känns det som.

Senare ska jag hem till Mikafika igen och mysa och titta på greys och dricka cola, det ska bli ruligt, känns som att vi inte har träffats på hundra år.

Och i helgen ska jag leka med Rikard och mysa med käraste Nathalie och förhoppningsvis med Adde åsså.

Juste! Ni kan nu vara stolta över att ha en vän som jobbar som telefonförsäljare och en vän som jobbar som barnflicka. Jag har nämnligen fått jobb på Telepeformance (som faktiskt är seriösa telefonförsäljare och säljer typ Telias bredband) och Natha har fått jobb som barnflicka hos en familj i Nacka! :D

Och jag har blivit duktig Hult, Frö, Matte, Leila, Natha som bloggar! Va stolta! Jag är det i alla fall, hehehehehehehehe.

RSS 2.0